İşte Şimdi Oldu

 

Samet Aybaba’nın Trabzonspor’a teknik direktör olacağını işittiğimde o kadar kızmıştımki; bilet alıp hemen Türkiye’ye dönüp soluğu doğru Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in yanında alacaktım.

 

25 yıldır gelmeyen şampiyonluktan sonra, hala daha da ders alınamıyorsa ne demeli acaba. Trabzonspor ve Türkiye’nin gururu olan Şenol Güneş, eğer Trabzon'un başına geçemediyse, kendi eski futbolcuları (Hami, Ogün, Abdullah, Ünal, Tolunay, Orhan, Lemi, Dobi Hasan ....) da madem bu işe henüz hazır değiller; o zaman tek çare olarak yurt dışına yönelinmeliydi.

 

Samet Aybaba eski öğrencisi Mısır’lı Ayman’nın selam vermesinden rahatsız olan, arkadaşlarını Cumaya götürmesinden fevkalede sinirlenen ve bu yüzden Cuma saatine inadına idman koyan, Trabzonspor’a ve çalıştırdığı hiçbir takıma en ufak bir katkısı ve de başarısı olmayan bir kişi.

 

Böyle bir kişi nasıl olurda şampiyonluğa hasret bir takıma kurtarıcı oalrak düşünülebilir. Akıl fikir almıyor gerçekten. Aybaba yıllarca kaptanlığını yaptığı Beşiktaş’a yardımcı antrenör bile olamazken, Trabzona nasıl hem de yeniden gelebilir.

 

Akabinde bu sefer Souness ismi gündeme geldi. Souness’in Şükrü Saraçoğlu’na diktiği bayraktan başka ne başarısı var? Neyseki bu hatadan da çabuk vazgeçildi.

 

G.saray Barcelona’ya altın yıllarını yaşatan Rijkaard’ı getirirken, Fenerbahçe eski sevdası Daum’u geri getirmişken, Trabzonspor üçüncü sınıf kişilerle yoluna devam edebilirmiy di?

 

Yüreklerimize su serpen gelişme ancak bugün gerçekleşti. Tarbzonspor sonunda kendine yakışan bir adayı buldu. Erickson. Yardımcısı da öz evladı Tugay Kerimoğlu. Eğer bu ikili göreve gelirse; Trabzonspor atağa kalkar. Eski güzel günlerine kesinlikle geri döner.

 

Peki Şampiyon olabilir mi? Mevcut kadroyla asla.

 

Şampiyon olması için çözüm nedir?

 

Fatih Tekke, Gökdeniz, Nihat ve Yıldıray. Bu dört isim mutlaka transfer edilmelidir. Bunun yanına da aynı ülkeden iki kaliteli yabancı transfer edildi mi işlem tamamdır.

 

Şimdiden ilk göz ağrımız Trabzonspora ve diğer tüm takımlara başarılar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum