Maksat Hasıl Oldu Bozkurtlar Barajı Aştı

Bir seçimi daha geride bıraktık. Özellikle son 10-15 yılda iletişimin ve teknolojinin ilerlemesinden dolayı; anketlerde yanılma payı çok aza indi. Bu sadece bizim ülkemizde değil mesela ABD'de Suffolk Üniversitesi özellikle Massachusetts eyaletindeki seçimleri neredeyse %100 biliyor.

Aylar öncesinden Ak Parti'nin bir kez daha tek başına hem de en az %50 oyla iktidara geleceği herksin malumuydu. CHP' ninde %25-30 arası oy alacağı beklenen bir neticeydi. BDP destekli bağımsızların ise YSK'nin yeni sistemi dolayısıyla daha fazla seçilecekleri de bilinen bir gerçekti.

Herkesin merak ettiği ise özellikle seçime kısa bir süre kala abluka altına alınan MHP'nin barajı aşıp aşamayacağı idi. Muharrem Nureddin Coşan Hocaefendi'nin seçim öncesi net bir şekilde AK Parti'nin Anayasayı milletin faydasına ve ümmetin hayrına değiştirebilmesi için, mutlaka MHP'nin meclise girmesi gerektiğini, ve bu yüzden MHP'nin desteklenmesini beyan etmesi hala daha birçok kişiyi şok etti. Ancak bendeniz şunu açıklıkla söyliyebilirimki; MAKSAT HASIL OLMUŞTUR ve BOZKURT'LAR YENİDEN MECLİSE girmişlerdir.

Başbakan Edoğan'ın 3. balkon konuşmasında, daha da olgunlaşan bir lider edasıyla yapmış olduğu konuşmasında da beyan ettiği gibi, MHP ve  AK Parti elele vererek Anayasayı beraberce değiştirmeliler.

MHP'nin AK Parti'ye asla destek omayacağını düşünenlere şunu hatırlatırım. Bu millet kendisine ihanet edenleri asla afetmez ve %1 lere düşürür. Dolayısıyla MHP'nin eli mahkum. O açıdan ben başbakan Erdoğan'ın Ertuğrul Gazi'nin Osman Gaziye yaptığı vasiyet ve nasihat gibi; bu hafta mecliste ve meclis dışındaki parti başkanlarını acilen ziyaret edip farkını göstermeli ve böylece kimlerin milletten yana olup olmadıklaırı da yeni meclis açılmadan ortaya çıkmış olur.

***

Erdoğan'a Çılgın Önerim.

Malumunuz RTÜK Üyeleri Mecliste grubu bulunan partilere ayrılan kontenjnlarla seçiliyor. Yine Meclis başkan vekilliği de gruba sahip olan partilerce paylaşılıyor.

Başbakan Erdoğan'ı şu anda bekleyen en önemli işlerden biri de bakanlar kurulunu oluşturması. Mutlaka yeni yüzleri göreceğimiz bakanlar kurulunda mesela MHP kökenli hatta CHP kökenli birisinin olması Erdoğan'ı yüceltir, tansiyonu düşürür ve de en önemlisi; eğer AK Parti dışından işin ehli olanlar varsa onlara görev vermesi zaten Erdoğan'ın inancı gereğidir.

Erdoğan bu çılgın teklifme bakanlar düzeyinde cesaret edemezse, en azından bu dönemde oluşturacağı bakan yardımcılığı görevlerinde kullanabilir.

Seçimin milletimiz, bölgemiz ve tüm dünya hakkında hayırlı olmasını diliyor, başta Erdoğan ve seçilen tüm vekilleri tebrik ediyor ve hepsinin takipçisi olacağımızı belirtiyoruz.

karşı kıyıdan selamlarımla

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum