Bilim Yunusemre’de

Bilim Yunusemre’de

Yunusemre Belediyesi’nin hayata geçirdiği Bilim Yunusemre, ara tatilde de öğrencilerle dolup taştı. Öğrenciler Bilim Yunusemre’de atölyelerde hem eğlendi hem de öğrenirken; sinema keyfi de yaptı.

Yunusemre Belediyesi, T3 Vakfı, TÜBİTAK ortaklığıyla hayata geçirdiği Bilim Yunusemre’de öğrencilere bilimi ve teknolojiyi sevdiriyor.

Öğrenciler ara tatilde de eğitimden uzaklaşmadı. Yunus Emre Millet Çarşısı’nda bulunan Bilim Yunusemre’den yüzlerce öğrenci faydalandı. Ara tatili oldukça faydalı değerlendiren öğrenciler, etkinliklerin sonunda sinema keyfi yaşayıp “Aslan Hürkuş Gökbey” filmini izleme fırsatı buldu.

Bilim Yunusemre ile binlerce öğrenciye ulaştıklarını dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yunusemre’de öğrencilere bilimi sevdiriyoruz. Ara tatilde tasarım, teknoloji, matematik, astronomi, tarım, girişimcilik, doğa bilimleri atölyelerimizde eğitim alan başarılı öğrencilerimiz eğitimlerin sonunda sinema keyfi yaşadı. Yüzlerce öğrencimiz bu hizmetimiz ile hem eğlendi hem de öğrendi. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz kıymetli öğrencilerimize her daim yardımcı olacağız. Bu vesile ile bizlere bu konuda her daim yardımcı olan T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, öğretmenlerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi

image-eeec26452c0895e5b36a4f9832f9df6fb4c30d8c.jpgimage-499c19d92d0f748c3e41d329ddbfcc50884eacca.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.