Millet, kaderinin değiştirilmesine izin vermeyecek!

Anayasa Mahkemesi'nin başörtüsü kararıyla birlikte, Türkiye'de başörtüsü artık resmen yasaklanmıştır. Başörtüsü yasağının, sadece bir bez parçasını yasaklamadığını, bu ülkenin İslâmî kimliğini, iddialarını, rüyalarını yasakladığını bilelim.

Bu yasak, milletle devlet arasındaki makası daha da açacaktır. Bu yasak, 1908 komitacı darbesinden sonra bu ülkeye çeki düzen veren, bu ülkeyi laik Batılılara peşkeş çeken gayr-ı Türk ve gayr-ı Müslim küçük bir şebekenin bu ülkenin kaderine hâlâ hükmetmekten, kaderiyle oynamaktan, tarihî yürüyüşüne darbe vurmaktan başka bir kaygısının olmadığının en somut göstergesidir. Gayr-ı Türk ve gayr-ı Müslim hâin bir şebekenin bu ülkenin ekonomisine de, bürokrasisine de, yönetimine de hâlâ hâkim olduğunun en somut kanıtıdır.

Laikçi şebekeye sesleniyorum… Beyler! Bu ülkede sadece sorun çıkarmayı biliyorsunuz siz; Sorun çözmeyi değil! Bu ülkede sadece beşinci sınıf Batılı seküler projeleri din katına yükseltmeyi ve İslâm'ın -her ne pahasına olursa olsun- yeniden bu ülkenin büyük rüyalar görmesinin, tarihî yürüyüşlere soyunmasının, bu ülkeye çağ atlatmasının ve yeniden tarih yapmasının yegâne kaynağı hâline gelmesini ne yapıp edip engellemekten başka bir şey bilmiyorsunuz siz!

Bu ülkede İslâm'ın önünü tıkamakla, sadece bu milletin önünü tıkıyorsunuz. Selçuklularla birlikte bin yıldır sadece İslâm dünyasının değil, dünya tarihinin yapılmasında kilit rol oynayan bir milletin tarih yapmaya kalkışmasının önünü tıkamaktan başka bir derdiniz, kaygınız yok sizin.

Böyle yapmakla sadece Batılıların beşinci sınıf bir ajanı ve acentası olduğunuzun, Türkiye'nin önüne çıkan büyük tarihî fırsatları yerle bir ettiğinizin kesinlikle farkındasınız!

Türkiye'deki laikçi şebekenin Türkiye'ye ve dünyaya sunacağı bir proje var mıdır, kendi ayağına kurşun sıkmaktan, milletin burnundan getirmekten ve tam yüzyıldır, milletin tarihî yürüyüşünü kölece yöntemlerle durdurmaktan başka!

Laikçi şebeke hangi küresel projeye imza atmıştır? Hangi büyük düşünürü yetiştirmiştir? Hangi büyük bilimsel başarıya imza atmıştır. Kültürde, sanatta, düşüncede çığır açacak hangi adamları yetiştirmiş, hangi atılımları gerçekleştirmiştir? Bir tane örnek verin lütfen!

Üstelik de, Doğu Bloku'nun çöktüğü, sosyalizmin tarihe karıştığı, seküler-kapitalizmin dünyayı inim inim inlettiği bir zaman diliminde, tam da dünyaya yeni bir medeniyet sıçraması imkânı sunabilecek, dün olduğu gibi, yarın da farklı dinlere, kültürlere ve medeniyetlere hakka, hukuka, adalete, barışa, etiğe ve estetiğe dayalı yeni bir medeniyet atılımı ve açılımı armağan edebilecek yegâne ülke olan Türkiye'nin önünü tıkamakla, iddialarını, rüyalarını hayallerini yok etmekle ve hayaletlere dönüştürmekle Batılı sömürgecilerin yapamayacağı bir darbeyi vurmuştur laikçi şebeke bu milletin tarih yapacak, tarihin akışını değiştirecek yürüyüşünün önüne.

Başörtüsünün yasaklanması, bu ülkede, İslâm'ın tarih yapıcı, tarih kurucu, dünyaya ruh üfleyici bir medeniyet sıçraması kaynağı olarak önünün kesilmesinden başka bir şey değildir. Başörtüsünü yasaklayan laikçi şebekenin son birkaç yıldan bu yana doğrudan İslâm'a, Hz. Peygamber'e ilkel yöntemlerle saldırması, başörtüsü yasağının bir bez parçasının yasaklanması değil, bu milletin dünya tarihinin yapılmasında yeniden büyük bir medeniyet atılımına ve açılımına öncülük etmesinin önünün tıkanmasından başka bir şey değildir.

Laikçi şebeke, başörtüsünü yasaklayan laikçi şebeke, tarih yapacak, dünya tarihinin akışını değiştirebilecek büyük imkânları yakalayan bir ülkenin önünü tıkamak isteyen Batılı emperyalistlerin emellerine hizmet etmekten, onların gönüllü kapıkulları olmaktan başka bir işlerinin ve işlevlerinin olmadığını ispatlamışlardır.

Ancak unutmayalım… Bu toplumun kahir ekseriyeti başörtüsü takar ve başörtüsünün ne anlam ifade ettiğini de çok iyi bilir. Başörtüsünün yasaklanmasının milletin yasaklanması olduğunun, milletin önünün tıkanması olduğunun, milletin yeniden tarih yapacak büyük atılımlara ve açılımlara soyunmasının engellenmesi çabası olduğunun çok iyi bilincine varmış durumdadır bu millet!

O yüzden, milletin önünü tıkamayı amaçlayan bu tür yasaklarla bu milletin tarihî yürüyüşü durdurulamayacak; bu milleti daha bir bilinçlendirecektir. Türkiye'nin dostunu, düşmanını ayırt etmesini kolaylaştıracak ve yarın sandıkta yasakçıların suratlarına bir şamar gibi geri dönecektir.

Unutmayalım… Tarih yapmış bir milletin kaderiyle oynanmaz. Bunun faturası çok ağır olur…

Önceki ve Sonraki Yazılar