Baharın Bereketine Tüm Dostları Bekleriz

Bereketli bir baharı karşıladık, hemen hemen iki buçuk senedir insan insandan uzak yaşadı. Korkularımız ile baş başa yaşamayı da öğrendik. Neden böyle söylüyorum derseniz siz değerli okuyucularımı güzel bir kitap fuarına daha davet etmek için geldim. Bir önceki fuarımız memleketim Yozgat’ta başladı. Şimdi ki etkinlik Kocaeli Kitap fuarı daha sonra Malatya kitap fuarı yer alıyor. Bende tüm okuyucularımı Kocaeli Büyük Şehir Belediyesinin düzenlediği “Kâğıttan dünyaların keşfi” Sloganı ile düzenlenen 12. Kocaeli Kitap Fuarına tüm kitapseverlerimizi davet ediyorum. 14-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Ben fakir de kısmet ise Cağaloğlu Yayınevi aracılığı ile 19 Mayıs tarihinde 12.00-18.00 saatleri arasında Kaç Çileden Çıkar Bir Hayat eserimiz ile siz kıymetli okuyucularım ile buluşmak için geliyorum.

Kitabımızın içeriği hakkında bilgilenmek benim ile hasbihal etmek isteyen tüm dostları kitap fuarına bekliyorum..

Kitaplar başlı başına insanın kendisi ile yolculuğudur. İnsanın yolculuk yapması için uçak, otobüs, tren, vapur gibi vasıtalar kullanmasına gerek yoktur. En güzel yolculuk iç dünyamıza yapacağımız yolculuklardır. Bu yolculuklara vesile olan bizlere rehber olan hayal kurmamızı sağlayan araçta kitaplardır. Başta Sezai Karakoç üstadın eşsiz tüm eserlerine, dünya klasikleri arasına girmiş ünlü Rus Yazar Lev Nikolayevıç Tolstoy’un Osmanlıcadan ilk kez aktarılmış doyumsuz eserlerine ulaşmak için Cağaloğlu Yayınevinin standına uğramayı ihmal etmeyin.

İlkler her zaman başkadır buda benim ilklerimden ve ben bu ilki sizlerle paylaşıyorum. Şubat ayında siz okuyucularımın gönüllerine sunduğum Kaç Çileden Çıkar Bir Hayat eserim ile ilk imza günümü yaşamanın sevincini sizlerle yaşayacağım inşallah. İlk imza günüme şahit olmak için fuarımıza bekliyoruz efendim.

“Bâki Kalan Bu Kubbede Bir Hoş Sadâ İmiş”

klskosk.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.