Rahmetlibabam.com

Sevgili Dostlar,

Önce Korona Virüsü akabinde yıllardır yaşadığım ABD'de başlayan yağma ve şehirlerin yakılması, belki de yakında tüm dünyaya yayılması, bu devirde yaşayan bizlerin 21. Asırda daha neler görecegimizin bir işareti olsa gerek.
 
Lakin hayat devam ediyor habername olarak biz de devam ediyoruz. Yıllar sonra karşınıza yeni yüzümüz ile çıktık. Inshaallah begenmişsinizdir. Siz kıymetli okuyucularımızın görüşleri bizler için çok önemli. Tavsiyelerinizi bekliyoruz.
 
Değerli Dostlar,

Haziran ayı hüzün ayı oldu benim için. Olmaya da devam edecek gibi. 17 sene evvel muhterem babacığım Hacı Mustafa Bozkurt'u bugün kaybetmiştik. 17 senedir anmadığım, hatırlamadığım gün neredeyse yok gibi. Herkesin babası kendisi için en iyi babadır şüphesiz. En büyük kahramanıdır. Babaların kıymeti genelde maalesef kaybedildiğinde anlaşılıyor.
 
Rahmetli babam hakikaten çok farklı bir insandı. Hayatını evlatlarına, bahçesine, akrabalarına, hulasa hep hayra adamıştı. En büyük sevincim diktiği binlerce meyve ağacından yıllardır bütün mahlukatın istifade etmesidir. Rabbim kendisinden ebeden razı olsun inşhaallah.
 
Değerli Dostlar
İki gün önce de en büyük ablaları 14 yaşında iken çok genç yaşta yetim ve öksüz kalan 6 kardeşe analık ve babalık yapan muhterem dayım Mehmet Kadıoğlu (Şaşkın) hakka yürüdü. Rabbım mekânını cennet eylesin inshaallah.
 
4 yıl önce de tüm dünya müslümanlarının, hatta tüm mazlumların medarı iftiharı olan Muhammed Ali vefat etmişti. Ismi doğup büyüdüğü Kentucky Eyaletinin Lousiville şehri havaalanına verilen büyük şampiyonu tüm dünya çok özlüyor hele de şu anda yanan ve kalpleri yıkılan siyahi Amerikalılar. Iki yıl evvel ebedi istirahatgahinda ziyaret ettiğim ve Loisvilledeki mezarlığın en güzel yerinde yatan bu büyük dava adamını şükranla ve rahmetle anıyorum.
 
5 Haziran ise muhterem üstadım Prof. Dr. Es'ad Coşan Rahmetullahi Aleyhin çok mübarek babaları Halil Necati Coşan'ın dar-ı bekaya irtihal ettiği gün. Babamın cenazesine katıldığını gördüğümde üzüntümün %99'unu aldığı için kendisini ölene kadar hep hayırla anacağım. Rabbim Necati Amcamızdan ve yolundan gidenlerden razı olsun.
 
Bu vesileyle Allahu Tealadan Başta iki gün önce 2 Haziran'da vefat eden Dayım Mehmet Kadıoğlu (Şaşkın), 3 Haziran'da vefat eden Muhammed Ali, 4 Haziran'da vefat eden babacığım ve 5 Haziran'da vefat eden Necati Coşan Amcamız olmak üzere tüm mümin ve mümine merhumlarımıza rahmetler eyleye diyor hepinize karşı kıyıdan selamlarımı gönderiyorum.
 
NOT: 1)Rahmetli Babam vefat ettiğinde www.rahmetlibabam.com alan adını satın almıştım. Niyetim tüm hayırlı evlatların merhum babaları hakkında yazılar yazması ve kıyamete kadar bu sitenin devam etmesiydi. Bu proje ile ilgilenen dostlar ararlarsa memnun olurum.

2) Necati Amca ile ilgili 2 sene önce yazdığım yazı

https://www.habername.com/yazi-kemal-bozkurt-babanizin-cenaze-namazinda-sevinebilir-misiniz-11511.htm

3) Rahmetli Babam ve Merhum Prof. Dr. Es'ad Cosan Hocamızla ilgili tarihi an olan yazim

https://www.habername.com/yazi-kemal-bozkurt-hayatimin-en-guzel-fotografi-11917.htm

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum