Erdoğan Bu Filistinli Sayesinde Kazanacak

Cumhurbaşkanlığı seçiminde 2. Tur yurtdışı oy kullanma devam ediyor.

ABD’de her iki adayın taraftarları da hummalı bir yarış içindeler. Washington DC ve 6 konsolosluğun (New York, Boston, Miami, Houston, Los Angeles ve Chicago) olduğu şehirlere ABD’nin en uzak yerlerinden vatandaşlarımız oy kullanmaya gidiyorlar.

İlk seçim için Colorado eyaletinin başkenti Denver’dan Houston’a eşiyle oy kullanmaya giden bir Türk vatandaşı seçimin ikinci tura kalması dolayısıyla yeniden Denver’dan Houston’a nasıl gideceğini düşünmeye başlar.

Houston’daki arkadaşının anlattıkları çok ibret verici bir durum.

“Burada (Houston) yaşadığımız bir olaydan bahsetmek istiyorum. İlk turda uygun uçak bileti bularak Colorado ‘dan Houston’a eşiyle oy kullanmaya gelen bir arkadaşımız, ikinci tur olunca uçak biletini kontrol ettiklerinde çok yüksek bir fiyat çıktığını söyledi. Arabayla 17-18 saatlik bir mesafe.

Ben de ne yapabiliriz diye düşünürken, dün bir baktım arkadaş konsolosluğa geldi ve eşiyle oy kullandılar. Ve sonrasında sordum ucuz bilet buldun galiba diye.

Hayır, kişi başı 600 dolardan 1200 dolar ödedik dedi. Dedim epey tuzlu oldu sana.
Abi dedi, ben ödemedim. Filistinli bir brother oy verip vermedigimi sordu, durumu söyleyince ben Erdogan’a oy kullanamıyorum. Senin biletini ben alıyorum, git kullan dedi ve hemen alıp atlayıp geldik dedi. Ve oylarını kullanıp birkaç saat sonraki aynı gün uçuşuyla geri döndüler.”

Houston’da Oy kullananan bu vatandaşımıza ulaştım. Dediki “Abi bu oy bana ve eşime ait değil. Filistinli abimize ait. Filistinli bu abimiz Erdoğan için “O Türkiye’nin değil Dünya Müslümanları ve mazlumlarının başkanıdır. O yüzden tekrar seçilmelidir.” söylüyor dedi.

Evet Değerli Dostlar

ABD’deki Filistinli, Somalili, Suriyeli, Lübnanlı hülasa tüm müslümanlar Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesini inanın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından çok daha fazla istiyorlar.

Karşı kıyıdan muhabbetlerimle

5f4e70c8-227b-4927-999e-1c2d66768572.jpeg40ef5040-6ab3-4a60-9f09-65e6ad09c86a.jpeg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum