Senegal’de Balıkçılık Sektörü Konferansı

Senegal’de Balıkçılık Sektörü Konferansı

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde (TOGÜ) “Senegal’de Balıkçılık Sektörü” konferansı gerçekleştirildi.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde (TOGÜ) Ziraat Fakültesi ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü işbirliği ile “Senegal’de Balıkçılık Sektörü” konferansı gerçekleştirildi.

Şehit Ferhat Koç Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüstem Cangi, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Rüstem Cangi yapmış olduğu açılış konuşmasında konferansın Üniversite ile Senegal Dakar Cheikh Anta Diop Üniversitesi arasındaki ikili işbirliği kapsamında gerçekleştirildiğini söyledi. Üniversiteler arasında yapılan bu işbirliğinin oldukça önemli olduğunu ifade eden Cangi misafir öğretim üyelerine ve katılımcılara teşekkürlerini ileterek konuşmasını sonlandırdı.

Moderatörlüğünü Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nihat Yeşilayer tercümanlığını ise Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğünden Tasnim Köseli’nin yaptığı konferansta Su Ürünleri ve Balıkçılık Enstitüsü Müdürü Prof. Alassane Sarr ve Prof. Dr. Jean Fall yer aldı. Prof. Sarr ve Prof. Dr. Fall “Senegal'de Ekoloji, Balıkçılık ve Su Kültürünün Desteklenmesi Stratejileri” konusunda yapmış oldukları sunum ile dinleyicilere detaylı bilgiler aktardılar.

Konferans sonrasında misafir öğretim üyeleri Prof. Alassane Sarr ve Prof. Dr. Jean Fall’a plaket ve hediye takdimi yapıldı.

1-dxo.jpg

12-dxo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.