Burkina Faso’yu Bilir misiniz?

Sevgili Dostlar,

Habername.com u yıllar önce aziz dostum Mesut Dogan’dan devraldıgımda zihnime düşen ilk hususlardan biri de dünyanın hemen her ülkesinden bir gönül ehline ulaşıp sitemizin oradaki gözü kulağı olup, düzenli köşe yazısı yazıp haberler yapmasıydı.

Dünyada şu anda 194 ülke var. Her ülkeden bir gönül dostunun habername.com ailesine katılmasını ölmeden görür müyüm bilemiyorum ancak niyetimiz bu.

Bugüne kadar birçok ülkeden köşe yazısı yazan, haber yapan dostlarımız oldu. En son sitemizin mesaj kutusuna düşen bir not beni hayli heyecanlandırdı. Burkina Faso’dan mesaj atan Haşim Akın, daha önce de başka mecralarda yazılar yazdığını, kabul edersek Burkina Faso’dan düzenli olarak haberler geçip yazılar yazmak istediğini belirtiyordu.

Haşim Akın Beyin mesajı yaklaşık 15 yıldır emek verdiğim habername'deki okuduğum en güzel mesajlardan biriydi. Zira Afrika çocukluğumdan beri emperyalistlerin, zalimlerin, paraya ve dünyaya tapanların sömürdüğü masum insanların, cıvıl cıvıl çocukların yaşadığı mazlum coğrafya olarak bildiğim bir kıtaydı.

Burkina Faso’da elbette yıllardır bildiğim bir ülkeydi. Ancak herhangi bir detaylı bilgiye sahip değildim. Şimdi değerli Haşim Akın sayesinde inshaallah her hafta Burkina Faso ile ilgili haberler, yepyeni bilgiler ögrencegiz.

Haşim Akin’a aramıza hoşgeldiniz diyor ve fotoğraflarla süslediği ilk yazısını da tüm dostlarımızın okumalarını bekliyoruz.

Sevgili Dostlar,

Başta da söylediğim gibi 15 yıldır büyük emek verdiğim habername.com yayınına daha da güçlenerek devam ediyor. Yeni yayın dönemimizde sitemizin anayüzünü değiştirdik. Hızımız daha da arttı. Okuyucularımız çoğaldı. Yazar kadromuz çok daha güçlendi.

Yayın hayatımıza başladığımız andan itibaren magazin, sansasyonel ve 3. Sayfa haberlerine yer vermedik, vermeyecegizde. Kültür-Sanat, eğitim, yerel haberler, dünyadan özel haberler, özel röportajlar ve çok değerli köşe yazarlarımızla inshallah daha nice yıllar sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz.

Haşim Akın Bey ile birlikte yeni dönemde aramıza katılan çok değerli 6 ismi de teberrüken hatırlatmak istiyorum.

Prof. Dr. Kamil Güngör, Ahmet Gürbüz, Ahmet Sert, Melek Maksudoglu, Fazıl Şenel, Meltem Kavak. Herbiri ayrı bir değer olan aramıza yeni katılan tüm yazarlarımıza habername ailesi olarak tekrar hoşgeldiniz diyorum.

Yeni yazarlarımızla birlikte yıllardır siz kıymetli okuyucularımız için kalem oynatan diğer köşe yazarlarımıza, ve bir kısmı şu an için inzivada olan ve her an fişek gibi geri dönecek olan eskimez yazarlarımıza da teşekkür ediyoruz.

Son olarak siz kıymetli okuyucularımıza da en kalbi teşekkürlerimizi gönderiyoruz. Sitemizin daha da iyi olması için gördüğünüz eksiklerimizi ve tavsiyelerinizi bildirmekten çekinmeyin lütfen.

Hepinize Karşı Kıyıdan (ABD) selam ve muhabbetlerimizle efenim.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.