AH ŞU CHP DE OLMASA

AH ŞU CHP DE OLMASA…

 

                CHP"DE BEBEK BEZİ ARTIŞI PATLAYACAK

Bir dinleme furyasıdır gidiyor. Herkes dinleniyor ama kim kimi dinliyor belli değil. Dinleyen dinleyene. Ama herkes birbirini suçluyor. Bakalım ne olacak bunun sonu?

Bu dinleme konusunda da herkes bir tedbir almaya başladılar. Kimileri cep telefonlarının bataryalarını çıkartıyor, kimileri de frekans önleyici ufak cihazlardan kullanıyor. Ama malum bir partinin başvurduğu yöntem çok hoş. Osmanlılar"ın kullandığı yönteme başvuran CHP"liler partinin bazı kritik yerlerine havuz yaptıracaklarmış. Havuzda suyun çıkartacağı seslerle dinlemenin önüne geçilecekmiş.

Çok hoş da dinlemeyi önlemek isterken böbrekler fazla çalışmasın. Maza Allah altına kaçırma olayı filan olur da. Demek ki CHP"de bebek bezi artışı patlayacak gibi gözüküyor.

 

…

CEM YILMAZ HİÇ SARSUKLUK YAPIYOR MU?

Malumunuz Sav(şak)"ın biri Yüce Peygamberle ve Hac ibadetiyle ilgili olarak ileri geri konuşmuş ve görüntüleri herkes tarafından dinlenmişti. Vatandaşlardan gelen yoğun tepki üzerine o kişi pek etrafta gözükmemiş ve başkanının talimatıyla köşe bucak kaçmıştı. Hatta onun için Umre"ye gittiğinin ve Hac"ca gitmek için de hazırlık yaptığı söylentileri ortaya çıkmıştı.

Ancak geçenlerde kendisi ve arkadaşları bu konuşmanın espri olduğunu söylemişti. Sanki çocuk kandırıyorlar. Ya bıraksın da espriyi Cem Yılmaz yapsın. Hiç Cem Yılmaz sarsukluk* yapıyor mu?

*        Sarsuk: Hareketleri dengeli olmayan, olmadık yerde dengesiz laflar eden kişiler için kullanılan kelime.

…

CEHENNEME ATIN VE KAPISINI İYİCE KİLİTLEYİN..!

Fıkra bu ya ahırette A, C ve M partisinin elemanları cehenneme gidecekmiş. Ama oradaki melekler demiş ki bunlara 4 yıl daha yaşamalarını müsaade edelim ama bu 4 yıl içerisinde ne yapacaklarını öğrenelim, ona göre cennete girip girmeyeceklerin söyleyelim.

A partili adama sormuşlar

-          4 yıl içinde dünyada ne yapmak istersin?

O da

-          Bu dört yıl içinde tüm namazlarımı kaza edeceğim, veremediğim zekatlarımı vereceğim, tutamadığım oruçlarımı tutacağım.

 Deyince melekler;

-          Tamam bunları yaparsan direkt seni cennete koyarız.

Demişler. Aynı soruyu M partiliyi adama yöneltmişler. O da;

-          Ben de bu dört yıl içinde tüm namazlarımı kaza eder, tutamadığım oruçları tutar ve insanlara faydalı olmaya çalışırım,

Demiş. C partili adama da aynı soruyu sorunca o da;

-          Ben peygamber ve din hakkında hiç konuşmam,

Diye cevap verince melekler zebaniye seslenmişler;

-          Hemen bu adamı alın cehenneme atın ve kapısını da iyice kilitleyin.

Not: Yukarıdaki tüm nükteler muhayyeldir. Hiç kimseyle ilgisi yoktur. (!)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum