İbrahim DANACILAR

İbrahim DANACILAR

Toplum Dışı Kalmış Siyasi Simge Seronomicileri!

Ya ben size nediyim.! Allah Aşkını ne söyleyim.!

Toplumun dışında kalıp ruhi bunalımlara giren, kendisine iş bulamayıp papağan gibi ezberlediğiniz ''türban siyasi simgedir'' diye çığırtkanlık yapan, baskıcı, demokrasiden uzak demokrasi tellaları sizi, Söze gelince insan hakları demokrasi savunucuları. Siyasi ranta gelince demokrasi tutkunları eee.. işe gelince kimse yok orta'da...

Yaa seçim meydanlarında bangır, bangır bağırmadınmı sen memur kemal bey.. biz çözücez bu işi diye..

Ya sen kendi partindeki bir kaç kadına sahip çıkamuyorsun'da nasıl olucak bu iş kimi kandırıyorsun Allah aşkına yermi bu siyasi eskide kalan, banelleşmiş markajını bu millet yavv.. Partinin uzun dilli bir kaç kendini bilmez vekili bak nediyor, kemal bey hatırlatayım sana mesala başörtüsü Daltonların var senin bunların işi papağanlık yapıp siyasi simge diye ortada çığırtkanlık yapmaktır.

Aslında yaşları geçmiş menepoz sendromu içerisindedir bunlar, Canan Arıtman faciası, Necla Arat seviyesizi,  Nur Serter patavasız modernitenin cahil süslü kadını, Derki; bizim ismi gibi parlayamayan nur hanım ''Sümerli fahişelere benzettiyorum başörtülüleri'' 

Ya.!! sen.. partindeki bu zavallıların sözünü kesemeden meydanlara çıkıp siyasi kaygın nedenin ile  ben bu sorunu çözücem diyorsun bırak bu siyasi demode kalmış markajları kemal bey.. Kim inanır bu saat'ten sonra sana Allah aşkına.! 

Samimi olsaydın seni masaya çağıranlarla oturur konuşur bir çözüm olurdun sen ve senin partinin misyonu her daim çözülmezliğin bir parçası olmayı nitekim başardı halende başarmaya maşallah devam ediyorsunuz.

Çekin Allah aşkına ellerinizi annelerimizn, kardeşlerimizin, Evlatlarımızın başörtüsünden bakın bugüne kadar yaptığınız bu baskıya milletimiz sabır etti ve bir haykırış yaptı. Şimdiki çığırtkanlığınızın kimseye bir faydası yok size bile..

Sağda, solda bu konuda hem fikir ama siz yok bu düzenlemeyi şöyle yapalım, bunu böyle yapalım, şunuda ekliyelim.

Yavv bırakında milletin seçtiği hükümet gereğini yapsın. Yok bu sıkıntı ile dertlenmiştiniz'de niye döneminizde çözemediniz.? 

Şimdi türbandan puan kazanma peşindesiniz. Sadece gülüyorum size milletide kendinize güldürmekten vazgeçseniz.. 

Yapmayın kemal bey siz önder sav'dan belki bu konu'da talimat almadınız yine uyarılıcaksınız onun tarafından.

Zaten zor bela bir şekilde elde ettiğiniz genel başkanlık koltuğunuzdan maaz Allah olursunuz.. 

Gelelim şu 3 silahşör kadına yaa size ne oldu bu aralar sesiniz çıkmıyor her dönem çıkardınız ya laiklik savunuculuğunu yapmaya ya siz laikliğin anlamını bilmeyen cahil silahşörler. Siz nasıl bir misyonun parçasısınız-ki genel başkanınız çarşaflıya rozet takar bir gizli oyunlada olsa sizde o çarşaflının çarşafını bir kaç kokona ile yırtarsınız pes yani..

Buna nederler biliyormusnuz ? Altı kaval üstü şişane..

Ahh Ahh bu CHP.'nin durumu'da bu  işte..

Bak çözüm ne biliyormusunuz.?  her zaman yaptığınız gibi güzel gelişmeleri izliyeceksiniz.!

Laf değil icraat üreteceksiniz.! O yetenek te sizde yok.!

Herşeyi halkımızın seçtiği hükümete bırakıp eğer bir erdem yaparsanız, destekliyeceksiniz bu meseleyi.! Ama o erdem'de sizde yok.!

Siz yine taliplisi olmayan çığırtkanlığınıza devam edeceksiniz halkın seçtiği hükümette çözüme devam edicek. Ve siz bunu yine izliyeceksiniz..!!

Şimdi türbana siyasi simge deyip yıllarca mazlum milletimize zulmeden ziyniyet ve sempatizanları toplum dışı kalmayı azınlığınızla yine başardınız..  Şimdi sıra millette.. Milletin dediği olucak..!

Son sözüm şu size; ''Arkanıza yaslanın ve izlemeye devam edin..!''

Ves selam..

İbrahim DANACILAR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum