Adnan Zeki BIYIK

Adnan Zeki BIYIK

Çanakkale Böyle Geçilir

Her karış toprağı kanla sulanan vatanı, kahraman yiğitlerimiz bizlere armağan ettiler. Yokluk ve sefalet içinde askeri mühimmatları oldukça yetersiz Allahın has kulu bu yiğitler, neticede müstevli kafir güçleri perişan edip bir tarih yazdılar ve Çanakkale Geçilmez dedirttiler. O kadar büyük bir destan ki İngiliz Deniz Bakanı Churchill “Biz Çanakkale’de Tanrıyla savaştık” demiş, yani olmaz böyle bir mukavemet dedirttik Kafir başına… Hatırlayın kahraman 57. Alay için vali yardımcılarımızdan Nail Memik’in şiirini,

 “Bir kahraman takım ve Yahya Çavuştular…

   Tam üç alayla, burada gönülden vuruştular…
   Düşman, tümen sanırdı bu şahane erleri.
   Allah’ı arzu ettiler, akşama kavuştular.”

Evet, metrekareye 6 bin merminin düşüp yüz binlerce şehidin can verdiği topraklar şimdi kimlere emanet, Onlar Çanakkale geçilmez dedirtti. Elhak doğru Çanakkale geçilseydi şu an ne ezan sesi duyacak ne de isimlerimiz Ahmet, Ayşe vesair isimlerden olacak, ne de al bayrağımız bu kadar şanlı şanlı dalgalanabilecekti. Allah yattıkları yeri nur etsin.

Çanakkale Geçilmez….Çanakkale geçilmez….

Çanakkale geçiliyor arkadaşlar, işte size ispatı,

1-Türkiye’de 5 milyonun üstünde eşcinsel var

2-Resmi rakamlara göre, Türkiye'deki 56 genelevde yaklaşık 3 bin kadının çalışmakta olup, 12 bin tescil edilmeyen bayan var. Hazırlanan raporda 85 bin kadının da yasa dışı yollardan çalıştığı söz konusudur. (Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği CETAD)

3-Türkiye’de bir zamanlar bizim olan yüzlerce önemli kuruluş bugün, başta İngiliz, Amerika, İsrail, Yunanistan gibi ülkelerin eline geçmiş durumda…

4-Bizim ve çocuklarımızın elindeki o çok özellikli telefonların tamamı ecnebi malı…

5-Televizyon, bilgisayar, çamaşır, bulaşık makinalarımız, klimalarımız, made in Usa,,,made in German…namaz takkelerimiz,,ezan okuyan saatlerimiz made in China…(Ne garip değil mi Çinliler puta tapıyor, Müslümanlara namaz takkesi, tespih, seccade üretiyor. Gidin bakın Arabistan’daki araba markalarına Nissan, Toyota, Isuzu… Türkiyede’de farklı değil zaten.

6- 2010 istatistiklerine göre erkeklerde sigara kullanımı % 40, bayanlarda %13 Kitap okuma oranımız o kadar düşük ki burada söylemeye hicap duyduğum için yazmıyorum.

7-Bakanlığın rakamlarına göre alkol tüketimi erkeklerde %18, Kadınlarda ise yüzde 3.3

8-Türkiye’de günde ortalama 6 insanımız intihar etmektedir. (YYÜ) Edebiyat Fakültesi Dekanı ve Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ruhi Köse

9-Babasını annesini beğenmeyen, hor gören bir gençlik, Öyle bir gençlik İstiklal marşının yazarı kimdir sorusuna Fatih Sulatan Mehmet diyen bir gençlik, öyle bir gençlik ki dinini bilmeyen, türküyü sinek vızırtısı, gazeli, şarkıyı,  cenaze marşı olarak gören, dedesine ve ninesine moruk diye hitap eden bir gençlik hızla artmaktadır.

10- Birlik ve beraberliğimizin sembolü ezan, bayrağa ecdadın tarihine hürmetsizlik yapan, İstiklal marşı okunurken oturan bir nesil oluşmaktadır

11- Çocuklarına İslam Ahlakını vermeyi yobazlık, Türk Töresini anlatmayı ırkçılık sayan, yerde bulduğu ekmek parçasını eskiden olduğu gibi öpüp yüksek bir yere koymak yerine üstüne basıp geçen sütü bozuk bir nesil yaygınlaşmaktadır.

12-Şehit kanlarıyla sulanmış aziz vatanın mukaddes topraklarını rant denizi olarak gören ve bu rantı elde etmek için her türlü entrikayı mübah sayan bir baron topluluğu hızla çoğalmaktadır.

13- Miletimizin ölüm kalım savaşı olan Çanakkale Destanını dinlerken Cin Ali hikayesi dinler gibi bön bön bakan cahil bir halk topluluğunun yüzdeleri 80’leri bulmuştur.

14-Kitap okumayan, ilmin ve sanatın kıymetini bilmeyen, büyük küçük tanımayan, yabacılara özenmeyi çağdaşlık sanan, kendi örf ve adetlerine hor bakan, her akşam aptal saptal dizilerle uyuşturulan bir nesil …emek vermeden, bedavadan variyet sahibi olmaya çalışan, Polat Alemdar hayranlığı ile mafyavari bir hayata özenen kaybedilmiş gençlik..

15- Sokağına, caddesine , dükkanına, İngilizce ad veren, marketinde türkü çaldırmayı gericilik sayıp, beyinleri oyan rock müzikleri dayatan sözde yerli girişimciler..

16- Sırtlarında cephane taşıyan Şerife Bacıların, Fatma Çavuşların, daracık pantolon giyen torunları, öküzün yanında kağnının boyunduruğuna giren Elifciğin, saçını deve hörgücü gibi diken ve dudağında 200 gr. Boya bulunan sözde başörtülü takipçileri..

 Hangi birini söyleyim, topla tüfekle artık Çanakkale’nin geçilemeyeceğini anlayan emperyalist güçler, kültürel tasfiyeyle Kahraman ecdadımızın torunları olan bizlerin neslini bozmuşlardır. Hızla da toplumumuz bu kültür emperyalizmi sebebiyle mağlup duruma geçmektedir… Sizin anlayacağınız dostlar;

 Çanakkale Geçilmiştir, hemi de öteye bile gidilmiştir.

 (Not: Değişen birşey olmaması hatta menfiyyatın daha da artması sebebiyle konu ile ilgili 17 Mart 2013 Tarihli yazımı Habernamede yayınlamak istedim)

15.03. 2015

Adnan Zeki BIYIK

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum