KAÇ ÇİLEDEN ÇIKAR BİR HAYAT

vhvjhb.jpg

Kaç çileden çıkar bir hayat? Kaç ilmek ile başlarsın yeni bir hayata?

Rengin, modelin, tarzın ne senin?

Acıların kaç ilmek artırır, mutlulukların kaç ilmek azaltır dersin?

Çevrendekilere hayatta var olduğunu göstermek için çabalar durursun.

Bazen kalın gelir ipin, bazen de ince… Sonra olmadı deyip ördüklerini söker, bazen de ip kaçar, zaman akar, sen kaçırdıklarının peşine gidersin.

Haraşolar, selanikler hepsi birbirine girmiş.

Bir ters bir düz derken bakmışsın ki ters düz olmuştur hayatın.

Dedemden kalma daktilo ile bu yola çıktım.. Betimleme konusunda çocuk yaşta baya ustaydım. Daha sonra bu özelliğim okuma ve yazma konusunda coşmama vesile oldu. Buradan ailelere seslenmek istiyorum. Çocuklarınızı tiyatro, yapmasını, pandomim gibi dallarda serbest bırakın. Bu özelliğim aslında içimi dışa vurmamı sağladı.

Sonra yukarda yazdıklarım sorular ile yola çıktım. Çayımın demlendiğini düşündüm. Yeni dumanı üstünde Kaç Çileden Çıkar Bir Hayat adlı kitabımı değerli büyüğüm 22. Dönem Bursa Milletvekili-Şair-Eğitimci Faruk Anbarcıoğlu Hocamın ve değerli hemşerim Yapımcı, Sunucu, Yazar gönül insanı Uğur CANBOLAT hocamın taktimi ile siz değerli okuyucularımıza sunmuş bulunmaktayız.

Kitabımız herkesi düşündürecek, farklı farklı iklimlere çıkartacak. Benim isteyim, kitabımı kusur görenler ve görmek için eline alanlar almasın. Her insan kusurludur kusursuzu aramak kusurlu insanlara özeldir. Kitabım temiz duygular İle yazılmıştır yazmak için yazmadım öncelikle. Kısa denemelerim ile merhaba demek istedim sadece. İki değerli insanın arkamda olması kadar onur verici bir şey yok şahsım adına. Onların destekleri ve yollarını takip etmenin onuru ile yola çıktım.

Kendilerine sonsuz saygı ve hürmetlerimle…

İlk satırlarda sıraladığım sorular eşliğinde siz değerli okurlarımı birazcık düşündürdüm. Hatta daha fazla sorular ekledim, hayatımızı alt üst eden insanları düşünün istedim. Kendimize yaptığımız hataları hikâyelerim eşliğinde hissedeceksiniz.

Kitabımızda hayatın ağlatırken güldüren taraflarını göreceğiz. Kitabım diyorum bu kitap artık benden çıktı siz değerli okurlarıma sundum. Artık hepimizin kitabı oldu.

Doğru bildiğimiz yanlışlarla karşılaşırken ailemizi ve sosyal hayatımızı gözden geçireceğiz. Kim nerede hata yaptı, diye araştırmak yerine kendi hatalarımızdan ders alıp farklı yolculuklara çıkacağız. Hayatınıza başka kahramanlar almak yerine, kendi kahramanımız kendimiz olacağız. Bir kimse bir kimsenin hayatına izinsiz girip başrolde oynuyor ise o kahraman değil, hayatınızı sizden çalan hırsızın ta kendisidir. Hayatınızı ele geçirmelerine izin vermemeniz gerektiğini bu hayatın size ait olduğunu birlikte göreceğiz.

İnsan, eline sarılan çile ipten çıkabilirse eğer; işte o zaman hayatın anlamını idrak eden gerçek kahramanlardan biri olur. O zaman sıra sende! M.K

Kitabımız Cağaloğlu Yayınevi tarafından yayına sunulmuştur.

Eserimize ulaşmak için;

Sosyal medya mecralarını, kitap satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

https://www.cagalogluyayinevi.com.tr/urun/kac-cileden-cikar-bir-hayat-meltem-kavak

https://www.kitapyurdu.com/kitap/kac-cileden-cikar-bir-hayat/609542.html

https://www.bkmkitap.com/kac-cileden-cikar-bir-hayat

https://kidega.com/kitap/kac-cileden-cikar-bir-hayat-403779/

bbmb.jpghjkkj.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum