BİZ HAYIR DİYORUZ…

Biz hayır diyoruz kardeşim…

Milletimizin Tanzimat’la birlikte asli kimliğinin çalınarak kendisine giydirilen İngiliz gömleğine hayır diyoruz.

Dört bin yıllık Türk kişiliğinin, kimiğinin değiştirilerek yerine tarihini, kimliğini, kişiliğini unutmuş bir Türk yanılsamasının bizlere kabul ettirilme çabalarına hayır diyoruz.

Kemalist zümeranın Tanzimat’tan beridir batı ile olan ilişkilerdeki teslimiyetçi ve Stockholm Sendromlu aşağılık histerileri ile batıya teslim olma çabalarına hayır diyoruz.

Bir asır önce Dolmabahçe Sarayı’nın önüne demirleyen İngiliz donanmasının heyulasının hala orda karabasan gibi durmasına hayır diyoruz.

Kuran’ın ve Kurani bütün değerlerin yasaklanarak camilerin ahırlaştırılmasına, İslam âlimlerinin asılmasına, sakallı sarıklı diye hastanelere alınmayan, kışlalara sokulmayan Mehmetçiklerin babalarının gördükleri muameleye hayır diyoruz.

Kürt’e, Kürtçenin, Türk’e Türkçenin yasaklanmasına, başörtüsü zulmüne, her türlü ahlaksızlığa ve haksızlığa, zorbalığa hayır diyoruz.

Türk’ün öz yurdunda parya kılınması projesine esaslı bir hop çekmenin tam vakti olduğunu düşünerek bütün Pensilvanya ve okyanus ötesi projelere hayır diyoruz.

Yüz yıldır hasretle beklenen sağlam iradenin zayi edilme çabalarına hayır diyoruz.

Lider eksenli toplumumuzun, beklediği liderin ellerine teslim ettiğimiz bu milletin geleceğinin onun üzerinden karartılmasına hayır diyoruz.

Kasetle koltuk işgal eden bir takım siyasi konu mankenlerinin sandığa gömülen iştigallerinin tankla sandıktan çıkartılarak milli iradenin üzerinden geçirtilmesi çabalarına hayır diyoruz.

Hoca kisveli, molla kılıklı bir takım nev zuhur post modern şeytanların, var olduğunu sandıkları özgül ağırlıkları ile milli iradeyi ezme çabalarına hayır diyoruz.

Batıya Van Minut çekebilen, hayır diyebilen Yeni Türkiye’nin alaşağı edilmesine hayır diyoruz.

Vel hâsılı kelam “Hayır Diyebilen Bir Türkiye” için başkanlık sistemine evet.

Halkın ve halkların kardeşliğine evet diyoruz.

Yine, Yeni ve Yeniden Büyük Türkiye’ye evet…

 

https://www.facebook.com/akpinartahsin

https://twitter.com/akpinartahsin

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.