Hedef Kabe Ve Tekmil İslam Dünyası

         Artık şunu çok iyi anlayalım: Güç sahibi tüm gavur devletlerinin ortak hedefi ve ortak düşmanı tekmil İslam dünyası, Harameyn  ve tüm Müslümanlar.Dünyada toprakları en geniş, nüfusları en çok, güçleri en fazla olan ülkelerin listesi aşağıda sıralanmış. Şu rakamlara dikkatlice bakalım: Yüzölçümü en geniş ülkeler (yaklaşık):  Rusya:  17.098.242 km², Kanada: 9.984.670 km², Çin: 9.598.094 km², ABD : 9.629.091 km²,  Brezilya:   8.514.877 km², Avustralya:7.692.024 km²,  Hindistan: 3.287.263 km²… Görüldüğü gibi en geniş ülkeler arasında İslam Ülkelerinden bir tane yok.  Nüfusu en kalabalık ülkeler sıralaması ise şöyle: Rusya:  142 milyon Kanada : : 37 milyon Çin: 1.366.630.000, ABD : 321.362.789, Brezilya:  207 milyon, Avustralya: 25 milyon,Hindistan : 1.251.695.584, Arjantin: 43 milyon.  Ayrıca Almanya:  81 , Fransa: 66, İngiltere: 64 milyon.

         Dünyadaki devletlerin Ekonomik Güç sıralamasına gelince: ABD 18 Trilyon 37 Milyar Dolar,  Çin 11 Trilyon 8 Milyar Dolar, Japonya 4 Trilyon 123 Milyar Dolar, Almanya 3.3 Trilyon, İngiltere 2.8 Trilyon, ve Fransa 2.4 Trilyon, Hindistan 2 Trilyon, İtalya 1.8 Trilyon, Brezilya 1.7 Trilyon ve Kanada 1.5 Trilyon ile ilk 10 sırayı oluşturmakta. Görüldüğü gibi ekonomik güç sıralamasında da Bir tek İslam ülkesi yok . Buna rağmen ülkeleri çok geniş, nüfusları çok fazla, zenginlikleri pek fazla ülkelerden hiç biri bölünme, parçalanma potasında değil. Zalim kâfir güçlü devletlerin bölmeye parçalamaya çalıştığı ülkelerin hem toprakları küçük,  hem nüfusları az,  hem güçleri zayıf.

Bölünmek istenen ülkelerin nüfus ve yüzölçümlerine gelince :

Suriye: 18 milyon, yüz ölçümü  (185 bin km kare)

Irak : 37 milyon,  yüz ölçümü  (437.000kmkare)

Arabistan: 32 milyon, yüz ölçümü ( 2.150.000 km kare)

İran: 80 milyon, yüz ölçümü ( 1.648. bin km kare)

Türkiye: 80 milyon, yüz ölçümü  (783 bin km kare)

             Niye? Niçin? Neden? Bir akıllı çıkıp, ”kardeşim Çin’in nüfusu çok fazla bölünmesi lazım” veya ABD’nin çok parası var, hem de çok değişik ırkları barındırıyor içinde bölünmesi gerek” Veya;” Rusya’nın çok geniş toprakları var lakin nüfusu çok az  bölünürse iyi olur…” diyor mu? Hayır, hayır bin kere hayır. Ama iş Müslümanlara, sıra İslam ülkelerine gelince Irak gibi, Suriye gibi, Libya gibi… Küçücük devletler paramparça edildi. Sırada Suud var, İran var, Türkiye var. Bu apaçık gerçeği görmezsek, bu ayan beyan hakikati ıskalarsak çok yazık olacak İslam Ümmetine…

 

                                                       Bak Ali Bak! Gör Mehmet Gör!

          Bak Ali! George, sana çok pahalı, çok modern, pek öldürücü, çok gelişmiş silahlar üretti. Bak Hasan!  Hans,  Sana çok pahalı, çok modern, pek öldürücü, çok gelişmiş silahlar yaptı. . Bak Ahmet,  Maykıl sana çok pahalı, çok modern, pek öldürücü, çok gelişmiş silahlar getirdi.

        Bak Acem kardeş! Senin mezhep damarını iyi yakalayan Rus’u, Amerikalısı, Avrupalısı, Çinlisi, Sünni kardeşlerini daha çok ve daha kolay öldürmen için Suriye’de, Afganistan’da, Irak’ta, Yemen’de senin önünü açtı bu iş için sana bolca silah verdi. Böylece kendilerine yönelecek İslami ve insani öfkeyi ümmete döndürttü. Bak vehhabi Suudlu kardeş ABD ve hempeları seni adeta köle gibi görüyor. İkide bir yüz milyarlarca dolarına el koyuyor. Yanı başında İsrail Filistinli kardeşlerine zulmederken seni İsraille birlikte ümmetin bazı ülkelerine saldırtmak istiyor. Dikkatle bakın El-Kaideli, Daeş’li Nusralı… Tekmil  (güya Sünni) terör örgütlerinin mensupları! Elinizdeki silahlar kime ait ve siz bu silahlarla kaç Hans, kaç Corc, kaç Maykıl, kaç Rus, kaç Çinli öldürdünüz? Buna karşılık kaç Ali, kaç Muhammed, kaç Ayşe, kaç Zeynep öldürdünüz? Bak Haşdi Şabi, bak Hizbullah üyesi vatandaş! Elindeki silahlara iyi bak!  Menşei nere? Sen bu silahlarla şimdiye kadar kaç gavur öldürdün kaç Müslüman öldürdün?

          Ey Türkiyeli, Afganistanlı,  İranlı, Arap… Yöneticiler ve bu ülkelerin vatandaşları! Bakın artık baş gâvur ve hempaları,  kirli oyunlarını gizlemeye bile gerek duymadan açıktan oynuyorlar ve sözlerini de çok açık ve çok net söylüyorlar: “Bizim düşmanımız tüm İslam âlemi, tüm Müslümanlar”  diyorlar. Hala uyanmayacak mıyız?  Katalonya’da basit bir referanduma karşı tüm gâvurlar nasıl birlik olup; “Olmaz! Ayrılık yanlış, bölünme iyi değil…” derken,  buna karşılık İslam diyarlarındaki bölünmeleri nasıl da alkışlıyorlar, nasıl da parçalanmaları savunup destek veriyorlar. Bu nedenle Ey ümmeti Muhammed!  (Türkü, Kürdü, Arabı, Malezyalısı, Afganlısı, Tunuslusu, Suudlusu… Sünnisi, Alevisi, Şiisi, mezhepsizi…) Artık uyan, uyan ki sen uykuda iken İslam diyarları parçalanıyor, bölünüyor. Ümmeti Muhammed sağcı- solcu, Arap,-Acem, Türk- Kürt, Peşdun-Özbek, Afrikalı-Asyalı… Ayırt edilmeksizin yok edilmeye çalışılıyor. Dünyanın, nüfusu çok fazla, toprakları çok geniş, paraları en çok ülkeleri devletleri bölünmek şöyle dursun daha da büyüyüp genişlemeye çalışırken, küçücük Türkiye, küçücük Suriye, küçücük Afganistan, Irak, İran, Libya, Pakistan …Niye daha fazla küçültülmeye, niye daha fazla bölünmeye  çalışılıyor?  Hepsinin başına ya bir terör örgütü, ya da komşu bir Müslüman ülke tasallut ettiriliyor? Görelim artık büyük oyunu. Bu oyun ne sadece Türkiye’ye karşı bir oyun ne de Sadece Tayyip Erdoğan’a… Bu oyun hem  Suud Kralına, hem İran Mollasına, hem dünya’daki bütün İslam diyarlarına karşı bir oyun. 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum