Doktorlar Günah Çıkarıyor

2019 yılının sonlarında Çin’in Wuhan kentinde çıkan corona virüsü salgını nedeniyle tüm dünya farklı bir tempoya girmiştir. Milyonlarca insan adını daha önce hiç duymadığı bir virüs neticesi ile hayatını kaybetti.
Corona virüsü salgını tüm dünyayı etkilediği gibi ülkemizi de zorlu bir sürece sokmuştur. Ülkemiz hem maddi, hem manevi zor bir sürece girmiş. Eğitim hayatından, sosyal hayata dair uygulanan programlar kişilerin psikolojilerini ve kaliteli yaşamlarını etkilemiştir.
Türkiye bu süreçte korona virüsü aşısı çatısı altında halkın arzu etmediği bir aşılama bizzat ülkemizde de zorunlu kılınmıştır.

Son günlerde bir çok doktor tarafından sosyal sitelerinde corona virüsü aşısının yan etkilerinin ölümle sonuçlandığını bizzat kendileri de sunmaktadır.

Halk bu aşılama çalışmaları başlanıldığı süre dahilin de doktorların bu tarz yorumlarını beklemişlerdir. Bu süre doğrultusunda doktorlardan bu gibi paylaşımlar fazla görülmemiş. Aşılamaların tehlikeli boyutlarını addeden doktorlarınsa gerek sağlık çalışanları, gerek sosyal hayattaki insanlar tarafından vatan haini olduğu görüşü kabul edilmiştir. Bu aşılama yüzünden insanların sağ-sol siyasi görüş gibi ayrıldığına bizzat şahit oldum.

Bugün ise sayısız doktor sosyal sitelerinden aşılamanın kalp damarlarını tetiklediğini ve insanların kalp krizinden vefat ettiğini gözlemlediklerini söylemektedirler. Geçtiğimiz gün ismini vermek istemediğim kalp cerrahisi profesörü İnsanlara sesleniyordu kalplerinizi kardiyologlara gösterin çağrısında bulunuyordu. Bunun gibi birçok doktorlarımızdan bu tür çağrılar alıyoruz. Kendisinin bir başka sözünü buraya ekliyorum “Arabanın gitmesi için motora ihtiyaç var.” Demiştir. Sözlerine devam ediyor. “Farkındaysanız bu aralar herkes ani kalp krizi ile vefat ediyor.”
Soruyum tüm doktorlara bu zamana kadar siz nerdeydiniz? Kaçınız bu yapılan aşıları inceledi?

Ülkemizde milyonlarca yaşlı ve genç Alman korana virüsü aşısı vurulurken imza attı. Bu imza neden atılıyor diye soran olmadı! Sorumluluğu Sağlık Bakanlığı dahi almazken, aşı şirketi de üstlenmedi. Kobay olarak Türkiye de bu sahada yerini aldı. Tek bir şart ile sorumlu benim ölürsem de kalpten tık giderim. Ne de olsa bizler elhamdulillah kadere inanan insanız sıkıntı olmaz dedik.

Allah razı olsun, doktorlarımız yine biz insanları düşünüyor. Bebe aspirini kullanın gün de bir defa olsun diyorlar.

Dün aşı olmayana ekmek yok diye göbeğini ittirip gezinen fırıncı amca sen yaşıyor musun acaba?

İnsanlar ölüm korkusunun yanında, zorunlu olarak aşılama oldu. Alışveriş merkezine giremezsin, otobüse binemezsin. Tehditler doğrultusun da aşılar yapıldı. Sonra da insanlar genç, yaşlı ani kalp krizinden gider oldu. Kalp Cerrahilerinin önü açıldı artık, dün sustunuz bugün konuşun bakalım.

Bugün sıra siz de vesselam.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum