Yangın Var Yangın! Eşini Aldatma!!!

Yangın Var Yangın! Eşini Aldatma!!!

 

Günümüzde yaşadığımız en önemli problemlerden biri de eşlerin birbirini aldatmasıdır. Dünyevileşmenin, Allah’ı hayattan çıkarmanın bir sonucudur bu. Ya da daha hafif bir ifadeyle Kur’an’sız yaşamanın getirdiği neticedir.

 

Allah’a inanan ve Kur’ani bir hayat yaşayan bir kişi nasıl olurda eşini aldatabilir. Allah’ın haram saydığını helal sayabilir? Allah’ın, meleklerin ve peygamberlerinin lanet ettiği bir duruma düşebilir? Kim buna cesaret edebilir?

 

İmanı olan bir kişi Allah’ın haram kıldığına helal diyebilir mi? Mümin günah işleyebilir. Ama günahını asla savunmaz, savunamaz. Savunmaya başladığında nelerini yitirdiğinin farkında değildir. Allah korusun imanı tehlikededir.

 

Allah’ın sınırları çiğnendikçe yeni problemler ortaya çıkıyor.

 

Allah cc mümin erkeklere ve kadınlara özel bir uyarıda bulunarak “Gözlerini harama bakmaktan sakınmalarını” emretmiştir. “Zinaya yaklaşmamaları” için uyarmıştır. “Zina eden erkeklerin zina eden kadınlara” münasip olduğunu bildirmiştir. Her ne sebeple olursa olsun bu suçu işleyenlere verilecek cezayı açık seçik yazmış ve Resulüne (sav) uygulatmıştır. Bu büyük günaha götüren yolları kapatmıştır. Buna rağmen yine de bu günah işlenecek olursa hem dünyada verilecek hem de ahirette karşılaşacağı cezalarla uyarılmıştır.

 

Bugün Allah’ın sınırları çiğnenmektedir. Zina suç sayılmaktan çıkarılmıştır. Zinaya götüren yollar açılmıştır. Reklâmları yapılmaktadır. Tahrikler hat safhadadır. Müslümanlar ciddi bir tehlikeye sürüklenmektedir. Müslümanların çocukları her geçen gün ateşe sürüklenmektedir. Alenen zinaya götüren yollar teşvik edilirken, bunu yapanlara bir şey yapılamamaktadır. Hukuki yollar zinayı kolaylaştıracak hale getirilmiştir.

 

Ahlaki değerler her geçen gün daha da çiğnenmektedir. Televizyon, internet, 3G ile cep telefonları vb teknoloji ile günah işlemek çok kolay hale gelmiştir. Toplumsal değerlerimiz işlemez hale gelince toplum olarak uçuruma doğru sürükleniyoruz.

 

Ey Müslümanlar gelin, Allah’ın emirlerini yaşamada ve yaşatmada yardımlaşalım.

 

Zinaya götüren yolların kaldırılması için mücadele başlatalım.

 

Evimizi, mahallemizi, akrabalarımızı ve sevdiklerimizi bu yangına karşı koruyalım.

 

Allah’ın boyası ile boyanalım. Resulünün (sav) ahlakıyla ahlaklanalım.

 

Zinayı teşvik eden ve normal gibi göstererek toplumu iğfal eden yayınları RTÜK’e şikâyet ederek tepkimizi ortaya koyalım. Bu münkerin işlenmesine tepki göstermezsek gün gelir bunu normal görmeye başlarız. Allah korusun sonunda gelir bu ateş bizi de yakar.

 

İşte bunun en somut misali nice Müslümanların eşlerini aldatacak kadar günah bataklığına dalmaları ve bunu savunacak kadar alçaklaşmalarıdır. Eşini aldatan ister erkek ister kadın olsun zina etmiştir. Haramdır, günahtır. Tövbe edip, günahından pişman olup terk etmezse Allah’ın azabına müstahaktır. Bu pisliği hoş görmek de aynı derecede suçtur, günahtır. Bu günahı işleyenin kadın veya erkek olması sonucu değiştirmez. Her ikisi için de aynıdır. Ne alçakça bir durumdur ki toplumumuzda erkeklerin bu işi yapması normalmiş gibi algılanmaktadır.

 

Hele önde olanların bu edepsizliği işlemeleri daha da büyük bir günahtır. Onların yaptığını taklit edenlerin günahlarının bir misli de onlara yazılacaktır. Şerli bir çığır açmak ne kötü bir felakettir Allahım.

 

Son kalemiz, ailemiz ateş altındadır. Düşmanlarımızın en son hücum ettikleri yer burasıdır. Bizi içeriden çökertmek istiyorlar. Son yıllarda yapılan tv programları ve moda rezaleti hep bunu körüklüyor. Allah aşkına bu rezaleti durdurmanın yollarını arayalım.

 

Ey Müslümanlar, ey Çanakkale’yi geçilmez kılan şüheda torunları, ey İstanbul’u fetheden Fatih’in torunları uyanın!!!

 

Çanakkale geçildi. İstanbul işgal altında. Yuvalarımız yangınla karşı karşıya. Çocuklarımız, yarınlarımız ciddi tehlikede. Uyanalım ve uyaralım Allah aşkına…

 

NOT: Receb-i şerifiniz mübarek olsun. Rabbim sağlık, afiyet ve imanla Ramazan-ı şerife kavuştursun. Manevi arınma mevsimi olan üç ayların ümmet-i Muhammed’e hayırlara vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyorum…

 

Kardeşiniz

Ahmet Bulut

ahmet.hace@gmail.com

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.