Kur’an’la Diriliş

Kur’an’la Diriliş

 

 

Elhamdülillah yeni yılda yurt içinde ve yurt dışında onlarca organize gerçekleşti ve gerçekleşmeye devam ediyor. Bir ayağımız Asya’da bir ayağımız Avrupa’da…

 

Şimdi de Orta Asya’dan ve Balkanlardan davetler alıyoruz. Azerbaycan, Kazakistan ve Romanya’dan kardeşlerimiz organize yapmak için bizleri davet ediyorlar. Allah emeği geçen bütün kardeşlerimizden razı olsun.

 

Gün yok ki bir etkinliğimiz olmasın.  Her gün bir yerlerde çok güzel etkinlikler yapılıyor.

 

( http://www.namazladirilis.com/haber.php?id=123)

 

Binlerce şükür Rabbimize. Hayal bile demediğimiz güzel sonuçlar nasip eyledi bizlere…

 

Namaza başlayan kardeşlerimizin mektupları sevincimize sevinç katıyor. Rabbim artırsın inşallah…

 

……………

 

“Namaz Dirilişe Çağrı” isimli kitabımızın çok şükür 59. baskısı bitmek üzereymiş.

 

“Çocuklarımıza Namazı Nasıl Sevdirelim” isimli kitabımız yedi ayda yirmi sekiz bin okuyucu ile buluşmuş. Her iki kitabımızı da okuyan ve namaza başlayan onlarca mektup aldım ve almaya da devam ediyorum. İşte bunlardan bir kaçı:

 

— Öncelikle size selamlarımı yolluyorum. Size çok teşekkür ediyorum hocam. Ben 13 yaşındayım ve sizin kitaplarınızı ablam almış “Namaz dirilişe Çağrı” ve “Çocuğumla Sevgi Secdesi” ben bu iki kitabı okudum ve çok etkilendim. Özellikle namaz kılanın Hz. Muhammed (s.a.v.) benzediğini ile ilgili bölüm beni çok etkiledi ve ben bu kitaplarınız sayesinde namaza başladım. O kadar huzurlu ve mutluyum ki bir an önce namaz vakti gensin de namazımı kılayım diyorum…

                                                                         (Tosya’dan Enes)

 

— Sayın hocam; gecen gün Çorum’un Osmancık ilçesine konferansa gelmiştiniz burada sizin “Namaz Dirilişe Çağrı” isimli kitabınızı aldım ve bir günde bitirdim. Ben öss ye hazırlanan bir öğrenciyim. Benim imdadıma kitabınızla yetiştiniz. Çünkü ben bu sınavı hayatımın merkezi yapmıştım. Kıldığım namazlardan zevk alamaz hale gelmiştim ve namazı bırakmıştım. Bu kitabı okuduktan sonra namaz benim ilacım oldu. Önceki namazlarım sadece eğilip kalkmaktan ibaretmiş bunu anladım. Hocam sizden ricam ne olur genç kardeşlerimizin namazı tanımaları için daha da fazla girişimde bulunmanız.

 

(Osmancık’tan Zehra)

 

Kitaplarımızla ilgili Moral Kitap bir kampanya başlattı. Üç kitabımıza (Namaz Dirilişe Çağrı, Çocuklarımıza Namazı Nasıl Sevdirelim/ Çocuğumla sevgi secdesi ve Ramazanı Nasıl İhya Ederim?) bir de Mehmet Paksu Hoca’nın ( Gençlik İlmihali) kitabını ekleyerek, dört kitap kargo ücreti de dâhil olmak üzere eve teslim 20 tl ye okuyucularımıza ulaştırıyorlar. Ücreti kitaplar teslim edildiğinde kapıda ödeniyor.

 

Bu kampanyayı da okuyucularımız çok sevdi. Türkiye’nin her neresi olursa olsun, en ücra köyümüze bile ulaştırılabiliyor. Birçok kardeşimizin şikâyetini böylece gidermiş olduk. Bundan sonra sadece yapılması gereken bir telefon edilmesi. Telefon edildiğinde kitaplarınız en geç üç gün içinde elinizde oluyor.                                                                        

 

(Tel: 0212 4442414 veya http://www.4442414.com/kategoriler.php?id=15)

 

…………………

 

Ayrıca 14 Mart 2010 Pazar günü çok önemli bir programımız var. “Namaz Gönüllüleri” olarak yeni projemiz “Kur’an ve Namazla Diriliş” ‘in tanıtımını yapacağız. İstanbul/ Fatih’te Ali Emiri Kültür Merkezinde saat:13.00- 15.00 arasında gerçekleşecek programımız tv ve radyolardan canlı olarak yayınlanacak.

 

(Tv.Net, Ülke Tv, Hilal Tv, Dost Tv, Tv 5, Kon Tv, Tempo Tv, Kanal Urfa, Çay Tv, Berat Tv,…Moral Fm ve Marmara Fm…)

 

Bundan böyle “Namazla Diriliş” usul ve üslubunu “Kur’an’la Diriliş e uygulayarak yolumuza devam edeceğiz.

 

Destek olan bütün dostlarımıza selam ve dualar ediyoruz…

 

Ahmet Bulut

www.ahmet-bulut.com

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.