Hazıra Konmadı mı?

Hazıra Konmadı mı?

 

Öncelikle şaibesiz bir şekilde şampiyon olan Beşiktaş’ı tebrik ediyoruz. 60 yıllık Türkiye ligi tarihinde ilk defa G.Saray ile Fenerbahçe’nin ilk üçte yer almadığı ve erkenden havlu attığı bir lig yaşadık.

 

Bununla birlikte iki yıldır esen Sivasspor fırtınası bu yılda şampiyonlar ligi için bilet alarak başarısının tesadüfi olmadığını dosta düşmana gösterdi.

 

25 yıldır şampiyon olamayan Trabzonspor ise; evinde kaybettiği Denizlispor ve Belediyespor maçlarının neticesini herhalde uzun yıllar unutmaz ancak gelecek için ümit vadettiği ortada.

 

G.Saray ve Fenerbahçe ise para ile saadetin olamayacağını bu yıl bir kez daha yaşattılar. Düşen Konyaspor ise herhalde en büyük sürprizlerden birini oluşturdu.

 

Bu yılın bana kalırsa en başarılı takımı ise; UEFA'ya gitmeyi kıl payı kaybeden ve tarihindeki en yüksek puanı toplayan Bursaspor.

 

Yazımızın başlığına konu olan kişiye gelince, sizce herkesin baştacı ettiği Mustafa Denizli resmen hazıra konmadı mı? Tamam üç takımı da şampiyon yaptı ancak lütfen bu şampiyonlukları yakınen bir önceleyin bakalım neler göreceksiniz.

 

Yılın antrenörü seçilmesi gereken Ertuğrul Sağlam eğer istifaya zorlanmasaydı bana kalırsa Beşiktaş daha fazla puan alarak şampiyon olurdu. Bu iddiamı Sağlam’ın Bursaspordaki muhteşem başarısı sizce doğrulamıyor mu?

 

Biraz iddialı laf olacak ancak belkide Ergenekon ekibi bu işe de el attı ve Ertuğrul Sağlam’ın Beşiktaş'la şampiyon olmasını engelledi. Bana kalırsa Ertuğrul Sağlam Bursasporda uzun yıllar göreve devam etmeli ve Bülent Uygun’un yapamadığını yapmalı.

 

Mustafa Denizli Fenerbahçeyi’de tarihindeki en pahalı kadrosuyla şampiyon yaptı peki ertesi sene ne oldu? Yine FB tarihinde şampiyonlar liginde sıfır puan alarak elendi ve de istifa etmek zorunda kaldı.

 

Ha keza GS da da Derwall’ın muhteşem ekibi ve kadrosu sayesinde bir yıl şampiyonluk yaşadı.  Tabii bu yıl Sivasspor ile Trabzonspor elele şampiyonluğu Denizli’ye hediye de ettiler. Sonuçta başarı Mustafa Denizli’nin hanesise yazıldı ancak bana kalırsa sezonun ve de geleceğin galibi Ertuğrul Sağlam’dır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.