"Tarzan Altına Bir Bebek Bezi Bağlamış Ve..."

  ABD “Mezarlıktaki Çalısını” Görecek mi?

         Bizim yörelerde,  kendisinin perişan, yanlış,  çelişkili durumuna bakmadan, başkalarının eksiğini gören ve bunu dillendiren, onların hallerine gülüp, dalga geçen kişilere;  “mezarlıkta çalın var ile gülcek ne halın var…” derlerdi. Anlamı , “bre nadan, bre gafil!  Sen önce kendi gözündeki merteğe bak, sonra elin gözündeki çöpe!.

         ABD, Türkiye’de yıllardır “Kürtlere”  yanlış yapıldığını, onlara ayırımcılık! Uygulandığını, zulmedildiğini! …” söyleyerek,  bu söylemleri de uluslararası ajanslar eliyle tüm dünyaya propaganda ederek,  Türkiye’nin Suriye sınırında sözde bir “Kürt”,  özde ise Küçük bir İsrail devletinin kurulması için elinden geleni yapıyor. PYD/PKK ya inanılmaz oranda silah veriyor, Suriye’nin üçte birinin PYD tarafından işgalini sağladıktan sonra onların burada tutunması için her türlü yardımı ( para, silah, militan, uluslararası destek…) yapıyor

 MÜSLÜMAN TÜRKLER ASLA IRKÇI OLMADILAR.

         Türkiye’de yaşayan halkın yüzde 90’dan fazlası Müslümandır. Müslüman olan bir kimsenin ırkçı olması mümkün değildir. Çünkü bir Müslüman inanır ki, Allah son mesajı olan Kur’an’ında şöyle buyurur.  “Ey insanlar! Doğrusu biz sizi bir erkekle bir dişiden yarattık. Ve birbirinizle tanışmanız için sizi milletlere ve kabilelere ayırdık. Muhakkak ki Allah yanında en değerli ve en üstününüz O'ndan en çok korkanınızdır. Şüphesiz Allah bilendir, her şeyden haberdar olandır.”( Hucurat 13)  

         Türkiye’deki Müslüman halk, “  yaratılanı yaratandan dolayı hoş gören bir inanca sahiptir. Bu yüzden Türkiye’nin tarihinde ırkçılığa pek rastlanmaz. Osmanlıdan, Selçukluya kadar Türk İslam devletlerinde bırakın değişik boy ve soydan Müslümanları gayri Müslimler bile dininden ve kavminden dolayı dışlanmamışlar, ayırımcılığa tabi tutulmamışlardır. Çünkü ,”Yetmiş iki millete bir göz ile bakmayan” pek makbul bir kişi değildir Müslüman Türkün gözünde. Allah’ın yarattığı her şey güzeldir çünkü. Yunusun  deyimi ile;

Yetmiş iki millete birlik ile bakmayan,  Şer' ile evliyâysa hakikatte âsîdir."   

         Gerçekler ortada,  bizim tarihimizde  Irkçılığın I'sına rastlanmaz -sadece 12 Eylül sonrası bazı yetkililerin,  cahilce ve gafilce uygulamaya koyduğu Kürtçe konuşma  ve Kürtçe isimler konulması yasağı gibi istisnalar hariç -  Buna rağmen  Irkçılığın ağa babası olan  ABD,  ( dünyadaki en ırkçı devlet ABD devleti, en ırkçı halk ABD' de yaşayan beyazlardır. Çünkü onlar ABD'nin yerli halkları olan üç dört milletin/ırkın  gerçek anlamda  kökünü kazıdılar. Burada mecaz olmadığını belirtmeliyim. gerçekten bu ırkları yok ettiler. Bu milletler; Aztekler, İnkalar, Mayalardır.  Kızılderililerden ise çok azının yaşamasına müsaade ettiler.)  Afrika’dan kaçırarak,(avlayarak)  getirip köleleştirdikleri zencilere ise dünyada eşi görülmemiş bir ırkçılık uygulamış ve halen de bu uygulamayı yer yer devam ettiriyor. İşte bu ABD,  Türkiye’yi Irkçılık ve ayırımcılıkla  suçluyor. Bu yalanın, bu bühtanın arkasına gizlenerek Ortadoğu’daki ezeli ve ebedi müttefiki İsrail’i korumaya alıyor. Bu amaç  için “Kürtlere” sözde bir “Kürt”,  özde ise bir İsrail Devleti vaadediyor.  

 IRKÇILARIN ŞAHI: ABD

         Bana gönderilen bir video https://www.youtube.com/watch?v=5LrMZh56yNI)  bu yazıyı yazmama vesile oldu. Bu videoda Muhammed Ali ABD’ lilerin nasıl ırkçı bir anlayışa sahip odluklarını komik ama gerçek olaylarla ortaya koyuyor.  Muhammed Ali, seyircilerin alkışları arasında şunları söylüyor; “Ben gençliğimde sadece bir boksör değildim. Çok meraklı bir gençtim ve bolca kitap okuyor ve etrafımı iyi gözlemliyordum. Bunun sonucu gördüm ki  ABD de her şey beyaz, İsa beyaz, Meryem beyaz,  Meryem’in ayaklarının dibindeki kuzu da beyaz. Mis Amerika hep beyazlardan seçiliyor. İyiler beyaz,  kötüler siyahtı ABD’ de. Çirkin ördek yavrusu siyah, şeytanın yiyeceği kek siyahtı. Meleklerin yediği kek de beyazdı Noel baba da. ABD başkanı bile Beyaz bir evde yaşıyor.  

KOCA AFRİKA KITASININ KAHRAMANI DA BEYAZ: TARZAN 

          Koskoca Afrika kıtasında, -milyonlarca siyahın yaşadığı Kıtada- bir Tarzan var o da beyaz. Tarzan Altına bir çocuk bezi bağlamış,  daldan dala hopluyor, ağaçtan ağaca zıplıyor.  “Ahuuuu” diye bağırıyor, aslanın ağzını kırıyor, Afrikalıları pataklıyor.  Hayvanlarla bir tek O konuşabiliyor.  Asırlardır orada yaşayan milyonlarca zenci, birlikte yaşadıkları hayvanlarla konuşamıyor, anlaşamıyor ama Beyaz Tarzan bunu başarabiliyor. Çünkü Tarzan da beyaz…

ABD’Yİ DÜNYA ŞAMPİYONU YAPTIM AMA…

        “…İtalya’da olimpiyatlarda beyazları yenerek dünya şampiyonu oldum. ABD bayrağını dalgalandırdım. Üstelik rakiplerimden biri komünist Polonya boksörü idi. Yani ABD nin düşmanı bir devletin boksörünü de yenmiştim. Lakin ABD ye gelince Lokantaya gittim ”siyahlara servis yapmıyoruz” dediler.  Ben de kalktım gittim…”

  ZENCİLER AYRI BİR DEVLET İÇİN NİÇİN DAĞA ÇIKMIYOR?

        ABD de tüm bunlar ve yıllarca bunların bin katı zulümler siyahlara karşı yapıldı. Buna rağmen hiç kimse ve hiçbir devlet zencilere; “Bu zulme karşı ayaklanın! Dağa çıkın, ayrı bir devlet kurun, gasp edilen haklarınızı alın, atalarınıza yapılan zulüm ve haksızlığın hesabını sorun…”  demedi. Onlarda böyle bir şey yapmadı. Şu anda bile ABD polisinin zencilere nasıl ayırım yaptığı ortada. Lakin hiçbir zenci,  silahlanarak,  dağa çıkarak,  ABD ye karşı silahlı mücadeleye girişip bir eyalette bir zenci devleti kurmak istemiyor. Bize gelip ahkâm kesen,  katil, zalim ABD devleti  niçin mezarlıktaki çalısına bakmıyor?  (yakında baktıracaklar inşallah)   

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum