Yurtdışında eğitim hiç uzak değil

Yurtdışında eğitim hiç uzak değil

Yurtdışında üniversite, master, sertifika, dil eğitimi düşünen ve 2010 Eylül kayıt dönemine yetişmek isteyenler için kaçırılmayacak fırsat!

“Üniversite sınavı için cevap anahtarı, yurtdışında eğitim!”

Üniversite sınavına giren öğrenciler için; 24 -26 Ağustos 2010 ‘daAnkarave İstanbul’da düzenlenecek olan “Akare YurtdışıÜniversiteve Dil Okulları Fuarı”na katılan okulların sunduğu eğitim alternatifleri ve fırsatlar sayesinde yurtdışında üniversite eğitimi artık hiç uzak değil.

Yurtdışında üniversite, master, sertifika, dil eğitimi düşünen ve 2010 Eylül kayıt dönemine yetişmek isteyenler için kaçırılmayacak fırsat! Akare Yurtdışı Üniversite ve Dil Okulları Fuarı adı altında 24 Ağustos’da Ankara Sheraton’da ve 26 Ağustos’daİstanbulThe Marmara Otel’de düzenlenecek organizasyonda, dünyanın saygın okulları 2010 Eylül dönemi için son kayıtlarını alacak, son başvuruları kabul edecek.

Amerika ve İngiltere ağırlıkta olmak üzere çeşitli ülkelerden üniversite ve dil okulları kayıt yetkililerinin yer alacağı bu eğitim organizasyonu her iki şehirde de saat 14:00’de başlayıp, 19:00’a kadar sürecek…

ÜNİVERSİTE SINAVININ ALTERNATİFİ YURTDIŞINDA EĞİTİM!

Üniversite sınavına giren 1 milyon öğrencinin umudu sınav sonuçlarında. Artık yurtdışında eğitim öğrencilerin en az yurtiçindeki özel üniversiteler kadar ilgi gösterdikleri bir konu. Yurt içine göre daha düşük maliyetlerle, yurtdışında istedikleri eğitimi almaları mümkün.

Akare Yurtdışı Üniversite ve Dil Okulları Fuarı’nda yabancı eğitim kurumlarının temsilcileri, gelecek binlerce kişiye, okul ücretleri, giriş ve başvuru şartları, yurtdışında yaşam koşulları, ülkelerinin eğitim sistemleri hakkında her türlü bilgiyi vererek, çeşitli alanlarda eğitim görmek isteyenlerin bütün soru işaretlerini giderecekler ve başvurularını kabul edecekler.

University of California-Irvine, University of East London ve Gannon University gibi tanınmış okulların katılacağı Akare Yurtdışı Eğitim Günleri’ne giriş ücretsiz.


Kapıda beklememek için tek yapılması gereken ise www.akare.com.tr adresinden online davetiye almak.

AKARE YURTDIŞI ÜNİVERSİTE VE DİL OKULLARI FUARI

TARİH YER SAAT
24 Ağustos, Salı Ankara- SheratonOtel 14:00 –19:00
26 Ağustos, Perşembe İstanbul-The Marmara Otel 14:00 –19:00
Giriş ücretsizdir.

Akare Yurtdışı Üniversite ve Dil Okulları Fuarı’nda ziyaretçilerin bilgi alabileceği konular :

• Lisans Porgramları
• Yüksek Lisans Programları
• Dil kursları
• Uluslararası Sertifika ve Diploma Programları
• İş İngilizcesi
• Sınav Hazırlık Kursları : TOEFL, IELTS, GRE.
• Doktora Programları
• MBA Programlari

Ayrıntılı Bilgi İçin: 0212 2440095 – ipek@akare.com.tr –www.akare.com.tr

Yüksek çözünürlükte foto ve logolara www.akare.com.tr ‘den ulaşabilirsiniz.

Etiketler :