Adnan Zeki BIYIK

Adnan Zeki BIYIK

28 Şubat Sahtekarları

Şu dünyada en tehlikeli insanlar kimlerdir biliyor musunuz? İçki içen mi, Kumar oynayan mı, fuhuş yapan mı, yoksa pastaneden baklava çalan gençler mi? Hayır bunlar değil en tehlikeli olanlar ikiyüzlü insanlardır. Münafık tabiatlılar…Bu münafıkları Taksim Meydanında fil hortumuyla halkın önünde döveceksin….Dövmek şöyle dursun bu münafıklar zamanede itibar görüyor, belli başlı önemli makamlara getiriliyor. Günahlarını almak istemem devletimiz belki de bunların bu sahtekârlıklarını bilmediği için şimdiki davranışlarına göre mezkûr şahısları önemli mevkilere getirmiş. Peki, kim bu sahtekârlar?

          Malum 28 Şubat döneminde birçok zulümler yapıldı, insanlarımız taciz edildi, fişlendi vesaire… Geçenlerde Balçiçek Pamir’in programında bir mesture ablamız ve iki kızı konuşuyorlar. Hanımefendiler gerçekten İslam Ahlakının mucibince kapalı bayanlar… Yani kafalarını deve hörgücü gibi dikip, dudağında 300 gr boya, gözlerini maskara ile maskaralamamış mazlum müslümanlar… Kızların annesi bir sohbette bir ayet okuduğu için dönemin zalimleri tarafından, hapse atılıyor, çocukları o zaman küçük… O kadar psikolojileri bozuluyor ki aile kepaze ediliyor… Kadıncağız sabrediyor, neticede serbest bırakılıyor… Bırakılıyor bırakılmasına ama hergün evinde yiyip içen komşuları, her fırsatta “Bacım bacım”, “Büyük İslam Kahramanı” diye kadını öne sürenler kadına selam vermez hale geliyor ve hatta akrabaları, dirsek gösteriyor… Çok dindar geçinen birçok tanıdıkları, arkadaşları onu görünce yolunu değiştiriyor. O aşırı dindar!,  hanımları çarşaf giyen varlıklı pek pek pekçok!  Müslümanlar, kadıncağıza, kiralık ev bile vermiyorlar. Anlayacağınız önce 28 Şubatçılar tarafından sonrasında da güya namaz kılan ama namazın ne manâya geldiğinin şuurunda olmayan vitrin Müslümanları tarafından zavallı kadın ve ailesi perişan ediliyor.

       Yukarıda bahsettiğim 28 Şubatçıların bitlerini bir şekilde kanlandıran güya dindar sahtekârlar, o zamanlar korkularından veya birçok dünyevi kaygılarla çocuklarını imam hatip liselerinden de çekip çekip aldılar. Neticede imam hatip liseleri talebesizlikten muazzam sıkıntılar yaşadı. Fakir kardeşiniz şu an altıncı sınıf bir ilçenin müftüsü,  zamanın müezzini ben, çocuğumu zalimlere ve ikiyüzlü hainlere inat imam hatip lisesine kaydettirdim. Hulasa o yıllarda yüz binlerce dindar insanlarımız taciz edildi. Şimdi bakıyorum o dönemde yukarıda bahsettiğim mesture ablalarımıza selam vermeyenler, evini kiraya dahi vermeyenler, çocuklarını imam hatip liselerinden kaçıran sahtekârların hepsi 28 Şubat mağduru olmuş, TV lerde, gazete köşelerinde vesair yerlerde Mağdur ve mazlum edebiyatı yapıyorlar… Bunlara eski başbakanlarımızdan bir zatın hitap tarzı ile seslenmek istiyorum. 

“Sizi gidi batı taklitçileri, ikiyüzlü rantiyeciler sizi…”

Benim bu noktada içimi acıtan en büyük şey ne biliyor musunuz aziz okuyucularım?

 “Zamanında birçok zulme uğramış onca insanımızdan cüzzamlıdan kaçar gibi kaçan, şimdi de onlardan fazla 28 Şubat edebiyatı yapan fırsatçı düzenbazlar, büyük tüccar,,şirket sahibi holding patronu… Kamuda ise daire başkanı, genel müdür vesair üst düzey mevkilere gelip çocuklarını kolej ve özel üniversitelerde okutup, cipleri ile Bodrum ve Marmaris’teki yazlıklarına giderken bir TV Kanalına naklen bağlanıp, “Efendim bu 28 Şubat, ülkeyi geri götürmüştür, dindar insanlarımız derdest edilmiştir” diye riyakar beyanlarda bulunması.”

Selam olsun zulme uğrayanlara,,,

Lanet olsun mazluma sahip çıkmayıp edebiyatını yapan 28 Şubat Sahtekârlarına 

Not: Balçiçek Pamir’in programında konuşan o dönemde büyük zulümler gören Hanım Ablamızın üstündeki (garibanlığından mütevellit) pardesüyü bir görseydiniz, yukarıda anlattığım din baronlarının yüzüne tükürmek için tükürüğünüze acırdınız…

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.