Gönül Bahçesinden Şiir ve Hikayeler

 

Gönüllerde hoş sadalar bırakacağına inandığımız güzel bir eserle siz değerli okuyucularımıza bu başlık altında bir antoloji çalışması hazırladık. 7 Harf Yayınları bünyesinde toplam 28 güçlü kalemle bu yola çıktık. Rahmetle andığımız üstad Abdurrahim Karakoç ’uda kendimize kaptan seçtik. Kitabımızın ilk sayfasında gurura ağırladık.

Gönül Bahçesinden Şiir ve Hikâyeler isimli bu çalışma; kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla ülkemizin dört bir yanından yazmaya gönül vermiş̧ isimlerin eserlerinden bir demet sunmak için hazırlanmıştır.

Genel Yayın Yönetmenimiz Siyami Boylu Beyefendi ’tarafından derlenen antoloji, eserimiz; İki bölümden meydana geldi. Şiirler ve Hikâyeler olarak adlandırdık.

 

Bu eşsiz kitabın şiir bölümü merhum üstad Abdurrahim Karakoç, Siyami Boylu, Arslan Yılmaz, Aydın Açıkgöz, Birsen Fatma Çelik, Çekdar Aközel, Dilan Bayşu, Elif Feyza Çolakoğlu, Emin Akpunar, Emine Savaş, Ensar Şeker, Erhan Karaman,Fatma Zehra Doğan, Furkan Başkır, Hidayet Gedik, İlknur Çoban, İlyas Karaman, İsmail Karadurduoğlu, Kamuran Özdemir, Meltem Kavak, Musab Doğan Nursel Yeşilyurt, Özgür Günsay, Seher Doğan ve Selamet Darğın'ın eserlerine yer verildi.

Hikâye olarak eser verenler ise, Filiz Soydaş, Muslimakhon Bakhodirova, Oğuzhan Osman Koçak ve Seda Karaman olarak sıralanıyor.

Değerli yazarlarımıza bu çalışmalarından dolayı bizleri farklı iklimlere, farklı bölgelere, götürdükleri için teşekkürlerimi sunuyorum. 

Bir taraftan çayınızı yudumlayın bir taraftan hafif atıştırmalıklarla hikâyelerimize, şiirlerimize ortak olun efendim bekleniyorsunuz.

Bu kıymetli eserde benimde üç adet eserim bulunmaktadır.

Keyifli okumalar dileriz.

 “Gönül Bahçesinden Şiir ve Hikâyeler" kitabına Yedi Harf yayınlarından ulaşabilirsiniz.

gonul.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum