Dostunun Yanına Gitti

Küçük Çamlıca'daki Hacegan Restaurant'ta olan düğünümde Ahmet Özhan'ın konser vermesini çok arzulamıştım. Aslında söz de vermişti. Konya'da okurken 4 yıl hiç kaçırmadığım Mevlana İhtifallerindeki bir hafta süren konserlerini sonuna kadar takip ederdim.

Ahmet Özhan o konserlerinde kendinden hariç bir kişiye daha solo söyletirdi. Kendisi düğünüme başka bir ildeki programından dolayı gelemedi ancak yerine gelen Hafiz kardeşimiz Ahmet Özhan'ın Konya'da Mevlana törenlerinde solo söylettiği Yahya Soyyiğit idi.

Kendimle yaşıt olduğunu tahmin ettiğim bu güzel sesli ve güzel yüzlü ve dahi güzel ahlaklı insan hakka yürüdü. Allah rahmet eyleye. Makamı cennet ola. Ne mutlu ona ki geride birçok eser bıraktı youtube dan ve daha nice yerden herkes dinleyebilecek ve dosta kavuşmayı özleyecek.

Yahya SOYYİĞİT'in Aziz Hatırasına from idealdusunce on Vimeo.

***

Kıymetli Dostlar son bir ay da yazar kadromuza 5 kıymetli yazarımız eklendi.

Dr. Mehmet Bozkurt, Sevda Türküsev, Neslihan Arıcı, İbrahim Danacılar ve Bahattin Karagöz. Hepsi birbririnden değerli bu beş yeni yazarımızla birlikte; yazar sayımız neredeyse 80 i buldu. Bu kadar çok ve de kaliteli yazı yazan yazarlara sahip olmak bir genel yayın yönetmeni için gurur verici bir hadise olsa gerek. Ancak yer darlığından sebep aynı anda hepsine ana sayfada yer verememiz en büyük problem.

Yeni yazarlarımıza bir kez daha aramıza hoşgeldiniz diyoruz. Birlikteliğimiz inşaallah uzun soluklu olur ve daha nice başarıları birlikte paylaşırız.

***

Hayatımın Ropörtajı.

Dostlar iki gün evvel hayatımın roprtajını yaptım. Tam 10 yıldır bu anı bekliyordum sonunda nasib oldu. Fazla uzun değil ancak çok önemli. Zira kendisi dünyanın en çok tanınan 3. kişisi. İnşallah iki gün içerisinde videoyla birlikte yayına vereceğiz. Onunla tekrar görüşüp daha detaylı bir ropörtajı yeniden yapmak istiyorum.

Karşı kıyıdan hepinize selamlarımla

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum