Teslime Gülsen NURDOĞAN

Teslime Gülsen NURDOĞAN

Öcüler İslam'dan Niye Korkarlar



Sağımız solumuz her yanımız, kime sorsak Müslüman. Yüzde doksan dokuzumuz... Kâfirliği kimse kabul etmiyor.

Buraya kadar güzel. En azından kâfirliğin hoşlanılacak bir şey olmadığını cahil cühela, alim ulema hepimiz biliyoruz.

Birgün bana, "Kafir kime denir?"diye bir soru soruldu. Dedim ki: Allah'ın birliğine ve varlığına iman etmeyip Resulü ve Peygamberi Muhammed Aleyhisselam'ı reddedene kafir denir.

Kafir kelimesinin anlamı, üstünü örten demektir. Altındakinin ne olduğunu biliyor ama bilmezlikten geliyor, küfrediyor örtüyor.

Hakikatleri bildiği halde gizliyor, üzerini örtüyor, inkar ediyor anlamında. Bu yüzden Allah'ı ve Resulünü inkar edene kafir deniyor.

Soruyu soran kişi bunun üzerine ikinci bir soru yöneltti ve dedi ki:

Ama böyle bir kişi (yani kafir;) iyilik yapıyor insanlara, hayvanlara merhamet ediyor, şimdi bunlar cennete gitmeyecek mi?

Bununla beraber Müslüman bir kişi de zulüm yapıyor. Çocuklara, hayvanlara tecavüz ediyor. Bunlar da cennete mi gidecek dedi?

Allah'ın Peygamberi Hz. Muhammed aleyhisselam Müslüman kişiyi şöyle tarif ediyor: "Elinden ve dilinden başkasının emin olduğu kişidir."

Ayrıca buyuruyor ki: "Din güzel ahlaktır."

Peki, Müslümanım diyor sonra da sapkın işler yapıyorsa?

Mesela çocuklara ve hayvanlara tecavüz ediyorsa?

Veya bunun gibi fıtrata aykırı işler yapıyorsa?

Onlar Allah'ın kitabında, Peygamberin dilinde lanetlenmiştir. İnsanların en zalimidir.

Allah cc. "Ben zalimleri kol tutmuş değilim." buyuruyor.

Allah’a yalan uydurarak iftira edenden daha zalim kim olabilir?" (Hûd 18) diyor.

Çocuklara hayvanlara tecavüz edenler, Allah'ın evliliği haram kıldığı kişilerle veya erkek erkeğe kadın kadına cinsi münasebette bulunanlar?..

Müslüman Allah'ın emirlerine teslim olmuş kişilerdir.

Oysa bunlar Allah'ın lanetlediği işlerdir. Allah da, Resulü de, Allah'a ve Resulüne tabi olanlar da onlara lanet eder, bu konuların lafını bile etmekten haya ederler. Amma velakin onlar, hak sözün ortaya çıkması, toplumun fesada sürüklenmemesi için mücadele ederler.

whatsapp-image-2021-12-05-at-19-09-06.jpeg

Aişe validemiz: "Şu ensar kadınları ne iyiler, utanmaları İslam'ı öğrenmelerine engel olmuyor." diye bildirmiş. Bu söz bunları yazmamıza yol açıyor elhamdülillah.

Dünyada islamofobi diye bir söylem oluşturuldu. islamofobi, İslam korkusu demektir. Kişinin İslam dininden korkması, ürkmesi demektir.

İşte ne oluyorsa bu islamofobi yüzünden oluyor.

Zalimler ve ahlaksızlar böyle bir fobi oluşması için çaba gösteriyorlar. Çünkü sapkınlıklarını rahatça yaşayabilmek için İslam'ı öcü gibi göstermeleri gerekli. Bu, onların keyiflerine göre hareket edebilmeleri için lâzım.

İslam nesli korur. En baştan zinayı yasaklar. Nikahsız birliktelik İslam'da yasaktır. Cinsel anlamda kız arkadaş, erkek arkadaş, sevgili tutmak, flört etmek yasaktır. Tarih boyunca İslam toplumunda böyle kavramlar oluşmamıştır. Bunlar azgın toplulukların adetleridir. Bunlar arzu ve keyiflerini ilahları gibi gören nefisperest yaratıkların adetleridir.

Hele hele çocuğa hayvana tecavüz edenler, bunların ruhları dahi hastadır. Bu hastalığın tedavisi ise İslamdadır. Toplumun ıslahı için bile olsa İslam'a tabi olunması gerekir. Sağlıklı bir toplum İslam'ı hayata geçirerek gerçekleştirilebilir. Kof akıllılara bunu anlatmak gerekiyor. En azından suçlulara dünyevi cezalarının verilmesi gerekiyor. Haydi kanuncular haydi hukukçular ne duruyorsunuz? İnsanlık ölmek üzeredir!

İslam dininde zina yasak olduğu gibi evlilik akitleri de A'dan Z'ye belirlenmiştir. Herkes herkesle evlenemez. Mesela bir erkek iki kız kardeşi nikahı altında bulunduramaz. Fakat birisi vefat etmişse evlenebilir. Anneyle, babayla, kardeşle hatta süt kardeşle dahi evlenilmez. Kayınbabayla, dayı ve amca ile ya da hanımlarıyla evlenilmez. Teyzeyle, halayla evlenilmez.

Oysa şu toplumun haline bir bakar mısınız? Nelerden konuşuyorlar. Kızlar kardeşini doğuruyor, cariye efendisini doğuruyor! diyorlar.

Lut Aleyhisselam'ın kavmi kadar azdı mı bu topluluk? Hatta daha da ileri gitmiş; çocuk, hayvan, gözünün gördüğü her nesneye cinsel bir obje gözüyle bakmaya başlamış! Öyle diyorlar veya öyle olmasını murat ediyorlar. Belki toplumda kötülüğün yayılmasını isteyenler böyle şeyler dillendiriyorlar.

Acaba neden? Bunun da sorgulanması gerekiyor.

İslam, evlilik usulünü hatta evlilikte cinsel birleşmeyi dahi öğretmiştir. Evli bir erkek ya da kadının bu usulün dışına çıkması boşanma sebebidir. Kur'an bu konuları anlatmış, Peygamberimiz aleyhisselam edep dairesi içinde açıklamıştır.

Doğru sözün söylenmesi ayıp ve günah değildir. Anlatılmaması, öğrenilmemesi ise günahtır. Bir Müslüman çocuğu, evlenmeden önce bunları bilmek zorundadır. Yoksa anaya da babaya da vebali çok büyüktür.

Toplumdaki ahlaksızlıktan, her türlü sapıklıktan devlet başkanları ve ayanı sorumludur. İslam, anaya babaya ve tabiki de devlet reislerine ağır yükümlülükler yükler. Böylece toplumun ıslahını zorunlu kılar.

whatsapp-image-2021-12-05-at-19-09-07.jpeg

Bakın Allah şöyle buyuruyor ibret almak isteyenler için.

“Siz hâlâ şehvetle erkeklere yaklaşacak, yol kesecek ve toplantılarınızda her türlü çirkin işi açıktan açığa yapmaya devam edecek misiniz?” Kavminin cevâbı ise ancak: “Eğer doğru söylüyorsan, Allah’ın azabını tepemize indir!” demekten ibaret oldu. (Ankebut 29)

Hz. Aişe bir kadına "boyu kısaymış" dediği için bile bakın Peygamber aleyhisselam ona ne söylemiş:

"Bu söz öyle kötü bir söz ki denize düşse denizi kirletir." demiş.

Peki bunlar için ne der idi İslam peygamberi Hz. Muhammed aleyhisselam?

Çocuğa ya da hayvana tecavüz eden birine ne der idi?

Bir Müslüman sapkın olamaz. O sapkınlar Müslüman da değildir. Bunlar Allah tanımaz, Peygamber tanımaz keyfperestlerin işidir.

Sonra diyorum ki, acaba bunlar insan mı?

Hayır bunlar insanlıktan çıkmış aşağılıklardır.

Ama insan gibi eli ayağı, gözü, aklı fikri var.

Kur'an herkese hitap eden bir Kitaptır. İnsanlara ve cinlere de hitap eder. Aklı fikri olan herkese hitap eder. Belki kendilerini düzeltirler diye.

Fakat Kur'an' a bakan nerede? Bakılmasın diye islamofobi oluşturdu zalimler, zalimliği yaşamına keyf edinenler. Zaten onlar kendileri de bakmak istemiyorlar; çünkü Kur'an onlara bu işlerin çirkin olduğunu söylüyor. Oysa hiç kimse kendi çirkinliğiyle yüzleşmek istemez. O yüzden onlar İslam'dan, Kur'an'dan, insanlara hayrı ve iyiliği tavsiye eden Hz. Peygamberden ve onun yolunca gidenlerden ürkmüş yaban eşekleri gibi kaçıyorlar.

Aaa bak öcü! diyorlar. Halbuki asıl öcü kendileridir.

Şu yaşadığımız yüzyılda o kadar çok sapkınlık var ki, işte bunlardan biri de çocuğa veya hayvana tecavüz etmektir. Fıtrat dışı cinsel ilişkiler yapmaktır.

Herkes Kur'an'a tabi olmalı bu yüzden. Kur'an'ın kendisine indiği Hz. Muhammed Aleyhisselam'a tabi olmalı ki kurtuluşa ersin. Hem birey hem de toplum ancak bu şekilde feraha çıkar.

İman edenler eğer gerçekten iman etmişlerse dünyanın üzengisini ellerine almalıdır.

İnanan da inanmayan da İslam kanunuyla yönetilmelidir. Kurtuluş için başka çare yoktur. Bütün insanlık aynı gemideyiz. Gemi su almakta. Önlem alalım yoksa hepimiz batacağız!

whatsapp-image-2021-12-05-at-19-09-07-1.jpeg

Ey dünya!

Ey Asya, Avrupa, Amerika!

Ey İnsanlar!

Kurtuluş burada. Gelin Allah ve Peygamberi Hz. Muhammed aleyhisselam ile şartnameyi imzalayalım.

Sonra da ne denmiş uygulayalım.

Allah'a iman ettim demekle olmuyor!

Allah'ın Peygamberi Hz. Muhammed Aleyhisselam'ı da kabul etmeli.

Sonra da Allah'ın kitabı Kur'an'a ve Peygambere uymalıyız.

Allahu Teala Hz. Muhammed aleyhisselama yetki vermiştir.

"De ki Allah'ı seviyorsanız bana uyun ki Allah da sizi sevsin." demiştir. Ali imran 31.







.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum