BİR ŞEHİT BİR ÖYKÜ BİR ŞİİR

   Her şeyin bir hikâyesi var tesadüflere yer yoktur hayatımızda. Vatan, bayrak, Sıla adına canlarına feda eden şehitlerimiz adına çıktığımız bu yolculukta bize yoldaşlık eden gönül ehli 53 Şair-yazar dostlar İle bu yolculuğumuzu tamamladık.

   Bu eser evlerimizin kütüphanesinde yer alan diğer antoloji eserlerinden çok farklı bu eser de kaleme alınan şehitler kendi hayatlarını yazdı. Bizler yaşanan hikâyelere ortak olduk dinledik. Dinlerken ağladık, güldük, düşündük… İçinden çıkamayacağımız anlar oldu bitap düştük.

whatsapp-image-2021-08-18-at-18-04-07.jpeg

   Proje Koordinatörü Harun YILDIRIM beyin öncülüğü doğrultusunda oluşan bu kıymetli eser ve hediyelerim dün elime ulaştı. Öyle bir yolcuk yapıyoruz ki kendi hayatımız da kendimizi tanımadan hayat, bir başka insanı tanımamıza vesile kılınıyor.

   Herkesin levh-i mahfuz kitabı vardır. Şehitlerimizin hepsi cennet ile müjdelenen salih kullardandır.

   Şehidim Erhan Ülkü nezdinde tüm şehitlerimize rahmet diliyor. Geride bıraktıkları ailelere sabrı cemil niyaz ediyorum.

   Bu eser Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinin Belceğiz köyünden yola çıktı. Ve daha nice vatan aşkı ile yüreği tutuşan okuyucularımın kapısını çalacak. O zaman anlayacaksınız ki bu topraklara kolay sahip olmadık. Geri de bıraktıkları emanetlere dört koldan sahip çıkmak için her biriniz yarışacaksınız. Bu konuda asla şüphem olmayacak.

whatsapp-image-2021-08-18-at-18-02-04.jpeg

   Kitabımızın oluşmasına katkı sağlayan gecesini gündüzüne katan Seçki Kurulu Üyelerine tek tek teşekkür ediyorum.

   Bu yolda bize kaptanlık yapan Harun Yıldırım Beyefendi’ye…

   Uzak şehirlerde de olsak her daim yanımda olan saatlerce telefon İle istişareler yaptığım. 22. Dönem AKP Milletvekilli Faruk Anbarcıoğlu hocama...

   Hüznünü kalbine kilitleyen anlatırken olayları yaşayan ve yaşatan şehidimin canparesi (kardeşi) Ayla Ülkü Erdoğan Hanımefendi ’ye..

   Kitabımızın çıkmasında emeği geçen bir diğer güzel insan Safiye Samyeli Hanımefendi’ye…

   Isparta’dan bu kıymetli eseri getirip, Ankara’da şahsıma ulaştıran Yozgat Akdağmadeni Yardım ve Dayanışma Dernek Başkanı Osman Özdemir hocama...

   Kitabımıza sahip çıkan bizleri destekleyen  tüm özel, kamu kurum ve derneklerimize saygılarımı sunar, teşekkürlerimi iletiyorum.

   İlerleyen zamanlarda kitabımıza nasıl ulaşılacağı haberlerini yayınlamaktan da gurur duyarım.

 

MELTEM KAVAK

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum