Teslime Gülsen NURDOĞAN

Teslime Gülsen NURDOĞAN

www.Habername.com, Merhaba!..

www.Habername.com, Merhaba!..
 
Esselamü aleyküm verahmetullah...
Cumanız mübarek olsun..
 
Efendimiz sallallahü aleyhi vesellem: ''Selam olmadan kelam olmaz'' buyurmuş. Bu, Habername'deki ilk yazım olacak. İlklere esenliklerle başlamak iyidir. Ben, yazımın ilk cümlelerini Efendimiz sallallahü aleyhi vesellemin sözleriyle şereflendirmek istedim.
 
İlkokul üçüncü sınıfta ilkokul öğretmenim Mehmet Köysüren'in verdiği bir düşünce yazısı ödeviyle ilk yazımı yazdığımı hatırlıyorum. Okumayı seven bir çocuktum. Yatılı bir okulda bulunmam bana okumam ve yazmam için büyük fırsatlar verdi. Okulun çok geniş bir kütüphanesi vardı ve değerli kitaplarla doluydu. Dünya klasiklerinin bir çoğunu bu kütüphanede okudum. Özellikle masal ve hikaye kitapları ufkumu açıyor, okumanın lezzetini bu kitaplarla tadıyordum.
 
Yazar olmak, her yazarın önce hayali olmuştur. Benim de çocukluktan beridir hayalim oldu. Fakat yetişkinlik çağına geldiğimizde, yazmaktan daha önce gelen şeyin yüksek erdem olduğunu öğrendik. İyi bir yazar iyi bir insan olmalıdır. Kendisine faydası olmayanın başkasına faydası olmuyor çünki. Anlayacağınız hayatı, yazmaktan daha çok önemseyenlerdenim.
 
Habername, uzun süredir takip ettiğim bir site. Kıymetli yazarların bulunduğu bir site. Böyle bir yerde yazmak bana ayrıca kıvanç vermekte. Hep dua ederim ki: ''Yarabbi beni hayırlı kişilerle karşılaştır. Bana hayır kapılarını her daim açık tut...''
 
Bugün cuma..Ve dün bana, artık Habername'de yazabileceğim söylendi. Sevincimi gene Rabbime şükürlerle bereketlendirdim. Bendeniz 'Çok rüya gören insanlar grubundanım.'  Bu gün de gönlüme ferahlık veren bir rüyayla uyandım...
 
Topraktan pırıl pırıl kaynayan bir su.. Üzeri buğul buğul...Avuçlarıma alıp, üç yudum tatdım. Gittiğim yol üzerinde bir kaynak suyuydu bu..
 
Rüyamı hayırlara yoruyorum. İnşallah Habername'de yazmak benim için iyi olacak diyorum.  Güzel gönüllü Habername okuyucularıyla da buluşmak istiyorum artık. Rabbim hakkı yazan, hakkı söyleyenlerden etsin bizleri. Sözün güzelini söyleyenlerden, sözlerini inci gibi dizenlerden ve satırlarıyla ruha dokunanlardan, bir esenlik ve bir güzellik menbaı olanlardan etsin..
 
 
Esselamü aleyküm...
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum