Nigar ALMANGIZI

Nigar ALMANGIZI

ABD ve İsrail çakallarının dayılık yaptığı PKK ile hesaplaşalım.

     ABD yetkilileri; Israilin son terbiyesizliğine açıklama verirken,  “ne olursa olsun bu İsrail-Amerika ilişkilerine kötü tesir edemez” dedi. Bu ise ; herkese bizden bir şey beklemeyin demektir. Aslında siyasetten ciddi anlayan insanlar iyi bilirler ki, İsrail arap toprakları üzerinde Türkiye nin sayesinde devlet olarak kurulmuştur. Burası avrupada ve doğuda küçük ABD olarak bilinmektedir.

     Tarihi az çok bilen olan herkes İsrailin bu topraklarda yaşamasında ve arap toprakları üzerinde devlet olarak kurulmasında, Osmanlının önemli rolü olduğunu bilir. Yani arapların altın meraklısı olması da onların burda yaşamalarında önemli rol oynamıştır.  Bazı arap seyhleri yahudi siyasetini anlamadıkları için dede topraklarını altın hevesine satmış ve neticede bir dönem yahudiler bu topraklarda oturmuşlardır. Sonra ise bütün olarak yaşadıkları şimdiki İsrail dedikleri topraklarda kendilerine bir devlet, Amerikaya ise okyanusun bu yanında küçük bir siyaset meydanı yaratmışlardır.

     Bundan başka bir yazımda da belirtmiştim. Yahudilerin bugün millet olarak ayakta kalmasında da Türkiyenin rolü ayrıcadır. Atatürk ün yaptığı politika sayesinde binlerce Yahudi İkinci Cihan savaşı döneminde, Hitlerden canını kurtarabildi. Bu ise İsrail devletinin ve Yahudilerin, Türkiyeye bir can borcu olduğunu ortaya koyar. Dönüyorum yazımın evveline. Evet Amerika şahsen benim beklediğim cevabı verdi. Yani arkadaşlar ben kendim yaptığım siyasete sizin istediğiniz için yok diyemem dedi. “Israil ile aramızda hiç bir kötülük olmayacak” diyerek, İsrail iyi yapmış demiş oldu.

Daha önceki yazımda da; bu olayın zaten ABD nin oyunu olduğunu söylemiştim ve bu olayın arkasında başka bir neden aramamayı söylemiştim. Bana göre, Türkiyenün yanı sıra Avrupa ülkeleri de bu olanlardan nasibini almalı. Ve bu terbiyesizliğin şimdi olmasa da 100 yıl sonra islam devletlerinden kurtulup hıristiyan dünyasına yapılacağı planın baş köşesindedir. ABD bakışta insanların serbest yaşadığı bir devlet olarak gösterilir. Esasen hıristiyan dinine hizmet ettikleri gösterilse de netice itibari ile ABD ni asırlar boyu Mason teşkilatı idare etmistir. Buda o demektir ki adamlar hıristiyan aleminde tam bir Yahudi, evlerinin baş köşesinde ise incil değil Tevrat asılıdır. Sanırım ne demek istediğimi dikkatli okuyucular anlamıştır. 

Evet bölgede tam bir Amerikan devleti var. Okyanusun öbür yüzünde planlarını çizer ve bu yüzünde istediği gibi o planı hayata geçirir. Birde malum ki diğer devletlerle mukayesede okyanusun öbür yüzündeki ve bu yüzündeki büyük ABD ve küçük ABD (İsrail) devleti daima kendini Türkiye nin dostu olarak görüp, bur da çok büyük planları hayata geçirmişlerdir. Bu plan devletin en baş köşesine kadar gidip çıkabilmiş ve hatta onların izni olmadan Türkiye de kimse Cumhurbaşkanı ya da başbakan olamamıştır. Sevindirici olan şudur ki Amerikan-yahudi planının seçtiği devlet adamları geç kalmadan onların kimliğini anladı ve artık onların kendilerine karsı çıktı. Neticede gözlerinin önündeki perde kalktı. Bu ikilinin kudurarak diğer devletlerden farklı olarak Türkiye ye saldırmasında bunun acısını yaşadıklarını gösterir.

Ne ise o kadar uzağa gitmeden daha bir önemli konuya dönmeyi düşünürüm. Ne kadar ki Türkiye bu ikilinin oyunlarından uzaklaşa bilir. Ne kadar ki Türkiye masonun planı üzerine hareket etmez yani özgürdür, hemen PKK ile ilgili planlarını hayata geçirmelidir. PKK nın baş çibanı sayılan Abdullah Öcalan ile ilgili ciddi kararlar vermelidir.

Bu olay Türkiyenin PKK dan kurtuluş sürecidir. ABD nin İsraile sahip çıkması da buna bir vesiledir. Çünkü onlar artık teröre sahip çıktıklarını açık açığa ilan ettiler. Odur ki yıllardır İsrail ve ABD nin dayılık yaptıkları PKK ve onun cellad liderine karşı Türkiyenin amansız davranmasına hiç bir şey diyemezler. Derlerse de “sizden öğrendik kardeşim teröristin  canı canda, bizlerin canı can değilmi” demelidir.

       ABD-İsrail hükümetinin kafası; bu yaptıkları yanlış siyaseti nasıl aradan kaldırırız düşüncesi ile ilgili plan yapadursunlar. Beklemeden hemen alarma geçmeli Türk iktidarı. Hatta meseleyi orduya bırakmalı. Malum ki İsrail tarafı gemilere edilen şerefsiz saldırısını İsrail ordusunun kendi planı olduğunu açıklamaya hazırlanır. O zaman PKK sorununu ve Öcalan konusunu neden Türk Silahlı Kuvvetlerinin eline tam olarak verip, sonuçta bu olanlara itiraz edenlere “ya kardeşim iç ve dıştan sorumlu olan ordu yapmış haberim yok ” diyemez mi? Türkiye elbette der.

Evet anladım Avrupa Birliği Türkiye ye ne der? Diyenlerde var. Amma bu konuya da rahatça birde utanmadan cevap vermek olur. Bugün İsrail askerlerinin elinde esir kalan gemideki insanların çoğu bile o avrupa birliğine üye olan devletlerin insanı değil mi? Neden Avrupa Birliği  ve onun üyesi olan devletler sadece kağıt üzerinden itirazlarını bildirir affedersiniz. Sizin Avrupa Birliğinize tüküreyim deyip benim için sizler değil şehit olmuş 30 bin askerim önemlidir gemide şerefsiz amerikan ve israil siyasetinin kurbanı olan şehitlerim önde gelir” der konuyu kapatırsınız. Çünkü bizde böyle bir deyim vardır: yılan yıldız görmeyince ölmez. Bence şimdi yıldız olma dönemi. Yoksa geç kalırız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum