Kabuk Bağlanmayan Yaralar

Kızarız bazen bazı kimselere,  her karşılaştığınızda bu insanlarla bir savaşın içinde bulursunuz kendinizi.  Öyle bir savaş ki kurşun direk ağızdan çıkıp, kalpte milyon tane yara bırakıp acının en dibini yaşarsın, ama ölmezsin.

Öldürmeyen yaralayan, yaradan da kan çıkmayan bir savaş. Sahi kazananı kim? Neden kendimizi böyle bir savaşın içene atarız ki! Her fırsatta kendini anlatmaya çalışmak ve karşıdakine bir tek kelime dahi anlatamamak. Sağır ve ağma birinin hikâyesi.

Görmeyen bir kalp için neden savaşırsın ki! Üzülmek tamamen anlamsız, ama sonuçta her birimiz canlıyız işte, kapanmayacak yaralara vesile olabiliyoruz. Yaptıklarımızın ölçüsünü kaçırdık mı karşı tarafta kabuk bağlanmayan yaralar açabiliyoruz.

Neden insan insanı üzer ki!

Bakarsın çok kırılıyorsun, her görüşmede canın yanıyor, üzülüyorsun. O zaman kendine bir yol çizme vakti gelmiş hatta geçiyor bile, asla üzülme! Asla o insana da kırılma bile.

Bazı İnsanlar geçmişin acılarını yarınlara saklayaraktan büyürler. Sen değilsin asıl mevzu; içlerine attıkları, öteledikleri velhasıl yapamadıkları duygular, düşünceler, hayallerdir. Sen sadece filmin ön fragmanısın. Sakın üzülme,  sen ötelenen duyguların depreşilmiş halisin onlara göre.

Sen bu insanların yapamadıklarını yapan gizli kahraman olabilirsin. Sana değildir küsmeler, kırılmalar, sinirler, öfkeler, nöbetler.

Sen doğru bildiğin yoldan git, asla bakma arkana. Varsın, beğenmesinler, varsın arkadan iyice değişti desinler, varsın seni sevmesinler. Sen hayallerinin peşinden git..

Kimse senin kopyalanmış(klonlanmış) ikizin değil. Eğer ki herkes seni seviyorsa bil ki ya sen yalancısın, ya onlar. O zaman bir sorun vardır o zaman birinizden biri yalancıdır. Kendine yalan söyleme asla, asla birileri için sempatik gözükeyim diye doğru bildiğin yoldan şaşma!

İnsan hayallerinin peşinden gitmeli, geçmişin acılarını yarınlara taşımadan insanları geçmişi ile asla yargılamadan hayatına devam etmeli. Ne kendi geçmişini nede bir başkasının geçmişi bugünlere nede yarınlara taşınmamalı. Kimsenin hayatını olumsuz egolarınızla mahvetmeyin, olumsuzluklarınızı kendinize saklayın, hayata hep olumlu düşüncelerinizle insanlara değer katarak, onlara hayat, özgürlük sunarak destek verin. Kimsenin hayallerine, kimsenin gururuna el sürmeyin. Kimsenin kalbinde kabuk bağlayamayan yaralar açmayın vesselam..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum