TERİM YETER ARTIK

Bu konuda duygusal olmayacağım. Fatih Terim Yeter Artık bırak milletin yakasını ve de milli takımı. Emekliliğini yaşa, ya da yılan hikayesine dönen eğer aldıysan yurtdışından cazip teklifler değerlendir onları ve uzaklaş bizden.

 

En kolay gruplardan birisinde Dünya Kupasına gitme şansımızı yine senin sayende yitirdik sayılır. Hem İspanya’nın ardından ikinci olsak bile barajda karşımıza çıkacak ekipe senin vereceğin stress neticesinde bizim çocuklarımız yine dayanamayacak.

 

Gel yol yakınken yap bir iyilik bu aziz millete ve ver istifanı da hiç olmazsa millet derki helal olsun be adama aldığı milyon dolarlları hep konuştuk amma bak başarısız olduğunda medenice çekip gitmesini de bildi.

 

Kimse bana Terim’in yapacağı birşey yoktu, rakip 30 maçtır yenilmiyen son şampiyondu, kabahat futbolculardaydı filan demesin. Bütün mesele de burada zaten. Terim’in asıl görevi hakeden oyuncuyu milli takıma alması ve akıllı değişikliklerde bulunması. Batuhan’ı ve defans oyuncucusu Sabri’yi kurtarıcı olarak oyuna alan Terim’i lütfen kimse bana doğru yaptı demesin. Ve de destek çıkmasın.

 

Niyetim ikinci bir Hıncal Uluç olmak değildir. Taklitçiliktende nefret ederim ancak görünen köy kılavuz istemez. Aaraba iyi gitmiyor ve kaptanın değişmesi şart. Yoksa olan Türkiye'ye olacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum