Ak Parti Yanlış Yapıyor!

İktidar partisi ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim..?

Nedir bu kuru gürültüye sebebiyet verecek davranışlarda bulunmanın esbabı mucibesi.!?

Niçin bu kusmuk kokulu, sarhoş naralarına maruz kalıyoruz?

Halbuki ne güzel içiyorlardı çakır keyiflerince, çilingir sofralarında! Kendilerini efe zannedip, buldukları her zeminde, efe rolü kesiyorlardı.

Bu gürültüyü çekmek zorunda mıydık?

Şimdi buna ne gerek vardı anlamıyorum...

Alkol almak isteyen veya istemeyen bütün vatandaşlarımız, istediği gibi serbest ve hür olarak bunun kararını versinler.

Bırakınız içsinler, bırakınız hapşırsınlar, bırakınız tıksırsınlar...

1944 yılında, CHP Genel Sekreterliği tarafından teşkilatlara gönderilen genelge ve Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün, Kadıköy’de alkol alımıyla ilgili kısıtlama ve men uygulamalarını saymazsak CHP, alkol almışların toplu içki içme ayini yaptığı bir organizasyondur zaten.

Bakın Antalya Belediye’sinin profesör ünvanlı  belediye başkanına.

Bedava alkol sebilleri kurarcasına millete içki servisi yaparak Antalya’da modern, muasır ve aydın Türk gençliğini yetiştiriyor..!

Ellerine sağlık hocam... Tamda benim düşündüğüm şeyi yapıyor!

Ne demişti hoca?

Yaparsa hoca yapar... Hoca şimdi yapıyor gerçekten.

Bence, bütün CHP’lilere istedikleri her nevi alkollü içki sınırsız verilmeli. Gerekirse parası olmayanların içki masrafı, devlet bütçesinden eksiksiz karşılanmalı.

Bırakınız yasaklamayı, hepsi daha fazla içmeleri için teşvik edilmeli ve heryıl CHP önderliğinde ‘Yandaş Olma Sarhoş Ol’olimpiyatları düzenlenerek, hepsinin aydınlanma süreçlerine katkıda bulunulmalı. Dereceye girenler şarap havuzlarında yüzdürülmeli.

Sayın başbakandan istirham ediyorum:

Kaç seçimdir partinize oy vermiş ve her seçimde canla başla çalışarak sizi desteklemiş ortalama bir Türk olarak sizden rica ediyorum. Eğer yanınızda, kesip attığınız bir tırnak kadar hatırımız varsa, lütfen bütün CHP’lilere ve avenesine sınırsız içki temin edin.

Lütfen...

Alkolsüz araç kullanmayı yasaklayarak, bu püsküllü belanın, memleketin başına daha fazla musallat olmasına mahal vermeyin.

Veremezsiniz... Vermemelisiniz.

CHP’lilere özel inşa ettireceğiniz duble yolları, hizmetlerine sunun ve hız limitlerini kendilerine özel kaldırın gitsin.

Zaten bu saftirikler, ayrıcalıklı muamele görmekten, ayrı bir haz duyarlar.

E n’aparsın..? Nede olsa halkçılık var serde..!

Yol girişlerinde polis kontrolü yaptırtarak, arabasında alkol olmayan CHP’lileri en ağır şekilde cezalandırarak, sürüm sürüm süründürün ve normalden on katı fazla içki içme cezası kesilsin kendilerine!

Arabalarının bagajları, ağzına kadar milli içkimiz! rakıyla doldurulsun ve su içmeleri ve de özellikle ayran içmeleri katiyyen yasaklansın..!

Alkollü olarak direksiyon başına geçmekte, her hangi bir gevşeklik göstermeyen CHP’lilere, 700’er lira adam başı teşvik uygulansın!

Hatta, Noel Babaya ferman salınsın. Bundan sonra, yıl başı gecelerinde, CHP’lilerin bacalarından şarap sebili kurup, votka akıtmayacaksa, Noel Babanın, Noel Babalıktan istifa etmesi için, Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde bir heyet, Avrupa turuna gönderilerek, Sosyalist Enternasyonelden destek istensin!

Hatta bundan sonra, Noel Babanın memlekete girişi yasaklansın ve görüldüğü yerde AKP’li ilan edilsin!

E mail:   akpinartahsin@hotmail.com

Twitter: @akpinartahsin 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.