Emel YEŞİLTAŞ

Emel YEŞİLTAŞ

"GÖKHAN CABA"

Gökhan Caba'yla oturduk, konuştuk. Biraz ağladık, biraz güldük ama karşılıklı çok keyif aldık. Sizin de keyif alarak okuyacağınıza inanıyorum...
 
 
 
Röportajı kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum Gökhan bey.
 
Ben teşekkür ederim.
 
Konya Şekersporun şuan ki durumundan bize biraz bahsedebilir misiniz?
 
Genel anlamda takımın durumu iyi. Ekstra play-off maçlarına kalmak için çaba sarf ediyoruz. Takım olarak bunu başarabilecek güçteyiz. Play-off maçlarından sonra Bankasya 1. Lige çıkmayı hedefliyoruz.

b_015394a78cd2e19b653ae2cdffd1624b[1].jpg
 
Bize "Gökhan Caba" yı anlatırmısınız?
 
Futbola Bakırköyspor alt yapısında başladım. Yine bakırköysporda profesyonellik hayatına geçiş yaptım. Daha sonra Süper Lig takımlarından İstanbulspora transfer oldum. Kısa bir dönem Karagümrüksporda oynadım ve orada şampiyon olduk. Takım 2. Lig A 'ya çıktı. Eski hocamın isteği ile yeni bir yapılanmaya giren ve şampiyonluk hedefleri koyan Kasımpaşa Spora transfer oldum. Burada 4 sene forma giydim. Sırasıyla 3. Lig, 2. Lig, 2. Lig ve Süper Lig olmak üzere üst üste 3 kere şampiyon olduk ve Dünyada bu işi başaran ikinci takım olarak Süper Lige adım attık. Ondan sonraki dönemde sezonun ilk yarısında Malatyaspor, sezonun ikinci yarısında ise Bolusporda oynayarak sezonu bitirdim. Son olarak Konya Şekerspor klübündeyim. 

gokhan-3.jpg  gokhan-4.jpg 
 
Bugüne kadar oynayıpta unutamadığınız bir maç var mı?
 
Oynadığı her maç bir futbolcu için herzaman çok önemlidir ama geriye dönüp baktığımızda iz bırakan maçlar vardır. Benim için de unutamadığım 2 tane önemli maç var. Bunlardan ilki Kasımpaşasporda 3.Lig de oynadığımız Boluspor maçı. Bizim kazanmamız gerekirken, Boluspora beraberlik bile yetiyordu ama biz maçı 2-1 kazandık.
 
İkincisi ise yine Kasımpaşasporda oynadığım 2. Lig A Play-off final maçı. Finalde Antalyasporla oynadık. 120 dakikalık bir maç oldu. 120 dakikanın son 70 dakikasını 10 kişi oynadık. Maçı ikinci defa uzatmalara götürerek penaltı atışları sonucunda kazanarak Süper Lige yükseldik.
 
Mutlaka ilginç bir anınız olmuştur bizimle paylaşabilirmisiniz? 
 
Az önce anlattığım Kasımpaşaspor-Boluspor şampiyonluk maçı öncesi takım arkadaşım Kemal Toprak' ın soyunma odasında yaptığı konuşmayı hiç unutamam...
 
Maça çıkmak için hazırlandık. Hoca konuşmasını bitirdi ve konuşmak isteyen biri var mı diye takıma sordu. Maçın tarihi tesadüfen anneler gününe denk geliyordu. Söz alan Kemal abi "Bugün anneler günü. Ben annemi kaybettim. Bugünkü maçta ben bütün arkadaşlarımın anneleri için oynayacağım. Lütfen bütün arkadaşlarım da bugün benim annem için oynasın" dedi. Biz herkesin şaşkın bakışları arasında hüngür hüngür ağlayarak maça çıktık ve maçı 2-1 kazanarak şampiyon olduk.
 
(Gökhan ve ben bu anısını anlatırken gözyaşlarımızı tutamadık...)

gokhan-caba-(12).jpg
 
Gelecek hedefleriniz nelerdir?
 
Ben her zaman başarıyı hedefleyen birisiyim. Yine kendi hedeflerim doğrultusunda beni başarıya, yani hedefe götürecek takımlarda olmayı istiyorum. Bunun içinde önümüzdeki transfer sezonunda gerekli görüşmeleri bu düşünceler doğrultusunda yapacağız.
 
Gökhancım ben çok keyif aldım. Eminim okurlarımızda beğenerek okuyacaklardır. Bu keyifli röportaj için sana tekrar teşekkür ediyorum.
 
Ben de teşekkür ediyorum. Ayrıca Süper Lig dışındaki oyunculara bu fırsatı verdiğin için bu yolda sana başarılar diliyorum ve herkese Haydi Maça Programını izlemelerini şiddetle tavsiye ediyorum...
 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum