Lara: Bana değil Hz. Peygamber'e hayran ol

Lara: Bana değil Hz. Peygamber'e hayran ol

Şarkıcı Lara, sevenlerinin 'sana hayranız' iltifatlarına, "Hayran olunması gereken tek bir kişi var, hayatı ve hadisleriyle günümüze örnek olan Hz. Peygamberimiz’dir." diye cevap verdi.

Manisa’nın Soma ilçesinde bu yıl 10.düzenlenen Karaelmas Kültür ve Sanat Festivalinin son gecesinde sahne alan Lara, şarkı aralarında çok ilginç açıklamalarda bulundu.

Lara şarkıları ile Soma halkını coştururken kendisinin 4 bin resmini biriktiren küçük hayranı Ezgi Güneş sahneye çağırarak teşekkür etti. Konseri izlemeye gelen vatandaşların "Seni Seviyoruz, hayranınız Lara" diye slogan attıkları anda Lara şarkıyı keserek "Arkadaşlar bende hepinizi çok seviyorum ama beni sadece sevin. Hayran olunması gereken tek bir kişi var oda hayatıyla ve hadisleriyle günümüze örnek olan Hz. Peygamberimiz’dir. Hepimiz onun ümmetiyiz" dedi.

Şarkıcı Lara’nın bu sözlerinden sonra konser alanında alkış sesleri yankılandı.

İstanbul Emniyeti ile Gurur Duyuyorum

Lara şarkı aralarında yaptığı konuşmalarında konser alanında görevli Emniyet Mensuplarına zorluk çıkarılmaması hususunda uyarıda bulundu. Daha sonra sözü İstanbul Emniyetine getiren Lara ‘İstanbul Emniyeti çok güzel çalışıyor, İstiklal Caddesinde o kadar rahat geziyorum çünkü her yerde genç ve hiç hesap bile edemeyeceğiniz sivil polisler var. Bu yüzden İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’a ve ekibine teşekkür ediyorum gerçi kendisi Vali oldu ama yeni görevinde başarılar diliyorum’ dedi.

Kendileri Çağırıyorlar Sonrada Çekme Diyorlar.

Basın mensuplarına meslektaşlarından dolayı dert yanan Lara "Sanat camiasında öyle isimler varki gazetecileri kendileri çağırıyor sonrada 'çekme kardeşim' diyerek gazetecilerin üzerine yürüyorlar, yazın kardeşim ben de yaparsam benide yazın’ dedi.

Şarkıcı Lara’dan sonra sahneye çıkan Kutsi ise şarkıları ile hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Kutsi konser sonunda ‘Belediye başkanımız Hasan Ergene beye çok teşekkür ediyorum bizleri buraya davet ettiği için kendisi çok güzel hizmetlerde bulunuyor inşallah bu güzel hizmetleri devam edecektir’dedi.

Etiketler :