Teslime Gülsen NURDOĞAN

Teslime Gülsen NURDOĞAN

Yeni Dünya Düzeni mi Dediniz?


Yeni dünya düzeni nedir? Dünyayı nasıl şekillendirmek istiyorlar?


Ahir zamanda yaşıyoruz. Şer güçleri korkunç fikirler üretmekte. Bunların arzuları tek tip insan yetiştirmek. Tek din hatta dinsiz; tek kültür hatta kültürsüz, kökünden kopmuş bir insanlık yetiştirmek istiyorlar. Bunun için harıl harıl çalışıyorlar. Amaçlarına uygun filmler, diziler, kitaplar yazıyorlar. Bunları şaşaalı reklamlarla yediden yetmişe herkese duyuruyorlar. Bunlar Allah’a düşman bir topluluk. Bunların kapsam alanında Allah yok, örf yok, uygarlık yok, aile yok, erkeklik yok, kadınlık yok. Hasılı kelam ne kadar değer varsa hepsini kökten silmek istiyorlar. Aileyi yok etmek istiyorlar. Cinsiyet kavramını yok edip cinsiyetsiz bir nesil yapmak istiyorlar. Bunları yaparken de ileri sürdükleri gerekçeleri biz toplumu ıslah etmek istiyoruz diyorlar. Allah-u Teala’nın Kur’an’da buyurduğu gibi.
“Hem bunlara ‘yeryüzünü fesada vermeyin’ denildiği zaman ‘biz ancak düzelticileriz' derler. Dikkat edin doğrusu bunlar ortalığı karıştıranlardır. Ancak bunlar şuurları olmadığı için yaptıklarının farkında değillerdir.” Bakara 11-12

Her şeyin genleriyle oynadılar, oynamaya devam ediyorlar. En korkuncu insanın genleriyle oynuyorlar. Oysa nasıl bir sona doğru gittiklerinin farkında bile değiller.

Aile kurumunu yok ediyorlar. İstanbul Sözleşmesi bu amaçlarını gerçekleştirmek içindir. Kadına şiddet başlığı altında guya kadını koruyor, aileyi koruyor görünüyorlar. Hayır kadını korumuyorlar, aileyi korumuyorlar. Kadını da aileyi de ifsat ediyorlar.

Bunlar her türlü cinselliği hoş görüyorlar. Bu işe evlilik kurumunu karalayarak  başladılar. Neymiş efendim kızlar çocuk yaşta evlendiriliyormuş! Amma buna rağmen kız çocuklarını evlilik dışı ilişkiye özendiriyorlar. Bunları önce filmlerle, dizilerle beyinlere sokuyorlar. Filmlerde bu ilişkiler çok normal gösteriliyor sonra da gerçek hayatta normal görülmeye başlanıyor. Bu işlerin adı önce flört etmekti. Şimdi ‘falan kızın erkek arkadaşı’ söylemi normalleşti. Artık erkek arkadaşlığına kimse şaşırmıyor hatta gerekli bile görülüyor. Bak ne kadar yol kat etmişler gör!

İşi nerelere kadar getirdiler bakın. Cinsel söylemleri öyle normalleştirdiler ki bırakın evlilik dışı kız-erkek birlikteliğini erkek erkeğe, kadın kadına cinselliği bile normalleştirmeye çalışıyorlar. Böylece Lgbt hakkı diye bir gündem dahi oluşturdular. Böyle bir hak mı olurmuş demeye kalkanı linç etmeye çalışıyorlar. Daha önce gördük; Diyanet İşleri Başkanı fıtrat dışı bu cinselliği Kur’an’da Allah’ın lanetlediğini anlatan bir söylem oluşturdu diye nice nice kurumlar, başkanı topa tuttu. 

Bizler, biz ey Müslümanlar! Allah’ın, ‘sizi yeryüzüne halife yaptım' buyurduğu Müslümanlar, bizler bunlara ne kadar engel olduk? Tabiri caizse her şeyi devletten bekleyen biz gafil Müslümanlar! Hani senin Peygamberin kötülüğe engel ol diyor ya! Gücün yeterse elinle, ona da gücün yetmezse dilinle, ona da gücün yetmezse kalbinden o kötülüğe buğz et diyor. 

Sen bu buğzun neresindesin Allah aşkına?

Farkında bile değilsin. Gaflettesin. Çünkü sen Allah’ı ancak başın sıkışırsa anarsın. Halbuki Allah, Kitabında buyuruyor ki:
“Allah’ı çok anın, münafıklar gibi az anmayın.” diyor. Bak münafıklar bile Allah’ı anıyormuş. Senin Allah ne kadar aklında? Namazda gafilsin, oruçta gafilsin.

Neden?

Bak şer güçleri harıl harıl çalışıyor dünyayı ifsat etmek için. Hiç olmazsa ailene sahip çık. Kızına, oğluna sahip çık. O güzel örf ve adetlerine sahip çık. Bak adamlar tüm değerlerimizi hedef almışlar. Hiç olmazsa o filmleri izleme. O kitapları okuma. O şarkıları dinleme. İçinde ahlak bozan bu menem şeylerden yüzünü ve gönlünü çevir. Bu bile iyiliktir bir bilsen! Aç da Allah’ın kitabını oku. Peygamberiyin hayatını oku. Otur da anneyin babayın hatıralarını dinle, bu bile iyilik. Örf ve adetlerine sahip çık. Değerlerine değer ver, çocuklarını değerlerinle barışık yetiştir. 

Bu şer güçlerinin en büyük düşmanları tarikatlarmış. Neden acaba? Sosyal medyada bunlarla çok karşılaşırsın. Neymiş efendim tarikat şirkmiş. 

Neymiş? 

Tarikat, Allah ile kul arasına şeyhin girmesiymiş falan filan zırvaları. Halbuki Allah’a ve Rasülüne en sadık Müslümanların tarikat erbabı kimseler olduğunu görüyoruz. Katıksız Müslüman bunlar.

İşte neden tarikata düşmanlar?

Çünkü tarikatlarımız dinimizi, inancımızı bize katıksız bir şekilde öğreten kurumlarımızdır. Bize Peygamberimiz aleyhisselam’ın yaşantısını katıksız bir şekilde öğreten kurumlarımızdır. Tarikat ehli kimseler sağlam Müslümanlar oluyor. Bu yüzden tarikatlerimizi yok etmek istiyorlar. Söylem ve eylemleriyle değersizleştirmeye çalışıyorlar. Zikrimize fikrimize neler ettiler, neler ediyorlar. Sen de bunların maşası olma bari. Dinini ayakta tutmaya çalışan kurumlara, kişilere sahip çık!

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın deme! Gün gelir o yılan can pare yavrularını da sokar, seni de. Allah sana İslam nimetini lütfetmiş, Müslüman gibi yaşa. Unutma İslam sözle değil yaşantıyla ayakta kalır. Örf ve adetlerimiz de böyle yaşantıyla ayakta kalır. Senin değerlerinle dalga geçiyorlar, böylece seni onlardan soğutuyorlar. Unutma en güzel nizam senin nizamın. Unutma yeryüzünde Allah’ın nizam ve düzeni gibi bir düzen getiremezler. Onlar yeryüzünü imar ediyoruz derken aslında yeryüzünü katlederler.

Dünyanın elbette bir sonu var. Her canlının bir sonu olduğu gibi. Senin de sonun var, benim de. Amma bir de öbür dünya var. Ahiret var, hesap var.  Bütün bunlara seyirci kalabilirsin. Allah da onları, o sapkınları, sapkınlıklarında başarılı kılabilir. Eğer onlar başarılı olursa bütün insanlık mahvolur. Amma sen bu boş vermişliğin hesabını Allah’a veremezsin.

Amma hesap günü çetin olacak. O şaşkınlar, o Allah bilmez, Peygamber bilmezler çok şiddetli cezaya uğrayacaklar. Onlara her taraflarından ölüm gelecek, ölmek isteyecekler ama ölemeyecekler buyuruyor Allah. Kafir, küfreden yani Allah’ın dinini örten kapatan yok sayan kişi kafirdir. Kafir, azabı gördüğünde diyecek ki diyor Allah, “Ah keşke toprak olaydım, bu azabı yaşacağıma ben yok olup gitseydim diyecek ama yok olamayacak. Çünkü ölüm yok. Ölüm sadece bir kere var o da bu dünyada. Sonra Allah hepimizi diriltecek.  Aklını başına al!

Sana, bana, hepimize Allah’ın dinini, nizamını yeryüzünde hakim kılmak için ne kadar gayret ettin diye soracaklar. Biliyor musun sadece kendin bile tam bir Müslüman olarak yaşasan bu bile iyiliktir biliyor musun? Allah’a karşı samimi, hakiki bir Müslüman ol. Evlatlarına, eşine dostuna iyiliği telkin et. Bu bile çok şeydir. 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum