Vee NBA Kapılarını habername'ye açtı

Dünyanın tartışmasız en büyük ligi NBA'dir. Gerek marka değeri olarak ve gerekse dünya genelinde takip edilmesi açısından milyonlarca kişinin senelerdir takip etitigi ligdir American Ulusal Basketbol ligi.

10 yıl önce Mehmet Okur ve Hidayet Türkoğlu ile temsil edilmeye başladığımız NBA'de geçen yıl 6 oyuncumuz yer almış ve Fransa ile birlikte en çok oyuncusu olan ülke olmuştuk. Mehmet Okur ve Semih Erden'in ayrilmalariyla NBA de su anda 4 Türk oyuncusu yer alıyor.

Hosuton Rockets ile 4 yıllık anlaşma yapan Ömer Aşık ribauntlarda dün gecenin rekorunu (19)kırarak sezona çok iyi bir başlangıç yaptı. Utah Jazz'da Enes Kanter'in bu yıl çok daha süre alması ve patlama yapması bekleniyor.

Ersan İlyasova geçen yıl elde ettiği müthiş trafiğini bu yıl da gosterecege benziyor. Hidayet Türkoğlu ise sezona çok üzücü bir haber ile başladı ve ilk maçında son anlarda sol eli kırıldı. Hidayetin sahalardan ne kadar uzak kalacağı tam olarak bilinmiyor.
 

habername.com olarak bugüne kadar özellikle ABD de birçok etkinliğe spor musabakları na katılmış ve tarihi bir röportaj da yaparak NBA'nin dev adamı Shaquille O'neal ile görüşmüştük. Ancak müsabakalara giremiyorduk. NBA nihayet www.habername.com u onaylı yarak kapılarını resmen bize açarak akredite etti.

Dün gece bizde NBA deki ilk maçımızı bu sefer gazeteci sıfatımızla Boston Celtics ile Ersan ilyasova'nın takımı Milwaukee Bucks karşısında izledik.

Sezona geçen yılın sampiyonu Miami Heat yenilgisiyle baslı yan Boston Celtics, evindeki ilk maçı da kaybederek taraftarlaır   üzdü. Temsilcimiz Ersan ise yine takımının en çok ribaunt alan oyuncusu oldu.

Maçtan sonra birden kendimizi Celtics'in soyunma odasında bulduk. Tabi oyuncular yenilgiden dolayı uzgunduler. Bu da biizm ilk maçımıza denk gelmiş oldu. Celtics soyunma odasından Ersan'ı  görmek için Milwaukee Bucks odasına geçtiğimizde; misafir takım olduklarından çoktan ayrıldıklarını gördük. Bir dahaki sefere kısmet dedik ve oradan da ayrıldık.

Biz şimdi önümüzdeki gideceğimiz maça hazırlanırken, Türkiye'de internet medyasını hala kabul etmiyen ve bu gücü göremeyen siyasi ve bürokratik tüm yetkililere bir kez daha hatırlatıyoruz, "Dünyanın en büyük ligi NBA www.habername.com a welcome dedi. Siz ne zaman diyeceksiniz.

celtenew.jpg
  

 celte3.jpg

celte1.jpg

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum