Udrub Udrub Telaviv

                     İlk insandan bu yana Dünyada binlerce zulüm yaşandı binlerce katliam yapıldı. Bu şenaatlerin sebebi bazen din oldu, bazen etnik yapı, bazen para, bazen hırs. Bu yanlışların kıtası, ırkı, dini, coğrafyası yok. Dün mazlum olan bu gün zalim olabiliyor. Dün İspanyada, Almanya'da mazlum olan Yahudiler ( daha doğrusu siyonistler ) Osmanlının ve Türkiye Cumhuriyetinin merhametli kollarına sığınmışlardı. Hitler'in kendilerine yaptıklarını biraz da abartarak dünyaya anlatan siyonistler, bu gün ona rahmet okutacak işlere imza atıyorlar. İngilizler tarafından getirildikleri Filistin topraklarında 1948 den beri zulmün, katliamın, alçaklığın en berbatını yapıyorlar. Kime karşı ? O toprakların sahibi Filistinlilere karşı. Bunlar bildiğimiz şeyler. pekiyi bu yazıda farklı olan ne? Son yaşananların öncekilerden farkı şu: Tüm dünya, bu son katliamı, bu son zulmü, çocukların kadınların ölümlerini, parçalanmış bedenlerini canlı olarak anbean seyrediyor. Bu çirkinliği, bu insanlık dışı durumu hepimiz her gün seyrederek adeta içselleştiriyor ve alışıyoruz. İsrail, büyük sermaye ve medya gücü ile bu görüntüleri engelleme gücüne sahip olduğu halde niye engellemiyor? Bence İsrail güç zehirlenmesi yaşıyor! Böyle yaparak sadece Araplara, sadece İslam alemine değil; Hristiyanlara uzakdoğuya da mesaj veriyor/vermek istiyor. Böylece tüm dünyayı korkutmaya tüm dünyayı sindirmeye çalışıyor. Bunda da şimdilik başarılı olmuş gibi.

                                  DÜNYA KORKUYOR FİLİSTİN HARİÇ

                     Korkunun da bir sınırı vardır. Tarih bize göstermiştir ki insanların, milletlerin bir korku eşikleri var. O eşik aşıldımı en korkak insan en cesur, en ürkek millet en yiğit ve kabadayı olabiliyor. Buna en büyük örnek aslında Yahudiler. Babil'e sürülmüşler, İspanyadan kovulmuşlar, Avrupa'da asırlarca 3. sınıf muamelesi görmüşler...Böylece korkaklığın, pısırıklığın en derinine oba kurmuşlar. Fakat zaman geçmiş, devran dönmüş o korkak, o itilmiş, o dışlanmış israil oğulları bu gün dünyaya ferman okur hale gelmişler. Bu tecrübenin bir devamı bu gün tersinden yine yaşanıyor. 60 yıla yakındır kendi topraklarında yahudiler tarafından dışlanan, aşağılanan, sürgün edilen ve en son katliamların, ölümlerin en şiddetlisine maruz bırakılan Filistinliler, korku eşiğini aşmış durumdalar. Bütün Dünya (ABD, ÇİN, RUSYA, ALMANYA , İSLAM DÜNYASI, ARAP DÜNYASI, BM...) İsrailden korktuklarından bu zulmü, bu aktiamı ya görmemezlikten geliyor, ya da zalimin yanında saf tutuyorlar. Araplar desen (Katar ve Hizbullah hariç) ya, "ya leyli" çekiyor ya "bilmedim, duymadım, görmedim" ayaklarına yatıyor. Bir kısmı ise bununla da yetinmeyip cellatlaryla işbirliği içine giriyor. (Suud ve Mısır gibi) Sadece Filistin UDRUP UDRUP TELAVİV marşını söyleyerek bu "ahir zaman canavarına" meydan okuyor. Bu nedenledir ki galiba Yahudiler için sonun başlangıcı başladı. İsrailin saldırıları ile Irak ve Suriyede büyük vahşet sergileyen IŞİD in saldırıları arasındaki bağlantıyı gözden ırak tutmamak gerek. Fakat kim ne tuzak kurarsa kursun, kim hangi planı yaparsa yapsın her şeyi bilen her şeyi gören Allah'ın tuzağı daha etkili oyunu daha büyüktür. Bu nedenle tüm dünyanın korktuğu İsrailden en zayıf, en çaresiz, en güçsüz FİLİSTİNLİLER korkmuyor ve UDRUP UDRUP TELAVİV (vur vur telavive vur) diyerek bir devri başlatıyorlar. Bu devrin adı, İsrail'in o kadarda güçlü olmadığı, İsrail'in o kadar da kuvvetli olmadığı, yaşadığı güç zehirlenmesinden dolayı gücünün zirvesinden inişe geçtiği dönemdir. Bu sebeple bu gün sadece Filistinliler UDRUP UDRUP diyorlar. Yarın bu nakarat tüm dünyada söylenecek inşallah.

Marşın türkçe sözleri şöyle :

                "...Vur vur Telavivi

Korkut Siyonistleri

Ne kadar yerleşme yaparsanız biz de o kadar yıkarız

Ey işgalci şunu öğren Filistinliler zillete boyun eğmez

Ateşkes ya da müzakere istemiyoruz

İstediğimiz telavivi urmak

Ey İsrail ordusu dünyayay meydan okuyabilirsin ama Gazzeye asla

işte kesin çözüm bu

VUR VUR TELAVİVİ

Semte semt yok etsin diye bombardıman uçaklarını gönderdin

işte sana flaş haber uçağını düşürdük pilotunu esir aldık ....

Vur Vur telavivi..."

Marşın linki: http://www.youtube.com/watch?v=azUzzSfopt0

Not: Bu arada İsrailin bu zulmünün gölgesine sığınan bir çok "gavur ülke" Müslümanlara saldırılarını artırmış durumda. Buna örnek Çinin Uygur bölgesinde yaptığı baskınlar ile Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırısı.rabbım encamımzı hayreylesin(amin)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.