TT Arena'da yeni bir sayfa açıyor 19.00

TT Arena'da yeni bir sayfa açıyor 19.00

Son günlerde büyük bir kaosun içerisinde bulunan Galatasaray, ligde sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyor

TÜRK TELEKOM ARENA'DA İLK LİG MAÇI

Ali Sami Yen Stadı'na veda eden Galatasaray, Sivasspor maçıyla yeni stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki ilk resmi müsabakasına da çıkmış olacak.

Sezonun ilk yarısındaki performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Galatasaray, Kazım Kazım, Juan Emmanuel Culio, Bogdan Stancu, Robinson Zapata ve Yekta Kurtuluş'la takviye edilen yeni kadrosuyla ikinci yarıda daha başarılı bir performans ortaya koymanın ve taraftarına kendisini affettirmenin hesaplarını yapıyor.

Sarı-kırmızılı takımda Sivasspor maçı öncesi, Milan Baros, Juan Pablo Pino, Gökhan Zan ve Çağlar Birinci'nin sakatlıkları devam ediyor. Avustralyalı Harry Kewell ve Lucas Neill da Asya Kupası'nda milli takım forması giyiyor.

SİVASSPOR DEPLASMANDA İLK GALİBİYETİNİ ARIYOR

Ligin 9. haftası sonrası Sivasspor teknik direktörlüğü görevine getirilen Rıza Çalımbay, pazar günü oynanacak Galatasaray maçıyla birlikte kırmızı-beyazlı ekibin başında ligdeki 9. karşılaşmasına çıkacak. Çalımbay yönetiminde ligde çıktığı 8 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 4 yenilgi alan Sivasspor, yeni teknik direktörü döneminde dış sahadaki ilk galibiyetine imza atmak istiyor.

MUHTEMEL 11

GALATASARAY
Ufuk
Cana
Servet
Hakan Balta
Sabri
Ayhan
Barış
Culio
Arda
Aydın
Kazım

SİVASSPOR
Ramoviç
Uğur
Navratil
Sedat
Ziya
Grosicki
Kadir
Cihan
Sandro
Mehmet Y.
Pedriel

STAT: Türk Telekom Arena
SAAT: 19:00
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu
YAYIN: Lig TV

TÜRK TELEKOM ARENA'YA BÜYÜK İLGİ

Galatasaray taraftarları, Türk Telekom Arena'da biletsatışı yapılan ilk maç olma özelliği de taşıyan Sivasspor karşılaşmasına büyük ilgi gösteriyor.

Yaklaşık 20 bin kombine kart sahibinin olduğu Türk Telekom Arena'da, cuma akşam itibariyle 20 binin üzerinde biletin satıldığı duyurulurken, Sivasspor maçında 52 bin kapasiteli statta tribünlerin büyük ölçüde dolması bekleniyor.

BU SEZON SADECE GALATASARAY'I MAĞLUP ETTİ

Sivasspor, bu sezon 4 büyüklerden sadece Galatasaray'ı yenme başarısı gösterdi. Ligin ilk haftasında Galatasaray'ı Sivas'ta 2-1 yenen Sivasspor, deplasmanda Trabzonspor'a 6-1, Beşiktaş'a 2-1 ve Fenerbahçe'ye 1-0 yenildi.

Kırmızı-beyazlı ekip, Galatasaray'a karşı 2 galibiyetini de iç sahada elde etti. Galatasaray ile İstanbul'da yaptığı 5 maçın 5'inden de yenik ayrılan Sivasspor, sarı-kırmızılı ekiple evinde oynadığı 6 maçın 2'sinden galibiyetle, 3'ünden beraberlikle, 1'inden ise yenilgiyle ayrıldı.
 

Etiketler :