Ne Güçlü Ordularımız Varmış!

En güçlü ordular İslam ülkelerinde! Uluslar arası medyanın dediklerine inanmayın! Onlar diyorlar ki en güçlü ordular Gayri Müslimler de: Başta ABD olmak üzere Rusya,Çin,Hindistan, İngiltere, Fransa, Almanya, Güney Kore, İtalya, Brezilya’ da. Bu yalana sakın inanmayın! En güçlü ordular İslam ülkelerinde! Bu gerçeği görmemek için kör olmak lazım. Son elli yıldır olan gelişmelere dikkat nazarı ile bakarsanız bu hakikati sizde görürüsünüz.

                Saddam’ın ordusunun  gücünü hatırlayın! Saddam’ın ordusu, on binlerce vatandaşını öldürmüştü.  İran'a şahin gibi, Kuveyt'e kaplan gibi hücum eden Saddamın ordusu ne de güçlü idi! Rahmetli Kaddafi'nin askerleri nasılda savaşmışlardı kendi vatandaşları ile.  Hafız Esed’in askerleri Hama da 40 bin insanı katlederken oğlu Beşşar'ın ordusu  şimdi gözümüzün önünde şehirleri bombalarken, yüz bini aşkın vatandaşını  öldürürken nasıl cesur nasıl güçlü!  

                  Son elli yılda Türkiye'nin Kıbrıs çıkartması , Pakistanın Hindistanla yaptığı birkaç savaş ve 1967 Arap İsrail savaşı hariç gavurlarla savaşan İslam ordusu var mı? 52 islam ülkesinin askerleri  gavurlarla  savaşmazken  kendi halkı ile  veya başka bir İslam ülkesinin ordusu  ile savaşmaktan geri kalıyor mu?   Son elli yılda İslam ülkelerinin orduları kaç gavur öldürdü,  bu orduların kendi vatandaşlarından öldürdüğü insan ne kadar?  İslam dünyasının en kalabalık ülkesi Endonezya, en etkili ülkeleri Türkiye,İran, Mısır, Suud, Fas, Libya,Malezya, Irak, Suriye, Cezayir…hangi düşmanı yendiler? Sayıları yüz binleri bulan askerlere, savunma için milyarlarca dolar verilip satın alınan silahlarla hangi düşman devletle savaştılar?   Bir milyarlık İslam Dünyası içindeki 300 milyonluk Arap- İslam Dünyası 15 milyonluk İsrail karşısında en büyük zilleti yaşamıyor mu? Bir milyarlık İslam toplumu içinde 200 milyona yakın nüfusa sahip Türk - İslam dünyası 5 milyonluk Ermenistan karşısında Ezik bir hal içinde değil mi? Güya çok radikal devletler gibi görünen, güya İslam Şeriatı ile idare edilen Suud ve İran rejimleri İsrail'e karşı bir tek mermi attılar mı?  Myanmarda, Doğu Türkistan'da Müslümanlar büyük işkenceler altında inim inlerken İslam Ülkeleri derin bir uykuda uyumaya devam etmiyorlar mı?     

                  Kötü ve korkak babalar gibi dışa karşı çekingen ve korkak davranan islam ülkelerinin yöneticileri,  iş içeriye geldi mi aslan kesiliyorlar. İsrail'e gık diyemeyen Saddam, İran'a saldırarak her iki taraftan yüz binlerce Müslüman askerin ölümüne sebep olmadı mı? İsraile karşı büyük bir yenilgi alan Mısır Ordusu iş halkı ile savaşmaya gelince nasılda aslan kesiliyor? Ülkesinin önemli bir bölümümünü  işgal eden (Golan tepeleri) İsraile bir tek kurşun atmayan Hafız  Esed, Hama'da 40 bin Müslümanın kanına girmedi mi? Oğlu Beşşar da yine aynı şekilde, Golan Tepeleri  elan İsrail tarafından işgal altında tutulurken, bir fişek atmadı.  Buna karşılık  Baas zulmüne karşı isyan eden mazlum halkına karşı en güçlü silahlarla saldırarak yüzbini aşkın vatandaşını katletmedi mi? İsrail'e karşı tek kelime edemeyen radikal, Selefi! Şeriatçı! Vahhabi Suud, Mısırda  İsrail karşıtı bir politika izlediği için al aşağı edilen Mursi’ye karşı Darbecilere her türlü yardımı yapmıyor mu?  Milyarlarca dolar verip silahlar satın alan Suud ordusu bu silahları İsrail'e karşı kullanmadığına göre kime karşı kullanmak için bekletiyor?  Güya en radikal İslam devleti olan İran da şimdiye kadar herhangi bir yabancı (ABD, İsrail…) ülke ile savaştı mı?

                Sonuç olarak En güçlü Ordular İslam ülkelerinde. Bu kesin. Fakat bu güçlerini düşmana karşı değil halklarına karşı kullanıyorlar. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.