İçeriden haberler

Sevgili okuyucularımız,

8 ay evvel yeniden yayın hayatına başlıyan siteniz habername.com; sağlam, ağır, ancak emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Bu hafta sizlere içeriden bilgiler vermek istiyorum. Yazar kadromuza sizlerinde farkettiği gibi çok önemli dört kişi dahil oldu. Özel radyo ve televizyonların açılmasıyla zebil gibi çoğalan, sipariş fetva veren sözde ilahiyatçılardan bu aziz ve masum milletin kafası yeterince karışmıştı. O açıdan ülkemizin önde gelen İslam Hukukçularından kıymetli üstadım Selçuk Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Çeker’in aramıza katılmasından ziyadesiyle memnunum.

20 yıldır tanıdığım üstadım Orhan Çeker’in en büyük özelliği asla sipariş fetva vermemesi ve sorulan sorulara NET olarak cevap vermesidir. Dolayısıyla kıymetli habername okuyucusu, bir hazineye sahip olduğunuzu unutmayın. Hocamız sizlerin bütün sorularınıza elinden geldiğince cevap verecektir.

Aramıza katılan ve benim için çok özel bir yeri olan diğer yazarımız ise basın camiasının güçlü kalemlerinden Recep Koçak. Recep bey bugüne kadar dergi, gazete, radyo, televizyon, yayınevi, vakıf, dernek tecrübesi olan belkide yegane kişidir. Yazılarını dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.

Sitemizin bir eksiği de sağlık bölümü idi. Aramıza konunun uzmanı bir yazar katıldı. Dr. Hakan Özdener bugüne kadar yazılmamış konulara değiniyor. Ancak hastalandığımız zaman araştırdığımız birçok konuya, Özdener siz habername okuyucularına bir iyilik yaparak şimdiden şahane bilgiler aktarıyor. Kaçırmayın derim.

Hem İlahiyatçı, hem edebiyatçı, hem de seyyah olmak kolay olmasa gerek. İşte uzun yıllar İsveçte yaşayan Sebahattin Bilgiç, o güzel hatıralarını bizlerle paylaşmaya başladı. Sebahattin Beyden ricamız hatıra yazılarındaki cömertliğinin daim olmasıdır.

Sevgili dostlar,

Bir yayın kuruluşunun okuyucusu olmadan ayakta kalması vaki değildir. O açıdan sizler bizim velinimetimizsiniz. Sizlerden para pul istemiyoruz. Desteğinizin artarak devam etmesi, eleştirileriniz, tavsiyeleriniz, dualarınız....sadece bunları istiyoruz.

Bu arada sitemizin 24 saat yayında kalmasını sağlayan kıymetli editörlerimiz; başta Selim kardeşimiz olmak üzere, Zeynep Hanım, Ahmet Bey, Atila Bey, Mehmet Ali Kaplan ve başından beri yazı ve yorumlarıyla destek veren diğer kıymetli yazarlarımıza da şahsınızda ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ayrıca kıymetli yazarımız Cezmi Koç’un yakında sizlere güzel bir sürprizi olacak.

Karşı kıyıdan hepinize selamlarımla.





Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum