HEY DUYDUNUZ MU? AK PARTİ BİR PROJE PARTİSİYMİŞ..!

 

Evliyalığı telekulaktan mütevellit “Gâvura Gülen, Müslümana kızan” Pensilvanyalı Hoca’nın kalem erbabı tetikçi müritlerinin, yeni hedefi, iktidarda 12 yıl boyunca destekledikleri Ak Parti’nin Amerikan projesi olduğunu ispat etmek.

Başı Ali Bula(ma)ç çekiyor. Ali Müfit Gürtuna’nın peşkir tutuculuğunu yapmış olmak gibi bir ayıbı sırtında taşıyan bu eski entellektüel, şimdi F Tipi haysiyet cellatlığı yaparken bir zamanlar adına tetikçilik yaptığı, o çok sevdiği hoca efendisine “ağlayan ve ağlatan hoca” başlıklı yazısında “ABD’nin Ortadoğu İmamı” diye en ağır etiketi vurduğunu ise unutuyor. Aslında unuttuğunu zannetmiyorum ya neyse!

Iddialar Abdurrahman Dilipak üzerinden kaynaklandırılıyor. Şöyle ki, ABD heyeti kuruluş aşamasında  Ak Parti kurmaylarına şunları dikte etmişmiş!

  1. Biz sizi iktidara getirelim.

  2. Iktidarda size sorun çıkartabilecekleri opere edelim.

  3. Size gerekli finansal desteği getirelim.

Buna karşılık;

  1. Israil’in güvenliğini artıracaksınız.

  2. Büyük Ortadoğu, yani sınırların değişmesi.

  3. Islam’ın yeniden yorumlanmasında bize yardımcı olacaksınız.

Meselenin özü buymuş..!

Ömürleri onun bunun kapısında ‘İstanbul Sefirliğini’ kapmak için çanak yalamakla geçen ve bunun uğruna her türlü hile ve desise ile mahalleye korku salıp herkesi haraca bağlayanlar, hiç bir zaman bu millete güvenmedikleri gibi meşruiyet kaynağı olarakta, bu milletten alabilecekleri yetkiyi değil “Tom Amcanın Kulübesini” gördüler. Bu milletin sandıktan çıkan iradesini devirip, elinden partisini ve iktidarı gasp edemedikleri için karalama kampanyalarına payandalık yapıyorlar.

Eğer Ak Parti bir ABD projesi ise o her şeyi bilen efendiniz neden 12 yıl bu partiyi destekledi? Hemde mezardakileri bile kaldırıp oy kullandırtacak kadar!

Eğer Abdurrahman Dilipak’ın beyanları sizin için esas ise aynı Dilipak’ın sizin cemaatiniz ve efendiniz için dediklerine de inanıyor musunuz? Ona inanmıyorsanız buna neden inanıyorsunuz?

Yıllardır siyasetin içerisindesiniz ama siyasetten yarım gram pay alamamışsınız. Buda hep çomağı elinizde tutup davulu başkasının boynuna asma hevesinizden kaynaklandı. Şu sıraladığınız maddelerin çözümlemesini yapmayı becerebilmekten bile Pensilvanya kadar ıraksınız. Hem, sizin Muhterem, Pensilvanya’da ABD’nin kucağında iken, ona buna Amerikan mamulü diye çamur atmaya çalışmanız komik oluyor.

Şu sıralanan 6 madde tek tek izaha muhtaç değil mi?

Birkere ABD istesede istemesede, İslam dünyanın her yerinde iktidara gelecektir. “Kafirler istemesede Allah nurunu tamamlayacaktır.” (Saff: 8) ABD’de kafir bir devlettir. Sayın Gülen’in orda olması bunu değiştirmez. Elbetteki, Tayyip Erdoğan partisini kurarken bir çok güç merkezleri ile görüşmüş olabilir. Bir siyasal haraket için bundan daha doğal ne olabilir ki?

Ikincisi eğer iktidara sorun çıkartanları ABD opere etti ise siz neden tüm yayın kuruluşlarınız ve varlığınızla bu operasyonlara katıldınız? Yoksa siz Ergenekon ve Balyoz gibi davaları ABD adına mı gerçekleştirmiştiniz?

Ortadoğu’da sınırların değiştiği bir gerçek ama İsrail’in ne kadar güvenliğinin sağlama alınmış olduğunu Türkiye-İsrail ilişkileri üzerinden yorumlayacaksak eğer burda İsrailliler adına ciddi bir kazıklanma durumu var. Ha, İsrail Filistinli terör kamplarını bombalıyor diye haber yapan ve çığır açan İsrailli devlet adamlarına(!) göz yaşı dökenlerin, bu konuda söz söylemeye hakkı olmasa gerek.

İslam’ın yeniden yorumlanmasına gelince... Bu konuda o kadar tahripkar davrandınızki; sizin adınıza söz çoktan tükendi.

Hem siz değil miydiniz daha 2011 genel seçimlerinde Ak Parti Genelmerkezi’ne 80 kişilik milletvekili listesi verenler?

Vıcık vıcık samimiyetsizlik akıyor paçalarınızdan..!

 

E mail:   akpinartahsin@hotmail.com

Twitter: @akpinartahsin

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum