Uygun'a sert sözler!

Uygun'a sert sözler!

Bucaspor Başkanı Şeref Üstündağ, Eskişehirspor ile anlaşan Bülent Uygun'u ağır sözlerle eleştirdi.

Üstündağ, "Bundan böyle Bülent Uygun'la bir daha kesinlikle çalışmayız. Bunu düşünmeyiz bile. Daha önce Antep'e gitti geldi, biz kabul ettik. Şimdi sen Buca'ya da aynı hareketi yaptın. Yarın Eskişehir'e de yaparsın" dedi.

"ARAYA GİRENLERİ BİLİYORUZ"
Bucaspor başkanı Şeref Üstündağ Bülent Uygun'a yönelik sert açıklamalarda bulundu. Üstündağ, "Bülent Uygun için araya girenlerin kim olduğunu biliyoruz" dedi.

Bülent Uygun'la yolları ayıracak bir durum olmadığını vurgulayarak sözlerine başlayan Bucaspor başkanı Şeref Üstündağ, " Her şey normal gidiyordu ve istemediğimiz bir durum. Eskişehirspor kulübünün Bursaspor maçından sonra Bülent hoca'yla görüşme yaptıklarını duymuştum. Herhalde araya giren hatırı kırılmayacak kişiler Bülent Hoca'nın kafasını karıştırdılar. Eskiheşirspor'un, Bucaspor'la anlaşması olan hocaya el atması, her iki taraf için de etik olmayan bir şey. Bizim yaşam biçimimizde böyle şeyler yok. Bizler Bucaspor yönetimi olarak özü sözü bir olan yapıya sahibiz" dedi.

"ESKİŞEHİRSPOR'A YAKIŞTIRAMADIM"
"Bülent Uygun'la konuştunuz mu?" Şeref Üstündağ şu cevabı verdi; "Bursa maçından sonra görüşmelerin başladığını çok iyi biliyorum. Kimlerle görüşüldüğünü de çok iyi biliyorum. Tabi Eskişehirspor yarın Bülent hocayla anlaştığı zaman, Bülent hoca istifa etti ondan sonra biz anlaştık diyecekler. Ama istifanın öncesini biliyorum, Eskişehirspor'a yakıştıramadım. Süper Lig başkanlarıysak, Süper Lig'de 18 tane kulüp varsa, başkanların etik olmayan davranışlara girmemesi lazım. Bucaspor Süper Lig'de Bank Asya'da bu tür şeylere tenezzül etmemiştir. Hoca mı yoktu. Ancak hiç hoca olmasa bile bir takımla anlaşması olan teknik direktöre telefon bile açmak etik değil. Böyle bir düşünce araya kim girerse girsin bizim aklımızdan bile geçmez. Türk spor tarihinde ismi olan kişiler de araya girdi. Kimlerin olduğunu söylemeyeyim: ama onlar kendilerini çok iyi biliyorlar. Bursaspor maçından sonra bu olayın başladığını hangi yöneticinin kimlerle görüştüğünü biliyorum."

"Eskişehirspor ve Bülent Uygun'u yetkili mercilere şikayet edecek misiniz?" sorusuna Şeref Üstündağ, "Kimi kime şikayet edeceksiniz ki?" cevabını verdi.

BUNLAR BİZİM ÖRF VE ANANELERİMİZİ TERS ŞEYLER
Bülent Uygun'un istifasını etik değil şeklinde değerlendiren Üstündağ, "Bunlar Eskişehirspor'a yarayacak mı? Bu durum ne Bülent hoca'ya ne de Eskişehirspor'a uygun şeyler. Bunlar bizim örf ve ananelerimize ters şeyler. Biz hiç bir zaman bu tür davranışlara gitmedik. 18 kulüp başkanı kendi içinde anlaşamıyorsa veya bu etik olmayan davranış gelenek haline gelmişse Türk futbolu adına ters şeyler. Bülent Hoca'nın istifa etmesi için önden hazırlık yapılmış. Bülent hoca da artık boşa çıkmıştır. Eskişehirspor'a hayırlı olsun diyeceğiz artık" şeklinde konuştu.

BUNDAN SONRA BÜLENT HOCA'YLA BİR DAHA ÇALIŞMAYIZ
Bülent Uygun'a gönül kırgınlıkları olduğunu kaydeden Şeref Üstündağ, "Bir insana güvenip yola çıkıyorsunuz. Takımın başına getiriyorsunuz, sonra yarı yolda kalıyorsunuz. Bülent Hoca'yı kulübün başına getirdik, transferlerimizi yaptı. Takımı kurdu, takım çok iyi. Mücadele eden bir takım. En son Eskişehirspor başkanı bile yanımdaydı ve dünyaları kaçırdınız dedi. Eskişehirsporlu oyuncular da aynı şeyleri ifade etti. Gerçekten iyi takımız. Yola çıkmışsınız, o yolu götürebildiğiniz kadar bu şekilde gitmesi gerek. Gönül kırgınlığımız olacaktır. Bundan böyle Bülent Uygun'la bir daha kesinlikle çalışmayız. Bunu düşünmeyiz bile. Daha önce Antep'e gitti geldi, biz kabul ettik. Şimdi sen Buca'ya da aynı hareketi yaptın. Yarın Eskişehir'e de yaparsın" ifadelerini kullandı.

Şeref Üstündağ istifa haberini de basından duyduğunu belirtirken, "İstifa konusunda bizi aramadı. İstifa ettim dedi gitti" şeklinde konuştu.

(RADYOSPOR)

Etiketler :