12 Haziran Seçimlerinin Ardından

12 Haziran Seçimlerinin Ardından

         Heyecan dolu bir Genel Seçimi daha geride bırakmış bulunuyoruz. Seçim sonuçlarına ve istatistiklere baktığımız zaman seçimin ezici galibi büyük bir başarıya imza atan Ak Parti gibi görünüyor olsa da; Sayın Başbakanımızın seçim sonrası yaptığı balkon konuşması da çok net bir şekilde göstermiştir ki: asıl kazanan; istikrardır, huzurdur, kardeşliktir yani kazanan Türkiye’dir.

         12 Haziran’da Türkiye kazanmıştır, demokrasi kazanmıştır. 12 Haziran’da bir kez daha milli irade kazanmıştır.  Hor görülen, küçümsenen, aşağılanan millet topyekûn kazanmıştır. Göbeğini kaşıyan adam, yanına bidon kafalı karısını, yarasa beyinli evladını da alarak sandığa gitmiştir(!) Sandık başında, mührü eline alıp son sözü söylemiş, bu seçimle; bütün soru işaretlerine, bütün tereddütlere, gerginliklere, hakaretlere son noktayı bizzat koymuştur.  Yoksayılanlar, tartışmasız bir şeklide var oldularını göstermişlerdir. Milli irade üzerindeki vesayet, üstünlerin sultası yine tartışmasız bir şekilde kaybetmiştir. Türkiye'nin önüne yeni yepyeni, tertemiz bir sayfa açılmıştır. Meydanlarda bağırmaktan başka bir söylem ortaya koyamayanlara, âdeta düşmana karşı milli mücadele başlatmış bir kahraman(!) edasıyla yırtınanlara en güzel cevap verilmiştir. Terör örgütlerinin destekçilerini listelerine koyarak halka sırtını dönen hırgürcü, stotükocu zihniyetler birkez daha Milletle kucaklaşmaktan kaçtıklarını tescillediler. Terör örgütlerinin kanlı pençelerinde güven ve güç bulma umudu yaşayanlar, duyarlı halkımızın “Yeter Söz Milletindir!…” diyerek sandıklara koşması karşısında afallayıp kaldılar. Utanma duygusunu ve Milli Ahlâkı yitirmiş olan, yüzsüzler topluluğu ne yazık ki herşeye rağmen seçim sonrasında bir kez daha milletin ihtarını duymazdan geldiler. Seçim zamanında yaratmak istedikleri kargaşa ortamını seçim sonrasında da sürdürebilmek için âdeta koltuklarına yapıştılar. Seçimlerin akabinde yaşananlar göstermektedir ki; gizli kapılar ardında milletin iradesini boşa çıkartmak için, bu “bidon kafalılar’ın, bu çobanların, bu beyinsiz yarasaların(!)” verdikleri oyları yok saymak için, daha seçimler gerçekleşmeden planlar yapılmış ve o kirli senaryolar bugün oynatılmaya başlanmıştır. Tüm bu senaryoların, derin oyunların figüranlarına oy vermiş olan seçmenler, belki şimdi çok daha farklı düşünüyor olabilirler. Belki de birçokları pişmanlık çekmeye, kendi iç dünyalarında kendileriyle hesaplaşmaya başlamışlardır bile? Kim bilir?

         Yaratılanı yaratandan ötürü seven bu millet, kendisine düşmanlık yapan bu hainler topluluğuna karşı gerekli hesaplaşmayı sandıkta yapmıştır. Sandıkta yapamamış olanlar da elbette vicdanlarında bu yükün ağırlığını taşıyacaklardır. Sayın Başbakanımızın dediği gibi: “Hesaplaşma bitmiştir, gün helalleşme günüdür.” 74 milyonun kardeşçe, beraberce yaşayacağı daha demokratik, daha müreffeh ve daha güçlü bir Türkiye inşa etmenin çabasıyla tüm milletin kucaklaşma günüdür.
Her bir vatandaşın huzur, güven, barış, adalet içinde yaşaması, yatırımların tamamlanması, ekonominin güçlenmesi, daha özgür bir anayasanın inşası, çetelerden karanlık günlerin hesabının sorulması güçlü bir hükümetle, güçlü bir Türkiye’yle olacaktır. Bu güç istikrarlı bir siyasetten, istikrarlı bir ekonomiden, istikrarlı bir adaletten gelir.
Bölgemizde ve dünyada söz sahibi olan güçlü bir Türkiye hepimizin temennisidir. İstikrarlı ve kararlı bir siyaset neticesindedir ki; bugün dünyanın birçok yerinde zulme uğrayan mazlumlar, uzanacak bir yardım eline hasret olan halklar; kendi ülkelerinde Türk Bayrağı açmakta ve Osmanlı’nın vârisi olan Türkiye’den yardım istemektedirler. Türkiye’nin istikrarı sadece bu ülkede yaşayan bizlerin temennisi değil, aynı zamanda tüm dünyadaki mazlumların da arzusudur.

         Büyük bir sorumluluğun altına omuz atmış olan, dün birçok hizmete imza atmış olup, yarınlar için bizlere ümit aşılayan; Üçüncü dönem Ak Parti iktidarı ülkemize milletimize ve tüm insanlığa hayırlı olsun. 74 milyon vatan evladının bir ve beraber olması, kardeşçe kucaklaşması temennisiyle Allah (c.c) yar ve yardımcımız olsun, yolumuz bahtımız açık olsun. 12 Haziran demokrasi bayramı kutlu olsun.

Selam ve muhabbetle… 

 

bariskiso@hotmail.com

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum