Öğretmenin gözü önünde içkili alem

Öğretmenin gözü önünde içkili alem

İstanbul'da bir lisede çekildiği öne sürülen görüntülerde, sınıfta öğretmenin de bulunduğu sırada öğrenciler, bira içip bunları kaydettiler. Skandal görüntüler...

Ferdi Tayfur’un şarkısı eşliğinde sınıfın en arka tarafında bira içen liseli öğrenciler, sınıfta öğretmen olmasına aldırmıyorlar. Ellerindeki bira kutuları ile kadeh kaldırıp, tokuşturan liseliler cep telefonu kamerası ile kendilerini çeken arkadaşlarına poz vermeyi de ihmal etmiyorlar.

ÖĞRETMEN DE SINIFTA!


Bir öğrencinin çantasından çıkardığı iki kutu birayı sırayla yudumlayan öğrencileri, sınıftaki kadın öğretmenin görmesini diğer arkadaşlarının perdelemesi önlüyor.

REZİLLİKLERİNİ ÇEKİP YAYINLADILAR

Arabesk şarkı eşliğinde, bira içip aralarında şakalaşan öğrencilerin bu skandal görüntüleri iddiaya göre İstanbul’daki bir lisede çekildi ve daha sonra sosyal paylaşım sitesi facebook'a yüklendi. Bu şekilde milyonlarca kişiye ulaşan görüntüde, öğrencilerin aldıkları alkolün etkisiyle "sarhoş" oldukları gözlemleniyor. Derste alem yapan öğrencilere sınıftaki diğer arkadaşları ise gülerek bakıp, el sallıyorlar.

Ders esnasında alem yapılan sınıftaki derse giren kadın öğretmen ise sağ tarafında cereyan eden skandal olaydan habersiz başka bir öğrencisi ile sohbet ediyor.

Ders kitaplarının da üstünde olduğu "okul sıralarını, içki masasına" çeviren liseli öğrenciler, öğretmenlerine belli etmemek için içtikleri biraları yudumladıktan sonra, önlem olarak okula çantasına koyuyorlar. Biranın kokusunun hissedilmemesi içinse havaya ve ağızlarına sprey sıkıyorlar.

Etiketler :