Gençlerle Şiddetsiz Geleceğe İletişim

Gençlerle Şiddetsiz Geleceğe İletişim

TOGÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından “Gençlerle Şiddetsiz Geleceğe İletişim” konulu konferans düzenlendi.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından “Gençlerle Şiddetsiz Geleceğe İletişim” konulu konferans düzenlendi.

Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleşen konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Özbay, personel ve öğrenciler katıldı.

Psikolog Elif Yazıcı tarafından gerçekleştirilen konferansta şiddetsiz iletişim süreci konusundaki detaylı bilgiler dinleyicilere aktarıldı. Yazıcı, şiddetin doğuştan mı geldiği yoksa sonradan mı oluştuğu sorusu ile başladığı konferansında dünya çapında yapılmış önemli bilimsel araştırmaların bulgularına yer verdi. Bizi etkileyen gözlemlediğimiz somut davranışlar, kendimizi bu davranışlar karşısında nasıl hissettiğimiz, duygularımızı oluşturan ihtiyaçlarımız, değerlerimiz, arzularımız başlıklarında bilgiler aktaran Yazıcı bireyin ihtiyaçlarının farkına varması ve başkalarının duygu ve ihtiyaçlarını sezmesinin önemine değindi. Psikolog Elif Yazıcı konferansın düzenlenmesinde emeği olanlara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Konferans sonrasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Özbay tarafından Psikolog Elif Yazıcı’ya teşekkür belgesi takdim edildi.

2.jpg6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.