FETÖ’nün Amerikalı Müritleri

Değerli okuyucularım benden sürekli yazmamı bekliyorlar. Çok da doğru yapıyorlar. Bu ara şahsi işlerimin epey yüklü olmasından dolayı yazılarım gecikmişti. İster istemez gündeme dair görüşlerimi merak ediyor ve taleplerinizi sıralıyorsunuz. Teşekkür ederim aslında beni gayrete getiriyorsunuz.

Benim yazılarım diğer yazarlardan farklıdır. Her konuda elbet görüşlerim var, lakin alelacele yazılan yazıları sevmiyorum. Akademik değeri olsun, günler, aylar hatta yıllar sonra da okunduğunda bir değeri olsun istiyorum. Magazin sayfaları arasında kaybolmasın.

Bu yazımda ABD’nin yeni Başkan Adayı Biden tarafından aylar önce söylenmiş, bir başkan adayına yakışmayacak, basit, ucube sözleri analiz edeceğim. Bu konuda deyim yerinde ise her kafadan bir ses çıkıyor. Konuya uzun perspektiften baklam lazım hatta elzemdir.

Hatırlarsınız Büyük Orta Doğu Projesi (BOP) vardı. Şimdilerde pek dillendirilmemekle beraber rafa kaldırılmış değildir. Malum Trump seçildiğinde yer yerinden oynamıştı. Şimdi rakipleri yeni bir aday çıkartıyor. Bu aday memleketimizdeki muhalefeti destekleyerek Cumhurbaşkanımızı indirmekten söz ediyor.

Neden.

Çünkü Başkanımız BOP içinde yer alarak BOP projesine aslında darbe vurdu. Irak BOP projesinin birinci Basamağı idi. Suriye ikinci basamağı. ABD’nin PKK-PYD terör unsurlarını destekleyip Türkiye’ye cephe açması boşuna değildir. IŞİD ABD tarafından kurulmuş bir terör örgütüdür ve PKK-PYD ile angaje edilmiştir. 2 Toyota kamyonete basit tabirle taramalı tüfek yerleştirip kafa kesme filmleri ile Irak ve Suriye’yi işgal ettirdiler. Karşılarına Türkiye çıkınca yerle bir olup dağıldılar. Çünkü içleri boş idi. Afrin ve Zeytindalı Harekatlarında PKK-PYD ve IŞİD ile birlikte ABD unsurları yenilmiştir.

Fetö’nün Amerikalı müritleri şimdi bunun hazımsızlığını yaşarlar.

Sürekli döviz üzerinden saldırmaları, içimizdeki FETÖ paydaşı muhalefet ABD’nin mevcut başkanı ve gelecekte seçilme ihtimali olan Başkan adayı ile iş tutmalarının perde arkasında BOP Projesi ve Yahudi Lobisi vardır. HDP Eş Başkanı Sezai Temelli’nin Güneydoğu vaat edilmiş topraklardır demesi bu ortaklığın açık delilidir. Sezai Temelli İnönü’nün torunu ve Ermenidir. Bu işin bizzat içindedir. Onun gibi pek çok Ermeni ve Hristiyan kökenli vekil BOP projesi için çalışmaktadır.

Kılıçdaroğlu ve partisi CHP bu işin içindedir. CHP İngiliz projesidir ama şimdi Yahudi Lobisine teslim olmuştur. Ortağı olduğu FETÖ çetesi ile CHP’yi ele geçirdi ve FETÖ ile birlikte hareket eden Yahudi lobisinin talimatları doğrultusunda hareket etmektedir.

Basını uzun süreli beyan ve belgelere dayalı olarak analiz eden herkes bu bilgilerin doğruluğunu anlayacaktır. İspatını isteyen varsa resmi makamlara başvurup belgeleri talep etmelidir.

Türkiye son yıllarda yaptığı ataklar ile bu oyunları bozmuştur. ABD’nin mevcut başkanının Erdoğan ile ben baş edebilirim demesi, yeni adayın muhalefet ile ortak hareket ederek seçimle indireceğiz demesi boşuna değildir.

BOP önündeki en büyük engel Türkiye’dir.

Başkan Erdoğan paralel yapıdan bahsettiğinde olayın vahametini anlatmış ve tehlikeye dikkat çekmiş idi. Neticede 15 Temmuz darbe girişimi bu planın tepe noktası oldu. Boşuna ABD’li Yahudi lobisi 40 yıllık planımız 4 saatte yerle bir oldu demedi.

Söylenen her şeyin bir anlamı olup resmi ağızlardan asla tesadüfi sözler çıkmaz. Uzun hedefleri olan konuşmalar basının yaygarasından ve gereksiz bilgilendirmelerden dolayı saman altında kaybolup sap ile saman birbirine karışmaktadır. Dikkatli gözler iyi bir analiz ile bunları toparlayıp belge havuzu oluşturur ve gerektiğinde halkımız uyandırılır.

Türkiye alelade bir ülke değildir. Türkiye İmparatorluk varisi olup başı dönmüş, sendelemekten yolunu bulamamış bir devdir. Uyanış başlamıştır.

Şimdi Türkiye kendine gelmekte ve vazifesine adım adım ilerlemektedir.

Batımızdan, Doğumuzdan, Kuzeyimizden Güneyimizden gelen seslere kulak verin.

Kardeş Türk Devletleri bizi gözler.

İslam alemi bizi gözler.

Ayağa kalktığımızda, zincirleri kırıp attığımızda kimlere umut olduğumuzu hep birlikte göreceğiz.

Bir önceki yazımda Ayasofya ile ilgili yorumlarıma okuyucularım, bundan sonra ne olacak, her şey güllük gülistanlık olacak mı diyorlar.

O kadar kolay değil, çünkü içimizdeki ve dışımızdaki düşmanlar durmuyor.

Onlar da uzun soluklu stratejiler üretip Osmanlı torunlarının şahlanacağı günleri merak ediyor ve izliyorlar. 100 yıllık uykudan uyanmak ve kendimize gelmek zorundayız. İyi bilinmelidir ki sabahın en karanlık anı güneşin doğuşunun en yakın olduğu zamandır.

Uykuda geçirdiğimiz 100 yılın 40 yılında FETÖ hazırlık yaptı. Uyumaya devam edelim, BOP hayata geçsin diye amma onların bir hesabı var ise Rabbimizin de bir hesabı vardı hevesleri kursaklarında kaldı.

Şu istikbal inkılabatı içindeki en gür seda İslamın sedası olacaktır diyen Bediüzzaman gibi pek çok manevi mesaj ve dualar bizleri bekliyor.

Ahmet TÜRKAN - HABERNAME

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum