Herkes bu diziyi okusun

Okumasını sevmez, yazmasını sevmez, araştırmasını hiç sevmez…

Peki ne sever?

Dizi seyretmesini çok sever…

Seyreder:

Fatmagülün sucu ne? Çocuklar duymasın…

Duyarsa ne olur? Haberi yok… Ama seyreder.

Bir de soruyor Fatmagülün sucu ne?

Her zaman kısa ve öz yazma taraftarıyım demişimdir bir çok yazımda. Sucu ne dediğinizde anında cevap verebilirim: AHLAKSIZ OLUŞU!

Ahlaksız oluşunu kabul etmeyenleri ikaz ediyorum: BU YAZIYI devam okumayın!

Ahlaksız oluşunu kabul edipte devam seyredenlerimiz varsa içimizde, Eyvallah! okumaya devam edin. Bir gün insafa geliriz inşaAllah…

Evet nerde kalmıştık, “ahlaksız” oluşu demiştik en son. Ahlaksızlığın daniskası hem de. Ahlaki dezenformasyonda, insanı hedef alan zihniyetin, gerçeği örtme fikrinin doğurganlığıdır bulunduğumuz nokta!

Toplumu içten içe ahlaksızlığa iten diziler. Ahlaksızlığı çok normalmiş gibi sergilemeler. Toplumda bunu kabullenmiş  önüne geleni izliyor. Ne kazandım, ne kaybettim demeden hem de. Hipnoz olmuşuz da haberimiz yok.

„Fatmagülün sucu ne“ dizisinin reyting kırdığı bölüm ilk bölümleri. Neden mi? Söylim mi? Yoksa hepimiz farkında mıyız, biliyor muyuz?

Tecavüz sahnesi…

Tam rezalet. Açık ve net. Her şey ortada. Saygı ve edeb kaybolmuş kumların altına. Ahlaki normlara yaklaşmak yerine, gün geçtikce onlardan fersah fersah uzaklaşıyoruz.

Medya maymunu olduk çıktık! Medya ne derse o. İzle babam izle. Önüne ne gelirse. Televizyona asla karşı değilim benim evimde de var ondan birtane. Televizyona karşı antipatimde yok. Fobim de değil. Fakat iyi kullanmasını bilmezsek, yanarız kardeşim. Cayır cayır yanarız. Televizyon bizi bir ejderha gibi yutar mazALLAH. Türkiye, televizyonunda bir yatak sahnesini hiç arlanmadan, utanmadan milletin önüne seygileyebiliyor.

Rtük´ün ne haddine, bir sürü yazılarda olsa, yayımlamaya devam ediyor. Ya bizler? Ya izleyenler, farkında değil mi? Rtük yasaklamasa bile SEN yasakla kendine, inan bana bu daha basit. İzin verme içindeki ahlaki değerleri sömürmelerine.

Müsaade etme, zorlamı kardeşim de, izlemiyorum de. Hatta kabadayılık yap çıkış kendine. Kimse seni silah zoruyla onların karşısına oturtmuyor ya. Ahlakın yanında insan psikolojisini de yerle bir eden bu yayınlara siz tepki koymazsanız kim koyacak? Rtük´den beklersek daha çok bekleriz.

İnanın bana ben ne Fatmagül olmak isterim, nede Bihter…

İçinizde olmak isteyenler var mı?

O zaman soruyorum:

Ahlak mı, ahlaksızlık mı?

Yaşasın ahlak…

Sağlıcakla Efendim

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum