Bir Sosyolog´tan Darwinizm konuşması

 

Bir sosyolog geçen aylarda bir konuşma yapmıştı. Konu: Darwin öldü!...

 

Hakikaten mükemmel araştırmalar ortaya koymuştu. Kimi zaman güldürdü, kimi zaman düşündürdü. En fazla düşünenler ise „inançsızlardı“. İnançsız değil de, Darwin ideolojisine inanmaya mübtela olanlar. Onlar  inanıyorlardı, ama inandıkları şey safsatadan başka birsey değildi. Safsataya inanmak ne kadar doğru olabilirdi? Sadece adam akıllı bir kaç dakika düşünmek onları, bu saçmalıktan vazgeçirecekti belki de. Ama düşünmek!

 

Şöyle bir şey ortaya koymuştu konuşmacı; „Evrim teorisi ve Darwinizm, her hangi bir bilimsel tez değildir!“. Bir şeyin ´tez´ olabilmesi icin kanıtlara gerek duyulduğunu ve bunun var olmadığını, belirtti.

 

Çok doğru.

 

Bu teori veya tez sadece, Allâh´ın yaratmış olduğu her şeyi inkar etmek adına, yapılan bir kurgudan başka hiçbir şey değildi.

 

Evrim teorisi´nin, bir aldatmaca olduğunu da vurguladı.

 

Şöyle ki:  'Lucy´, evrimcilerin ortaya sürmüş olduğu bir maymun fosilidir. Güya bunu, Etiyopya´nın bir bölgesinde bulmuşlar. Ve buna yıllarca kendilerince şöyle inanmışlar; „ Bu bir insan atası fosili olabilir“. İnanmışlar inanmasına da, hiçbir bilimsel kanıt olmaksızın! Ve nitekim araştırmalar sonucunda, 1999´da Fransiz Bilim dergisi Science et Vie’nin baş kapağında, bunun yanlış olduğu gün ışığı gibi ortaya çıkmıştır.

 

Konuşmanın ilerleyen vakitlerinde, Darwinizm´in insanlığa neler kaybettirdiğinden de bahsedildi.

 

Çok şey kaybettirmişti…

 

Birincisi; insan olma şuurunu. Yani sen insan değilsin, geçmişin HAYVAN bilinci sokuldu akıllara.

 

İkincisi; ideoloji´nin  kanlı yüzü. 'Güçlüler zayıfları ezmeli´. Ezilenler yine insanlar oldu. Hatırlarsanız  2. Dünya savaşı!  Bunlar hep Darwinizm´in tohumlarıydı. Ektiklerini biçtiler sonuç itibari ile. Bir Stalin, Lenin, Brejev ve Hitler´i düşünsenize. Hepsinin bir özelliği vardı, sosyal Darwinist olmalarıydı. Darwinizm´i desteklemeleriyle, milyonlarca insan soykırıma uğramıştı. Milyonlarcası sırf sakat, hasta veya yaşlı olduklarından ve bu nedenle güçsüz yani ´zayıf´ olmalarından, ölüme mahkum edilmişti. Bu bir Darwin teorisidir!. İnsanlık dışı.

 

Allâh bizi insanlık dışı işlerden ve zalimlerden muhafaza etsin.

 

Darwinizm´e inananlara da en kısa zamanda akıl fikir versin.

 

 

Muhabbetle Efendim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum