Raif MEDETOĞLU

Raif MEDETOĞLU

"ÇANAK'LI KUMPAS"

Birine karşı tertip edilen ve onu güç duruma düşürmek amacıyla gizli bir düzen ve tuzak kurmak ne insanı ne vicdani nede islamidir.

"Bu ülkenin en büyük sorunu Ahlaktır "

İçtimai hayatta,Siyasette, ticarette tarafların birbirine kurduğu tuzak , Dürüst ve mertçe söylenemeyen, kirli oyunlar tertip etmek bir insanın ahlak ve ruh seviyesini ,karakterini yansıtır.
Hele bu şeytani düşünceyi toplumda yaymak için çaba sarf eden aklını ve zihnini seytana işçilik yapmak suretiyle isti'mal eden zavallılar sizler kötümserliğin etrafında yuvalanıp civciv yapmaya çalışınca,toplumu manipüle ederek ,hukuku ihlal ediyor. Vicdanı yaralıyor ahlak erezyonu ile zihinleri bulandırıyorsunuz..

Hilecilik, düzenbazlık haince hakikati karartmak, kötülüğü duyurmak toplum emniyetini sarsmak suretiyle tuzak kuranları Bu evreni Sevgi ile yaradan ilim sahibi, dilediğine muktedir olan, büyüklük, azamet ve kudret sahibi olan imar eden cenabı hakkın ıslahına havale etmek gerek...

Allah Hidayet versin...

Düşünerek,tasarlayarak, tertip ederek, Kumpas kuranlar önce hukuku ihlal ederler. Hukukla beraber vicdan yaralanır. Vicdanla adalet sarsılır. Adaletle ahlak erozyonu başlar.

Evet ; içine düştüğümüz bu elemli ahvalin tek sebebi milli ahlak kurallarıni,milli şahsiyetimizi, kendimize has muhitin derin ve anlamlı sosyal münasebetlerini kaybedişimizdir...

Birilerinin haysiyetine, şerefine, iffetine, namusuna,alçak tabiatı ile saldırıda bulunmak yaşadığımız cemiyetin hangi değeri ile bağdaşır?

Aramızda yeşeren bu zehirli sarmaşığın tohumunu bertaraf etmek ve bir daha böyle çirkin şeylerin vücut bulmaması için ,hep birlikte itiraz etmediğimiz sürece bir gün bu sarmaşık bizimde vücudumuzu sarıp sarmalayabilir...


İnsan kendi hürriyetini ve mahremiyetini bir başkasının hürriyetine ve mahremiyetine hürmet ederek koruyabilir...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.