SON EMİR İLK KURŞUN (*)

"Başçavuş Ömer Halisdemir'i aradım, Ömer benim koruma astsubayımdır. Ömer'e, "Sana, vatanımız ve milletimiz adına tarihi bir görev veriyorum. Tuğgeneral Terzi vatan hainidir, isyancıdır. Onu, karargâha girmeden öldür! Bunun sonunda şahadet var. Biliyorsun seninle 20 yıllık beraberliğimiz var. Hakkını helal et" dedim.

 

Ömer Başçavuş, sonu ölüme varan emir üzerine vakur bir sesle, "Baş üstüne komutanım, hakkım helal olsun. Siz de helal edin" dedi.

 

Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı FETÖ'cü general Semih Terzi'yi alnından vuran koruma astsubayı Ömer Halisdemir ile arasındaki son diyalogu bu şekilde anlatıyor.

 

Sonrasında malum olay gerçekleşiyor ve Kahraman Vatan evladı Ömer Başçavuş darbeci hainler için hayati önemi haiz Özel Kuvvetler Komutanlığı’nın kapısında kahpe general Semih Terzi’yi alnından vuruyor ve orada şehit ediliyor.

 

Beylerbeyi-Çengelköy-Kısıklı-15 Temmuz Şehitler Köprüsü hattında şahit olduğumuz ve Ülkemin her tarafını saran 15 Temmuz utancını ‘’Bu Ülkeye’’ yaşatan ve 2016 yılında böylesine ahlaksız, böylesine hain bir girişime kalkışan FETÖ’nün gayr-i meşru çocuklarına hak ettikleri ceza önce halkımız tarafından verilmiştir. Darbeye destek vermeyen askerimiz ile kahramanca çatışmalara giren polisimizi de ayrıca tebrik ediyorum.

 

Anayasa gereği ‘’Başkomutan’’ olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın o gece yaptığı sıra dışı liderlik, Dünya üniversitelerinde okutulacak cinsten dersler içeriyordu. Başbakanımız Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ilk dakikadan itibaren darbeye karşı durmaları, lafı evirip çevirmeden yaptıkları açıklamalar Ülkemin geleceği adına umut vericiydi.

 

Amerika’nın kullandığı İncirlik Üssü’nden darbecilerin kullandığı uçaklara yakıt ikmali  yapıldığı, İstanbul Çengelköy’de Amerikalı diplomatın darbeden bir gün önce Türk Generali ile buluştuğu, ABD ve Batı’nın darbe girişiminin başarısız olacağı anlaşılıncaya kadar darbe karşıtı bir açıklama yapmadığı, FOX News kanalında ABD istihbarat şefinin darbenin ilk saatlerinde bu kalkışmayı yapanlar iyi insanlar ve bu İslamcıların yıkılması için son şans şeklinde konuştuğu, 3’ü Tuğgeneral olmak üzere 60 askeri personelin PKK’ya sığındığı, başta ABD olmak üzere, Almanya ve Avusturya gibi ülkelerin kendilerine sığınan şerefsiz darbecileri himaye ettiği açıkça ortaya çıkmıştır. Dolayısı ile Ülkemizde yaşanan olaylarda kullanılan ‘’dış güçler’’ lafı komplo teorisi değil, artık apaçık bir gerçektir.

 

Bu nedenle; Ömer Başçavuş gibi nice kahramanın hayatını kaybettiği, binlerce vatandaşımızın yaralandığı, asker kılıklı satılmış köpeklerin Türk Halkı’na kurşun sıktığı ayan beyan ortada iken, olayın halâ ‘’tiyatro-senaryo’’ olduğunu imâ edenlere söyleyeceğim sözler bu satırların ‘’terbiyesine’’ sığmaz!

 

Rabbim (CC) Ülkemizi ve Milletimizi görünür-görünmez düşmanlardan ve belalardan korusun inşaallah!

 

Hoşça bakın zatınıza!

 

(*) Başlık ve giriş paragrafı Sabah Gazetesi'nden Okan Müderrisoğlu'na aittir. Bkz. http://www.milliyet.com.tr/son-emir-ilk-kursun-gundem-2284788/

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.