Sen Girmezsen Afrine Düşman Girer Artvin’e

Bu başlığı  şiirsel bulduğum için yazmadım, bilakis  acı gerçekleri çok açık, pek sarih ifade ettiği için yazdım. Artvin nereee Afrin nere demeyin. Kobani ile Hani nin ne ilgisi var diye düşünmeyin. Bigadiç ile Menbiç, Lice ile Menbiç birbirine çok uzak demeyin. Artık şunu anlamamız lazım Rusya ABD  Almanya nasıl binlerce kilometre uzaktaki bölgelerle kendi güvenlikleri için ilgileniyorsa bizde ismi geçen bu şehirler arasında bağ kurmak zorundayız. 

 PKK nın, DHKPC ve adını sayamadığım nice eli kanlı, katil örgütün Ordu’da, Giresun’da, Trabzon’da işlediği cinayetleri hatırlayın. En son Trabzon’da katlettikleri 15 yaşındaki Eren Bülbül ile yine aynı çatışmada şehit olan Jandarma Başçavuş Ferhat Gediği düşünün. Bebek katilerinin Artvin’de işledikleri cinayetlerin sonuncusu Kılıçdaroğlu’nun bulunduğu konvoya düzenlediği saldırıda şehit olan Jandarma Er Fatih Çaybaşı’dır.(sadece Kara Deniz Bölgesi mi? Ege, Marmara, İç Anadolu, Ak deniz…Kısaca bu katillerin her bölgede işledikleri katliamları anımsayın)

PKK, Eli kanlı, Marksist, Leninist, stalinist, bebek katili bir örgüt olmasına rağmen o bile kendisine hedefler koymuş. Güya Kürtlerin haklarını savunmak için kurulduğunu öne süren ( bu arada en çok Kürt öldüren örgüt PKK dır. Şu linke lütfen bir kere tıklayın ve bebek katillerini bir kez daha hatırlayın: https://www.takvim.com.tr/galeri/turkiye/iste-pkknin-il-il-yil-yil-yaptigi-katliamlar) linkteki yazıdan bir kaç başlık :

PINARCIK KATLİAMI: 20 Haziran 1987'de MardinÖmerli'ye bağlı Pınarcık köyü 16'sı çocuk, 6'sı kadın 30 kişi

ÇİFTEKAVAK MEZRASI KATLİAMI: 21 Eylül 1987'de Şırnak Güneyce Köyü Çiftekavak Mezrası  Görülmemiş bir vahşete imza attı PKK, 2 si  hamile 5 kadın, 4'ü çocuk 11 kişiyi katletti.

ÇOBANDERE MEZRASI KATLİAMI : 10 Ekim 1987 teröristler. Birçoğu yaşlı, kadın ve çocuk 13 kişiyi katletti.

MİLAN MEZRASI KATLİAMI: PKK'nın 1987  18 Ağustos  Aralarında 3 ve 6 günlük bebeklerin de bulunduğu 25 sivili öldürdü. Bu katliamalda ölenlerin hemen hepsi kürt vatandaşlarımız….)   bebek katili PKK, Kürtlerle hiç ilgisi olmayan coğrafyalarda at koşturmak istiyor. PKK nere Artvin nere? PKK nere Irak nere? PKK nere Telabyad, Menbiç, Resulayn… nere? ABD nere Afrin nere? Rusya nere Şam nere? Almanya nere Halep nere? Çin nere Hama  nere? İran nere Azez Nere…? Her devlet kendi çıkarı için,  kendi güvenliği için yakın- ırak demeden tüm coğrafyalarla, büyük küçük demeden tekmil hadiselerle ilgileniyor. Asya’ya, Afrika’ya, kutuplara, Ortadoğuya  bakın,  her yerde tüm önemli devletlerin üslerini çalışmalarını  göreceksiniz. Biz de yeni yeni bu gerçeklere uyanmaya başladık. Daha düne M. Kemalin “Yurtta sulh Cihanda Sulh” sözünün söyleniş zamanını, söylendiği şartları düşünmeden her olaya, her hadiseye uyarlamaya çalıştık. Halbuki bu sözü söyleyen Mustafa Kemal,  ne edip etmiş Hatayı ülke sınırlarına katmıştı. Onun Musul ve Kerkük’le ilgili söylediği sözler elan tarih sayfalarında kayıtlı.  

 AFRİN MÜNBİÇ AYNÜL ARAP... EN ÇOK  BİZİM MESELEMİZ

Afrinle her yönü ile en çok ilgisi olan biziz. Çünkü bizim sınırımızda. Çünkü Orada yaşayan insanlar hem dinen, hem mezheben (şii sünni farketmez) , hem ırken (Türk Arap, Kürt değişmez)  hem de kültür olarak bizimle ilgili. Dilleri bize benziyor dinleri bizim dinimiz.  Bunlardanda önemlisi daha düne kadar bizim bir köyümüzdü orası. Afrinin bizimle olan ilgisinin bir başka sebebi de  orada bizim ve insanlığın baş düşmanı, bebek katili pkk/PYD liler var. Eğer Suriye’nin kuzeyini bu bebek katilleri,  KAPİTALİST, EMPERYALİST ABD nin yardımı ile elde edip bir devlet kurarlarsa bu güne kadar işledikleri katliamların kat be kat fazlasını yapacaklardır. Daha fazla bebek,  kadın, çocuk öldüreceklerdir. Çünkü güçleri daha da artmış , silahları daha modern ve daha fazla mermi atan cinse dönüşmüş olacak. Bu insanlık düşmanı katiller, okul, hastane yakma kat sayılarını yüzlerce kez artıracakalrdır. Çünkü  onlar artık cani bir örgütten bir terör devletine dönüşeceklerdir.  

Not: Zeytin Dalı harekatı üzerine milletin kurduğu büyük ittifak çok önemli pek mühim. Böyle bir ittifakın eşine  tarihte çok az rastlanır. CHP lisi, MHP lisi, Saadetlisi, BBP lisi, Vatan partilisi, Hüdaparlısı Ak Partili si, PKK lı olmayan Kürt vatandaşlarmız ... Dindarı laiki, sağcısı solcusu, alevisi sünnisi, zengini fakiri... Türkiye'de yaşayan insanların kahir ekseriyeti aynı hedefe kilitlenmiş durumda. Bu Allahın milletimize bir lütfudur. Ve bu durum milletimizin tarih şurunun yüksekliğini, vatan sevgisinin çokluğunu ve millet / yurttaş olmanın erdemini gösterir. Milletimizin vatandaşlarımızın bir çok günahı, bir çok hatası olmasına rağmen islam dünyasına ve tüm dünyaya bakıldığında en masumu biziz. Çünkü Bizim kadar yardımsever, bizim kadar vefalı, bizim kadar diğer gam, biizm kadar garibana el uzatan başka millet olmadığı için Rabbimiz bizlere yardım ediyor. İşte böyle zor zamanlarda, hepimizi ilgilendiren bir konuda bir ve beraber olduğumuz zaman bizi hiç bir güç yıkamaz, hiç bir düşman yenemez ve Rabbimizin  yardımı bize ulaşır.   

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum